Mamici de iulie-august 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata tuturor si pe burtici .

18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

dragelor, dar voi sunteti in concediu? ca vreau si eu!!! cum ati facut?

Aylin, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata si de la noi!

Ma bucur ca mai sunt mame cu 2 baieti, credeam ca sunt singura!dar nu m-am hotarat la nume, inca mai caut.

Tot de la magazinul ala din Unirea mi-am luat si eu inainte sa se desfiinteze niste blugi super cu 120 ron, mi-au placut la nebunie .Si au fost si singurii care mi s-au potrivit la lungime, restul - scurti!!!.Nici nu se compara cu Rococo(desi eu eram fana)

Cateva articole de la tarafashion am vazut si eu la Cora si mi s-au parut super naspa!

O zi buna!

AMR 3 zile si imi vine puiu' acasa!

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

eh, la capitolul stres nici eu nu ma plang. mai fac cate o sedinta din cand in cand, mai am si treaba, dar in ritmul meu, nu ma stresez deloc. si sunt si zile in care nu fac nimic daca nu am chef. dar e vorba de orele petrecute aici. ca plec dimineata de acasa si ma intorc seara. asta cand nu chiulesc, adica imi iau gecuta si tuleo pe la 5.

Aylin, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Fetelooor, nu rasuciti cutitul in rana! Si mie imi trebuie pantaloni, nici blugii cu talie joasa nu se mai incheie la ultimul nasture. (De fapt, as putea sa-i inchei, da' am mereu o senzatie de jena din cauza asta si ma gandesc ca imi inghesui rau de tot chiriasul!) Am nevoie si n-am de unde sa iau! La mine acasa e un singur magazin care mai aduce, cand si cand haine pnetru gravide si credeti-ma, nu stiu ce-as putea alege de la ei... Cred ca o sa trebuiasca sa-mi cos ceva!

Lia S19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

ma pregatesc si eu sa merg la medicul de familie. Da eu nu stau la rand, ca suntem prieteni si ma suna cand e liber

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Simo, tu de unde-ti cumperi hainute de gravida? O sa ajung prin Iasi la sfarsitul lunii si poate am noroc sa-mi iau ceva dragut de imbracat. Prea arat ca vai de lume in ultima vreme!

Lia S19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beldicuta spune:

buna dimineata burtici
eu mi-am luat un compleu din blugi(180ron) de la mag Titan et 3
este un raion numai cu haine pt destul de dragute si din blugi si din raiat sau alte materiale, au si fuste si pantaloni, bluze, camasi, cam ce se poarta in perioada asta
daca aveti drum incercati, poate gasiti ceva interesant

beldicuta 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lia din pacate oferta e slabuta rau de tot. Eu mi-am gasit in mall la etajul 2 o pereche de blugi de gravi, iar in sus tot cu bluze din alea mai largi ma imbrac.

Simona 17+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

`Neata fetele.

Andicu si Oana felicitari pt ,sa fie sanatosi si voinici.

La BV e o vreme fff frumoasa de plimbare asa ca astazi nam chef de stat la birou.Cine vine la o plimbarica?

Si eu mi-am cumparat niste pantaloni raiati elastici pe care o sai pot purta inca 2-3 luni si o pereche de blugi f.faini.Soer sa o scot la capat cu atit.

edith18+ si Andreea

Mergi la inceput