Mamici de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

oau, luna, astea preturi mari. in germanica mai gasesti muuult sub banii astia. acum, depinde si de calitatea pe care o vrei, ca multe dintre lucrurile vandute in ro, dar si in germania am vazut multe, stau sa cada daca te proptesti in ele mai zdravan. fetelor, voi ati luat ceva mobila deja?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

i_ulia noi nu inca , dar facem economii , adunam banut cu banut , si speram sa reusim sa ne incadram in toate cele : spital , mobilier , etc . Cumparaturile le mai aman pana pe la 7-8 luni .

18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Noi o sa ne hotaram ce luam ca mobila dupa Baby Expo, deci pe la sfarsitul lui martie.pana ne hotaram ce si cum, pana zugravim camera, trec de 7 luni.

Andicu 22+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Ca tot vorbeati de haine mie imi plac de la

www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_BrowseCatalog-Start sid=e5bh0JXMt5vO0NAi01zN8I5gXYBYfmpg0LhQ8jN0n-Nn8HG5_bZKvJgUCIQCSA==?CategoryName=sh1458589&ls=0" target="_blank">OTTO

chiar mi-am luat o pereche de www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-Start sid=e5bh0JXMt5vO0NAi01zN8I5gXYBYfmpg0LhQ8jN0n-Nn8HG5_bZKvJgUCIQCSA==?BundlePage=7&CategoryName=sh2518401&dynPageSize=20&ListSize=20&isMorePage=true&ls=0&ProductID=lHp_AAAB46QAAAERN5FNPCKU&ProductPage=0" target="_blank">blugi si sint supeer

Eu va citesc scrieti multe lucruri utile........dar nu apuc sa postez cu teroristii astia mici pe linga mine si dupa amiaza cind sint singura nu stiu ce sa fac mai intii ca deh se apropie concediu.

Andicule, vrei sa ne intilnim la un suc ceva, cind vin peste o sapt. jumatate la Constanta?

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna!

Mama ce preturi la hainutze de gravida...Mie totusi mi se pare mult sa dau 12 ron pe o pereche de pantaloni si 100 ron pentru o camasa, pe care sa le porti 2 luni, maxim 3. Sunt atat de speculanti producatorii unor astfel de haine ca ma revolt. Stiu ca nu e oferta foarte mare si ca propriu-zis nu ai alternativa, ca doar dezbracata nu poti umbla, dar chiar asa...in fine. Acum de calitate nu stiu cat de important e ca o haina pe care o porti un timp asa scurt sa fie super calitate. Doar daca prevezi 2-3 sarcini si dupa si eventual in aceeasi perioada a anului.Eu una nici la Stefi si nici acum nu am investit f mult in hainutze de gravida, doar strictul necesar. Si daca am gasit pe la maica-mea prin garderoba cate ceva mai mare si destul de dragut, l-am luat la purtat...Eu astept vara ca am de cand am fost insarcinata cu Stefi o pereche de pantaloni de in si 2-3 rochitze de in si mai scap la capitolul toale.

De copii, alta discutie, la fel nu avem foarte mari alternative, adica trebuie sa iei, ca n-ai sa lasi copilu fara ele. La copii insa, pentru mine pretul a justificat intotdeauna si calitatea, de aceea, daca noi mai purtam si o haina care nu neaparat este de firma, pentru Stefi cumparam intotdeauna lucruri mai "de firma" care se comporta foarte bine la spalat, calcat si "tavalit". La fel am procedat si cu patut, carut si altele dupa ce ne-am pacalit cu un carut oarecum ieftin, dar si prost si incomod.
Acum e adevarat ca nu le folosim perioada indelungata si daca e sa judecam asa nu justifica pretul, dar cand cei mici vor sari in patut si vor trage de manere de zici ce e aia, sau cand carutul va fi inchis deschis de mii de ori, basca carat prin gropi, borduri etc...Atunci chiar trebuie sa foloseasca producatorii si materiale mai bune si iaca asa ajunge un carut bun la 16 mil...De restul accesoriilor gen comoda cu masa de infasat, nu sunt neaparat necesare, dupa parerea mea. Noi avem o comoda a lui Stefi, parte din mobila lui si vom folosi de acolo un sertar, iar de imbracat-dezbracat, fie pe aceasta comoda, fie pe birout, adica improvizam - e scurta perioada de folosinta a unor astfel de accesorii si nu prea merita banii.
Vorba lui maica-mea- in ziua de azi e foarte scump sa ai copil...

Noi nu am cumparat nimic inca pentru bb2. Asteptam inainte sa vedem sexul si apoi ne orietam, oricum, timp este. La Stefi am inceput cumparaturile dupa ce am implinit 7 luni.

