Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by OanaRusu

Ia uitati ce www.onetruemedia.com/shared?p=24b7375c9a1437ff33a213&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> pui de om are mama

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Doamne ce scumpic e!!!
Mi-ai adus aminte cu ocazia asta sa continuu montajul pe care l-am inceput si eu cu ceva timp in urma.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!

Cu intarziere urez si eu " La Multi Ani ". tuturor mamicilor de 8 Martie. Si trebuie sa recunosc ca e primul La multi Ani, pe care-l urez. Nici acasa n-am sunat, pentru ca n-am simtit nimic de 8 Martie. A trecut asa fara sa-mi dau seama.

Dar am primit cu drag urarile voastre.
Adib - mutumesc pentru flori. Chiar daca virtual, au fost singurele.

Dar cel mai frumos cadou de 8 Martie, a fost cel oferit de Cami. Ai facut o lucrare de nota 10. Meriti tot respectul nostru.

Luana este ok. Mai avem 2 zile de antibiotic si scapam. Lichidul s-a retras in prop de 90%. Pe toata perioada asta s-a tras de urechiuse, cred ca deranjat-o foarte tare.

Acum papa foarte bine. Legume cu carnita, iaurtel de aloe ( preferatul ei), suculet facut de mine din ( pere, mere, kivi, portocale, grefe, ananas si morcov). Bea cam 200-300 ml pe zi. Iar noaptea papa laptic cam 600 ml.
Observ un pas extraordinar in evolutia progreselor de cand a inceput sa pape. Si vorbesteeeee non stop. I-am luat o papusa bebe, care trebuie hranita cu bibe, altfel plange si striga dupa mama. I-am explicat ca daca n-o hraneste si nu are grija de ea, o sa planga continuu. Si a invatat sa i-l tina la gurita cateva secunde, moment in care se aude un zgomot de papat, cum i-l ia, cum incepe papusa sa planga. Smecherita insa, il tine putin la papusa si apoi si-l baga ea in gurita si cum papusa nu tace, o arunca. Si apoi se duce dupa ea, semn ca-i pasa.

Ma duc sa citesc din urma, am doua zile lipsa si sper sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna! hai sa va spun ce-am mai facut si noi in ultimele zile. Isi revenise si Ilinca cu somnul de vreo 10 zile, adica se culca pe la 11 si se scula pt san pe la 5.30, si dormea numai la ea in patut, deci eu eram multumita. Ei bine, de vreo trei zile s-a trezit iar din ora in ora de ma innebunise, tot dupa san, cum adormea si o puneam in patut incepea sa urle si tot asa. Acum doua nopti am zis gata cu sanul, i-am dat apa sa bea, dar n-a vrut. Asa ca m-am gandit sa ii storc repede o mandarina si sa o amestec cu apa, sa vedem daca merge. A baut vreo 100 de ml, asta era pe la ora 3, si a dormit pana la 10 fara sa se scoale. Aseara s-a repetat povestea, trezit la trei si i-am dat iar suc plus apa, si s-a trezit (si eu cu ea) la 10.45. Sunt sigura ca nu e bine ca i-am dat suc noaptea, dar nu mai stiam ce metoda sa aplic sa nu se mai scoale si sa nu mai urle asa noaptea. Asa ca acum am si mustrari de constiinta, ca ma gandesc ca sucul ala, chiar si putin fiind, e cam acid pt stomacel, si imi pare rau ca i-am dat. Diseara, daca mai face la fel, o sa incerc cu ceai.

Si acum referitor la incaltaminte, eu i-am pus de prin septembrie tot felul de pantofiori si ghetute cand am iesit afara (poate mai tineti minte de mos Nicolae cate incaltari avea, si o sa va pun o poza cu noul pantofar al Ilincai), dar asta si ca sa nu ii fie frig si mai mult pt fason, sa se asorteze cu hainele, pt ca ea fiind micuta atunci nu pasea deloc. In casa o tin numai in sosete, iar acum, de vreo 3 zile, daca o tin de maini, face si ea pasi, asa ca m-am gandit sa nu ii pun in picior decat ceva care sa fie f flexibil si sa nu ii deformeze laba piciorului. Am citit si eu aici pe forum ca nu e bine sa ii dam incaltaminte cu taloneta, ci ceva cat mai lejer.

si La multi ani Irina! Numai bine si sanatate multa!

admirat muuult pozele cu ochii albastri ai lui paul, urzicile petrei, clanul dianei, alex al lui miti, toti niste frumosi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arleena

adi pt flori...chiar daca sunt furate

camiM f frumos montajul.........io n-am avut vreme sa trimit poze din pacate.

ne-am intalnit cu ellaX si cu ana nazdravana in parc. e o dulceata ana, f povestitoare si zglobie.
http://www.youtube.com/watch?v=HiFMmoj5vVg si http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/show/

Scumpici foc!!!
Imi era dor sa vad poze cu Ana.

