Mamici de iulie-august 2007 (25)
Raspunsuri - Pagina 18
Luna1 spune:
Va pup fetelor.
Eu sunt tare somnoroasa si n-am chef de nimic, am o groaza de munca, masina inca mi-e stricata si in plus am insomnii nopatea, m-am trezit azi-noapte la 3 si m-am gandit la ce trebuie facut azi la munca si cand sa ma misc putin am descoperit ca si al meu sot era treaz "rezolvand" problemele lui de la servici. Deci i-am zis ca stresul asta o sa ne faca cu capul sigur. In plus el/ea care locuieste mai jos in burtica mea are niste pozitii noaptea, nu era de ajunsa ca nu puteam adormi, in plus statea bebe chircit intr-o parte si cand doream sa ma intorc ma durea la greu. Deci am fost pedepsita sa dorm pe-o parte doar azi-noapte.
Va pup si sa aveti o primavara frumoasa si un 8 Martie superb.
Luna
17 sapt+ Cosmin
andicu spune:
Buna fetelor.
Si eu am liber pana luni, asa ca o sa ma relaxez zilele astea!
Mioara, petrecere frumoasa de 08 martie!
Carla, daca mai ajungi la Serena-parca, poti intreba unde in Constanta au magazinul de gravi? merci mult!
Si mie mi-a zis dr ca e posibil sa se fi scurtat un pic colul si de la statul mult pe scaun, ca si eu am munca de birou. Ca cica apasa uterul in pozitia sezand; asa ca mi-am scurtat programul de lucru pana la ora 13.00 ( ca am voie sa reduc cu 2 ore, dar eu l-am redus cu 3, norocul meu e ca nu se supara nimeni).
Multumesc pt urari! toate avem niste nume super frumoase la copii! o sa avem niste copii de pus la expozitie, va zic eu!
Uitati aici un site nemtesc pt haine de bebelus si de gravi (pt gravi= Umstandsmode) ; daca are cine sa vi le trimita din Germania, eu zic ca unele merita. Mai ales hainutele de gravi sunt unele dragute si merita si la pret.
Andicu
22+
Filip Cristian Poze cu burtica
otim spune:
andicu pentru ca din pacate nu cunosc limba germana pretul pentru patuturi este intre 50-60 euro ????
18 saptamani
brazuca25 spune:
andicu, chiar ca sunt dragutze hainele. In toate tarile se gasesc haine pt gravide frumoase si moderne, numai la noi sunt unele modele de pe vremea bunicii. Cand am vazut hainele de la Rocco....
, fara suparare, dar mi se pare f urate.
Stau si ma gandesc daca merita sa iau atatea haine pe care o sa le port doar de cateva ori. Cred ca in afara de blugi, nu o sa imi iau altceva special, mai ales bluzite. Acum pe caldura merg si bluzele normale chiar daca se vede burtik putin. Doar ne mandrim cu ea!![]()
19+
David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
andicu spune:
Da, Otim , alea sunt preturile, din dreptul pozelor! nici eu nu stiu prea bine germana, asa putin, dar o iau babeste si deduc!
Ai dreptate, Brazuca, si mie mi se par la fel! si dupa ce ca sunt urate, mai sunt si al naibii de scumpe! eu pana acum mi-am mai cumparat bluze de la magazinele obisnuite, mai ales ca se poarta astea elastice si peste solduri, asa ca intra bine burtica in ele, daca le iau pe masura, si sunt si moderna! mai greu e cu partea de jos, pantaloni sau rochite! eu ma gandesc ca vine vara si sunt disperata ca nu suport vara deloc pantalonii! am noroc ca e mama plecata cu treaba in Germania si mai am si pe prietena mea, si o sa incerc asa sa-mi fac rost de cateva lucruri pe vara.
Si daca mai aveti rude sau prieteni stabiliti prin Europa, rugati-i sa va trimita hainute de la C&A sau de la H&M, sunt raioane pentru
si bebelusi cu preturi super bune! daca socotesti, ies mai bine la pret decat ce gasesti in tara! astept sa vina mama, sa vad ce a gasit si cu cat, si pe cine intereseaza pot sa va spun amanunte.
Andicu
22+
Filip Cristian Poze cu burtica
otim spune:
Colege de " suferinta " , dati-mi voie sa ma revolt . Salopeta pentru noi aprox. 40 euro , scaun masina aprox. 50 euro , etc . Pai noi unde ajungem fratilor , numai daca ne gandim raport salarii , daramite preturi !!!! Cand am intrebat pentru surioara mea de un patut pai sub 300 ron nu am gasit si asta fara saltea . Scaunul de masina pe unde am umblat eu numai de la 300 ron in sus . Cred ca ajungem sa ne facem cumparaturile din strainatate , mai ales am vazut ca are si cos , numai ca nu stiu cam la ce tarife ajung taxele postale .
18 saptamani
i_ulia spune:
otim, patuturi sub 300 ron au la ikea. asteapta si tu sa deschida. restul, gen scaun de masina, carucior, nu mai vorbesc de consumabile gen pampers si lapte praf, sunt scumpe. dar sa stii ca nici in alte tari (vezi germania) nu e neaparat mai roz la aceste capitole. nu e neaparat ieftin sa cresti un copil daca vrei sa ai si tot confortul adus de lucrurile moderne. cumva, insa ne vom descurca. ca daca ma uit pe strada, tot vad copii mici si nu mi se pare ca ar fi tristi sau nemancati. capul sus, ca nu e dracul asa de negru!
17+
anamaria2007 spune:
Buna fetelor!Va citesc de mult dar nu am scris.Acum am si eu un motiv de ingrijorare. Maine am 18 saptamani si bebe din burtica nu a miscat inca.Va rog un sfat de la fetele care au DPN 10.08.2007 sau pe aproape. La voi a miscat?Am motiv de ingrijorare sau sa mai astept? Va pup si va doresc bebei frumosi si sanatosi!
i_ulia spune:
joujou, scaunul de vizitator este cu spatar drept, cu cadru metalic, cu brate, si are partea pe care stai si spatarul din material (de obicei o imitatie de piele). spatarul nu este asa inalt ca la scaunul ergonomic, ci pana mai pe la jumatatea spatelui, ceea ce te obliga sa stai drept.
Iulia
17+
Luna1 spune:
Fetelor aici preturile sunt mai scumpe ca in restul Europei si inca nu ati vazut cat de ieftine sunt toate in America comparativ cu ce preturi avem noi in Europa, eu de cate ori vad vreun site american ma dau cu capul de pereti de nervi. Uite asa 
Aici cel mai ieftin un patut (si e simplu doar suport cu gratii, fara saltea) e 200 lire iar caruturile daca vrei sa le aiba pe toate (landou, sport si scaun de masina care se poate atasa si la carut) cam 500 lire. Ca sa nu mai zic ca sertarele pentru bebe (doar dulapiorul cu sertare si cu partea aiai de sus facuta sa poti schimba bebele adica masa de infasat) cel mai ieftin 350 lire (vreo patru sertare).
Normal ca raportat la salarii nu e la fel ca in Romania, iti permiti sa le cumperi fara sa faci eforturi supraomenesti, insa tot e revoltator caci sunt chestii de bebei, nu le iei pt nu stiu cati ani si pana la urma muncesc pe banii astia deci ma doare sufletul sa dau pe lemne atatia bani. Dar n-am ce face...
Luna
17 sapt+ Cosmin