Apropo, stiti cand se deschide Ikea?
Oare cand or intra si la noi C&A? Noi in-am luat lui Stefi niste lucruri foarte dragute de acolo si foarte bune la pret. Asa, oarecum ca si magazin asemanator(bine, mult mai mic) este si Sprider din City Mall. Au lucruri dragutze, de calitate si destul de bune ca pret pentru copii.

Pupici, ca m-am intins cat o zi luuuunga de post. Doar e miercuri azi.

Carmen17+ si Stefi3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Ikea se deschide pe 21 martie, din cate am auzit eu....

greierash 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Apropos fetelor ca vad ca ati pomenit de IKEA. Nu va faceti vise prea mari in ce priveste patuturile de acolo, am fost acum doua weekenduri si am ramas socata, sunt doar niste stinghii oribile si in plus sunt doar pe jumatate ca si marime, e adevarat mai ieftine dar nu merita. cred ca daca sare bebelul acolo o data cade cu tot cu patut. In fine poate o fi marfa mai buna la deschidere. In rest mobila de la IKEA e frumoasa fiinda au modele deosebite, eu lui fiu0miu i-am facut super dormitor de la ei.

Carmena comoda cu masa de infasat trebuie sa-mi iau, mai intai ca n-am unde pune lucrurile copilului (imi trebuiesc sertare) si apoi ca am probleme cu spatele si nu ma voi putea apleca sigur, deja ma doare cand ma aplec. Si am zis ca daca tot iau comoda sa o iau cu masa de infasat cu tot.

Si ca sa radeti de mine aseara ma gandeam si eu ca iar am nevoie de mai multe lucruri de gravida, mai ales inainte de concediu si ma gandeam ce scumpe sunt, desi calitatea e super buna insa sunt foarte scumpe. Si cum ma gandeam eu asa zic "ia sa ma uit cine le produce" si cand ma uit pe eticheta Made in Romania for Mothercare. Hihihi. Mai dureros e ca stiu cat de ieftin le cumpara ei de la producatori (ca doar d'asta le cumpara di Romania) si cat adaos au. Hmmmm!

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

da, pe 21 martie se deschide ikea. catalogul poti insa sa il vezi si online, ca sa iti faci o idee. eu am multe lucruri luate de la ei. rafturi, o canapea extensibila, muulte chestii in bucatarie (castroane, teluri, cutite, etc) si sunt super multumita de ele. evident ca mai gasesti si porcarii, dar alea le vezi in magazin ca sunt mai prost calitative. in general raportul calitate pret e ok la ei. oricum mult mai bun decat la alte magazine de mobila din bucuresti.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Carmen, ai dreptate ca hainele de gravi sint scumpe, de ex. eu pe blugii mei am dat 50€ dar arata de banii astia si sint si calitativi ca material si design(pacat ca nu se vad link-urile mele de la OTTO, nu stiu de ce), nici aici nu sint ieftine, eu una mi-am luat 2 fuste si o pereche de blugi, bluzele oricum se poarta elastice si cele de gravi nu ma prea avantajeaza asa ca imbrac din cele normale. Eu una aveam haine de la celelalte sarcini, dar eram si mai balenutza decit acum si imi sint f.largi cu 1-2 numere, asa ca tot a trebuit sa-mi cumpar.

Cit priveste hainutelede copii in RO mi se par scumpe raportat la calitate, eu nu le-am luat la copii decit incaltaminte de acolo.
Mobila noi avem, eu una masa de infasat am gasit-o utila(evident ca poti improviza cu un birou) si am folosit-o pina spre 3 ani.
Cum nici eu nu stiu ce va fi bb, astept si pe urma incep mai intii sa scotocesc prin sacii din beci, ca am si hainutze noi sau aproape noi de la Patrick si Vivien primesti multe cadou, cumperi si tu si bb creste repede de tot pina pe la 1 an si nici nu se cunoaste ca a purtat hainutzele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Salut burticute ... mai pe la pranz.
Magazinul din Cocor este si in Brasov. Chiar daca sunt scumpe lucrurile se merita nu doar din cauza felului cum arata ci si din cauza confortului. Eu am mai multe perechi de pantaloni de la ei si sunt comozi. Pot sta in toate pozitiile pe scaun ca nu te deranjeaza deloc.
In rest si noi asteptam Baby Expo sa vedem ce se mai prezinta pt bebei, asteptam si Ikea, si vrem eventual sa dam o fuga si peste hotare, dar mai intai de toate asteptam SEXUL lui BB.
Speram ca luni se va decide sa ne pozezez si noua.

Va doresc din suflet bb sanatosi si voiosi si un 8 martie plin de bucurii!!!

Cristina 20+

Mergi la inceput