Mamici de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ce faceti fetele???????????vin de la ecooooooo :D mi.a zis k am un baietel inalt:D si i.am vazut limbaaaaaa:D off i am in love:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Narcisa OTTO exista si la noi in RO, se face comanda pe baza de catalog, acum stiu ca s-a lansat anul trecut. Aveti aici www.ottoonline.ro/home.php?idpag=1" target="_blank">linkul de unde puteti comanda catalogul!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Luna cand ajungi pe la un Mothercare prin Anglia te rog verifica pentru mine pretul la setul de 7 body-uri cu maneca scurta ca am impresia ca e mult mai ieftin decat aici!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

mamii FELICITARII , cred ca esti in super fericita si noi ne alaturam tie

18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

felicitari mamii

Aylin, 16+

Mergi la inceput

Felicitari mamii si un baiat sanatos!

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

ce pot sa zic deabea ashteptam sa il vad iar:D acu deschisese guritza sa bea nishte apa si mi.a aratat limba:D off:D ce dulce e..::D Apropo mai e cineva in 23 de sptamani???pupici fetele

Mergi la inceput

sa dea Dumnezeu la toata lumea bebici sanatoshi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Felicitari mamii pt. baietel!
Jadi, nu stiam, dar in general lucrurile de la OTTO si incaltamintea sint bune calitativ, normal ca sint si exceptii, insa nu sint prea ieftine. Recunosc ca eu in ultimii ani am comandat mult din cataloage, pt. ca le puteam proba in liniste acasa si aici nu platesti tu la retour nimic.

Fetelor, incep si eu ca Luna ,
vreau si eu sa stiu ce e bb(mai vreau o fetita si cam asta e feelingul meu ca ar fi) si ma intreaba toti mai ales la telefon din tara, cum nu stii ce e la 18 saptamani? N-ai facut eco? Fac de fiecare data la control, dar la 16 sapt. cind am fost nu s-a vazut datorita pozitiei sper sapt. viitoare inainte de concediu sa se vada si sa nu dau in paranoia sa ajung sa fac eco pe la Constanta sa vad ce va fi bb. Normal ca sanatos sa fie ce-o fi pina la urma, dar cind te intreaba toti, parca mai rau te intarita!
Fug la calcat, goniti-ma ca am treaba..........
narcisa

Mergi la inceput

nu shtiu dak e adevarat sau nu dar eu am auzit de la o prietena k dak mananci putina ciocolatik inainte sa t duci la eco bebe e mai vioi ! chiar nu shtiu dak e adev sau nu dar poti incerk! eu shtiu secul lui bebe de p la 14 15 sapt...

Mergi la inceput