Alex merge singurel? Asa pare din poze.
Multumim pentru felicitare. Foarte frumoasa!!!

ahhh.....si sa va distrati un pic de frustrarea masculina http://www.youtube.com/watch?v=8DYzeaXp_i4

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

PUIUDANA si AMISS
S-ar putea ca copiii vostri sa nu aiba otita, nici Kailan nu a avut ci doar un inceput de infectie. Dar reteta mea sigur va folosi!

Am curatat o ceapa mica din care am folosit doar o bucatica. Aceasta bucatica am stors-o prin storcatorul de stors usturoi (nu stiu daca aveti asa ceva, arata ca un cleste). Am pus putina zeama intr-un castron si am adaugat putin ulei (dupa ochi, nu conteaza cat). Am luat acest amestec intr-o pipeta si i l-am turnat in urechi dupa care i-am pus dopuri de vata. Reteta o am de la doctorul de casa, care este antroposof. Am auzit ca si uleiul de lavanda este bun. Oricum ceapa este un antibiotic natural si dezinfecteaza orice. E buna si la gripa sau raceala sa se manance cruda.
Eu am facut lui Kailan cam vreo 4 zile. Nu mai am probleme cu el, e asa de linistit si cuminte, nu-mi vine sa cred.
Sa incalziti doar putin uleiul si ceapa, nu fierbinte sau rece.

Reteta e buna si doar cand urechile sunt pline cu ceara, curata si desfunda.

Succes!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

Fetelor, iar am niste intrebari:

1) voi puneti ghetute la bebei ca sa mearga mai bine, sau ca e mai bine pt glezna ? daca da, doar afara sau si in casa ?

2) ai vostrii scrasnesc din dinti ? ca al meu face asa cateodata, mai ales cand il schimb si nu are nici o jucarie in mana ( adica in gura ). Oare e grav ? parca ma dor pe mine dintii cand il aud...

3) am vazut joculete cu divese cuburi ( sau cilindrii, triunghiuri )colorate de bagat in formele lor intr-un fel de galetusa incepand cu 6 luni, sau un cilindru pe care sa bagi colacei de plastic in ordinea marimii...ma rog, chestii din astea inteligente...al meu doar le roade, oricat ii arat ca patratul intra in forma de patrat, el tot la gurita le duce si se uita la mine nedumerit...Copii vostrii cum reactioneaza ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

1. da, eu i-am cumparat addidas, foarte moi si usor de incaltat. Dar ii dau doar afara. In casa, o tin in piciorusele goale.
2. A avut si Luana o vreme cand scarsnea, cand avea doar 4 dinti. Acum nu mai scrasneste.
3. Eu cred ca sunt prea mici sa intelega rostul jucariilor. Desi Luana astazi m-a uimit cum a dus bibele la gurita papusii. Una din prietenele Luanei care are 1 an si 8 luni, abia acum a descoperit cum sa aseze cuburile si formele in diverse moduri. Mai avem de asteptat pana vor trece de etapa rosului.

Mergi la inceput

Amonar - ai grija ca nu cumva, reteta traditionala sa functioneze doar temporar. E bine sa-i faci un control in urechiuse. Si pe Luana au durut-o urechile si s-a tras de ele si eu nu stiam de are. Iar ea avea lichid la greu, care fara tratament cu antibiotic, cine stie cu ce putea sa mai ramana pe viitor.
lui Kailan cel frumos.

Mergi la inceput

Am pus cateva pozici cu Luana la joaca.

http://community.webshots.com/album/558097349RclBYu

Mergi la inceput

Zax - multa santate lui Horia bolnavior. sa-i treaca febra repede.

Amiss- da, frumos!!! urzici!! auzi la ea. Super!!

DianaR - Cred ca Vladut avea o pozitie foarte comoda, privea de la inaltime. Ce frumos va plimbati voi, toata familia si catelul, dragul de el.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaRusu

Ia uitati ce www.onetruemedia.com/shared?p=24b7375c9a1437ff33a213&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> pui de om are mama

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Super!!!!

Mergi la inceput