Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

LA MULTI ANI, ELLAX!!!!!

SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII,MULTA FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Azi puiul meu a implinit 9 luni, chiar acum cateva minute!

S-a nascut la 8.25 dimineata.

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Amiss, pupam iepurashul - si la mai multzi .
Urzici, dintzi - toate faine - da' cel mai mult tot in sertarul de haine imi place cat ii de ocupata!

Diana, mortala Timi (bravo-bravo!) si ce carutz incapator aveti!

Irinel, EllaX - la multi ani si fericire, sanatate si iubire!

La multi ani Andreiutz puiutz!

Multumim de apriecieri pt montaj - Diana, Adela, Virgi - Luana, CamiM
Miti, asa m-a uns la suflet aprecierea la adresa ochisorilor lui Paul ... macar ca stiu asa de bine ca nu-s cei mai frumoshi decat pt mine si taticul lui.

Muncesc deja de mai bine de o luna - timpul liber e tot mai putin, da' macar citesc sa fiu la zi ca-s dependenta rau de tot de DC...

Am facut montajul cu mult drag - in cate o zi Paul pur si simplu cocheteaza cu ap foto, si cand prind momentul sar pe el...
Am privit si primul montaj - ce repede a trecut timpul!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

La multi ani Irina si Ellax!!! Sa aveti parte de multa sanatate si fericire!

Andreea, sa-ti traiasca feciorul si la mai multe lunitze!

Diana, faine pozele cu cei mici la plimbare iar tu esti vizibil mult mai slaba. inca vrei sa mai slabesti ca pari ok acum ...

Amiss, spune-i Petrei ca vrem si noi niste urzicutze ... pupam fata frumoasa si harnica!

Irinel, te pup si iti urez multa bafta cu bebe2. Te mai asteptam cu cate un semn de viatza din cand in cand.

Oana, sunt de acord si io cu fetele ... Paul are niste ochisori superbi.

Noi avem problemute .... adica Ana mea este in greva foamei de 3 zile dar macar papam laptic ... in rest nu mai sunt bune nici macar piureutele ei preferate ... Si ne trezim de o saptamana noaptea plangand cu mare suparare (cam de patru ori/noapte). Adoarme la loc daca o iau in brate si o tin 5-10 minute dar nu pricep de ce face asta ... In rest, e activa, vesela si nu pare sa o doara nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Confirm si eu. Nici nu va inchipuiti ce dificil a fost sa stau in casa uneori si cate o saptamana neintrerupt. Pai timp de aproape 2 luni temperatura a fost mai jos de 10 grade. O iarna oribila. Si atunci cand reuseam sa-l scot din casa parca aveam alt copil, vesel, activ......

Asa s-a intamplat si azi. Nu-mi recunosc copilul.

Lyly multumesc ca mai scrii retete. Continua te rog. Chiar daca nu am eu de unde sa iau urzici. Daca ar exista, inca e un metru de zapada.....

Orezul cum il faceti? Il dati la blender? Il firbeti, logic, inainte...

CamiMmai da-mi si mie idei ce sa-i mai dau. Ca ideea cu Avicado a fost tare buna. A mancat ieri unul intreg( de fapt doar partea f. galbena, cam 60 ml. Mie mi se pare ca avem schema de diversificare destul de asemanatoare.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Azi i-am dat:

kiwi, grapefruit, banana si un Danonino cu pere( nu prea i-a placut )

pastav la cuptor cu marar, patrunjel, ulei masline, usturoi( si crud si copt)
piure urzici cu salata verde, morcov,ceapa, orez si iaurt

Orezul il pun in steamer, dar mai necesita cca 20 minute fierbere dupa aceea intrucat nu se face prea bine. Il dau la blendeer, dar incerc sa nu-l fac fin de tot... asa procedez si cu fructele moi, cum au fost cele de azi, las si bucatele mici. Exclus procedeul la mere, acelea merg intotdeauna prin razatoare, sunt periculoase rau bucatile de mar pentru cei mici.
Iti mai dau idei pentru masa de pranz, caci i-am facut meniul pentru toata saptamana:
- inimi pui cu morcov, dovlecel ( aburite la steamer) si iaurt
- pui de tara cu morcov, broccoli si iaurt
- sfecla rosie cu cartof, ficat, usturoi si iaurt
- piept curcan cu mazare
- pui tara cu dovlecel si salata verde

Intrebare importanta: FICAT DE VITA POT SA-I DAU PUIULUI??? A mai incercat cineva?

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

EllaX, "La multi ani fericiti"

Mergi la inceput

Cami, interesanta ideea cu lintea, dar nu provoaca balonare, meteorism?
Si eu ii strecor avocado in piureul de fructe sau in cel de legume cateodata. Am cumparat iar mango si asteptam sa se coaca. Bananele si merele sunt la ordinea zilei dar mai combinam cu grapefruit, kiwi, dovleac copt, chiar si ananas.

Mikiion, pentru gustarea de la ora 17-18.00 am planuit sa-i fac sapt. viitoare: gutuie la abur cu cereale, spuma de gris, paste integrale fierte cu branzica
Inca nu ma agit cu galusti si papanasi ca si-asa muncesc la bucatarie ca nebuna. Nu mai traiesc decat pentru Mr. Razacila si nu-i prea fair...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Ella!

Shoricuta, multumesc de aprecieri. Am reusit sa dau ceva jos de pe mine (9 kg din decembrie) dar ar mai fi 4 alea mai bine batucite si mai greu de dat jos. Asa ca ii dau inainte cu Monti si sport. Lapticul meu e neafectat de dieta, exact ca inainte, iar Timi creste chiar mai bine de cand tin Monti, desi nu papa mare lucru pe langa tzatza.

Lacri, faina papa ii faci razaciosului, nu-i de mirare ca mananca asa bine!

S-a incheiat concursul si suntem pe locul 6! Multumim livezii care ne-a votat, datorita voua am ajuns asa de sus in clasament!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Multumim pentru urari! Nici nu-mi vine sa cred ca Petra a facut 9 luni. Mai este asa putin si vom face 1 anisor si atunci vom da din petrecere in petrecere Abia astept !!!! Peste 40 de cirese, peste 40 de petreceri!!!! YUHUUU

Am venit de la o mica petrecere a unei fetite, Irina, care a facut un an tocmai azi. Am luat la mine 2 borcanele de hipp cise si piersica sa ii dau petrei sa pape la 4. Gihiciti ce! NU A POCNIT NICI UN BORCANAS CAND AM DESFACUT CAPACU ! Unu' avea in el mucegai si unu nu avea dar nu pocnise. Mi-a povestit mamica Irinei ca a vazut in supermarket mamici care desfac borcanelele baga degetu si gusta pun capacu' la loc si il pun pe raft!!! Asa isi aleg borcanasele pentru copii Dezgustator! Din doua borcanele deci nici unu nu a fost bun azi
Aveti grija sa luati borcanele mai din fundu' raftului! Nu stiu cum se poate asa ceva ...

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Ellax, LA MULTI ANI! Tot ce iti doresti sa devina realitate!

Petra, La multi ani! Are dreptate mami, ce mai e pana la petrecerea de un an. Chiar, ce fain ar fi sa facem o mega-petrecere pt toate ciresele!
Amiss, groaznic ce spui, adica vad ca nimeni nu mai are bun simt in tara asta... Si mie mi se parea ca apogeul e atins de tantiile care desfac tampoanele in magazin, le pipaie bine si pe urma le impacheteaza si le pun la loc.
Lacri, m-ai dat gata cu mancarurile astea! Si eu pot spune ca am facut mancarica destul de variata pt Ilinca, dar chiar atat de variat si de frumos nu. Felicitari! Apropo, cum faci spuma de gris?

Mergi la inceput