Mamici de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza utelor....Eu nu mi.am luat nik de imbrakt de gravida pana acum pt k nu am burta asha de mare ...si am preferat pantaloni de trening:D.Azi ma duc sa il vfad pe bebe la eco morfo-fetala.L8er alll pupiciiiiii si o zi kt mai placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

buna fetele,

ma prezint si eu la un mic raport - ca mai mult v-am citit in ultima vreme decat sa scriu

la capitolul haine de gravi mi-am cumparat numai o rochita rosie de velur (de la magazinul Rococo - sper sa nu se considere reclama); astept sa se schimbe/stabilizeze vremea cumva, ca sa stiu ce sa-mi mai iau - poate niste pantaloni ceva mai subtiri... si vreo bluza-doua

in rest as fi bine, insa de aseara am o mancarime ingrozitoare pe piele ... cred ca am facut o alergie la ceva ... desi eu nu sunt alergica in general; am intrebat la farmacie si mi-au dat clorocalcin, dar inca nu am luat ca as vrea sa sun si medicul sa-l intreb... voi ati patit asa ceva?

va felicit pe toate pentru burticile tot mai mari si pentru aflarea sexului copiilor

va ofer si eu cu o mica intarziere un martisor si va urez o primavara minunata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dragelor, ma bag si eu in cafea ca azi noaptea nu prea am dormit!

Felicitari Oana pentru .

Andicu eu am facut cerclaj la 28 de cm dar era profilactic. Daca doctorita ta zice ca nu e cazul, ai incredere in ea! In plus eu am niste dubii cu masuratorile astea, cred ca daca mergem la 5 doctori ne ies 5 valori, asa ca ...

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neata fetele. deci s-a desfiintat magazinul de "burtoase" din unirea? am inteles ca s-a mutat in cocor. eu acolo am vazut pantaloni ok. turcesti ce-i drept si iese culoarea din ei in draci ca nu poti sa-i speli cu altceva, insa au croiala frumoasa si cad bine. si fff scumpi. am dat 12o ron. mult , mult. io deocamdata nu mai iau nik. astept sa vina vremea calda si atunci o sa mai iau ceva ca nu vreau sa cumpar si dupa aia sa nu le mai port.
mai am o intrebare: ma doare rau de tot fundu, oasele de la fund mai exact. merg ca o ratza deshalata si n-am luat mai mult de 3 kg. inafara de burta nu se mai vede nik altceva. si mor de somn dupaamiaza. am ca neste "crize de somn" ! pe voi va mai chinuie somnu?

+16

mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

mihaela, mie mi-a trecut somnul ca luat cu mana la 12 saptamani.

Aylin, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Mihaela si eu cu acelasi pb:durere de fund si somn cat mai muuuuult daca se poate,noroc ca sunt singura la irou si uneori mai pun capul jos si motai.In fiecare zi ma trezesc la 7 si la 9-10 as dormi din nou iar seara rar ma prinde ora zece treaza.Eu zic ca e mai bine asa decat sa stau de paza noaptea

edith18+ si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Salutare fetelor!

Si pe mine m-a durut osul fundului la un moment dat. Am schimbat scaunul de la birou, aveam un fotoliu ergonomic dar care se pare nu mi-a priit...Acum stau pe un scaun tip vizitator si nu m-am mai durut deloc....Cat despre somn: dupa masa adorm instantaneu cam 30 min. Noaptea ma tot trezesc sa merg la baie, dar adorm la loc.

Eu acum plec la petrecerea de 8 Martie.
Va pup si doresc un 8 Martie frumos!
Eu maine am liber de 8 Martie si imi mai iau 3 zile libere.

Poza 20 sapt

Mioara 23+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza fetelor mai pe la pranz asa, de la o burtik ceva mai somnoroasa astazi. Am recuperat ce ati scris de ieri pana azi.

Carla, dr meu de familie este la Spitalul Militar si desi au regulile scrise pe toate usile, nu prea le respecta.

Haine de gravida am cautat si eu in weekend prin tot centrul Bucurestiului. Cele mai frumoase sunt cele din Cocor, de la etajul 2 parca, dar si destul de scumpe. E cam mult o bluzita de gravida 100 ron, chiar daca e ea draguta si moderna.
Mai e un magazin cu haine de gravida in Cocor si la parter, cu haine cam in stilul celor din Titan din ce am observat eu, multe compleuri, dar si blugi de toate stilurile si toate culorile la 100 ron. M-as duce sa imi iau si eu o pereche, pt ca deja nu mai suport salopeta asta!

19+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Buna fetelor!

Am si eu aceeasi problema cu statul mult pe scaun la serviciu...ma doare funduletzul si deja pe la ora 11 incep sa ma fatzai de pe o buca pe alta, simt ca mi s-a "batatorit" de atata stat jos. Ma mai plimb eu, dar pana la urma tot trebuie sa ma asez sa-mi continuu treaba...Am auzit cazuri in care mamici s-au trezit ca li s-a scurtat colul sau li s-a intredeschis din aceeasi cauza....sincer, mi-e frica de asa ceva, dar n-am ce sa fac, am schimbat si scaunul cu unul ergonomic si degeaba
Voi ce stiti, se poate intampla ceva rau de atata stat pe scaun?
Mioara, cum este scaunul de vizitator?

Joujou15 saptamani si crestem!
http://bd.lilypie.com/w197p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Va doresc un 8 Martie cum nu se poate mai frumos !!!!!

Despre imbracaminte de gravidutze:am vazut aici o kestie foarte faina,nu stiam ca e asa ceva.E un fel de adaos din material mai elastic care ajuta la inkeiatul nasturilor de la pantaloni si e pe diferite marimi,pana in ultima luna a sarcinii.E o idee buna pt.ca poti sa-ti folosesti toti pantalonii tai,doar la burtika ii inkizi cu kestia asta.Are vro 3 culori,o sa fac o pozica sa o pun la vedere.

O zi buna

Samurai-lady 18 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput