Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)
Raspunsuri - Pagina 23
miti2004 spune:
da, "in mare" sunt albastrii, pt ca in mijloc are irizatii verzi-kaki, sunt curioasa daca o sa i se mai schimbe.
Eu, de ex, am ochii verzi, insa unul din ei e 90% verde si o pata maro, cel mai bine se vede la soare si in poze. Adica daca te uiti atenta la mine e imposibil de neobservat. Mama ii are verzi, am verisori si matusi cu ochii albastrii.
Sotul meu ii are caprui, si toti din familia lui tot caprui.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
mikiion spune:
La mine, m-a mostenit. In conditile in care toata lumea de la mine sau de la ovidiu avea ochi albastri sau verzi. Dar copilul asta a luat totul de la mine. Inclusiv incapatanarea!!!!
Ce mai faci cu gradinita? Ai gasit vreun loc?
Eu tocmai ma inscriam la un master in bibliooteconomie, pt. ca nu stiu sigur ce vreau sa fac la anul. Si macar sa fiu inscrisa la asta.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
CamiM spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Fetelor, iar am niste intrebari:
1) voi puneti ghetute la bebei ca sa mearga mai bine, sau ca e mai bine pt glezna ? daca da, doar afara sau si in casa ?
2) ai vostrii scrasnesc din dinti ? ca al meu face asa cateodata, mai ales cand il schimb si nu are nici o jucarie in mana ( adica in gura ). Oare e grav ? parca ma dor pe mine dintii cand il aud...
3) am vazut joculete cu divese cuburi ( sau cilindrii, triunghiuri )colorate de bagat in formele lor intr-un fel de galetusa incepand cu 6 luni, sau un cilindru pe care sa bagi colacei de plastic in ordinea marimii...ma rog, chestii din astea inteligente...al meu doar le roade, oricat ii arat ca patratul intra in forma de patrat, el tot la gurita le duce si se uita la mine nedumerit...Copii vostrii cum reactioneaza ?
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
1.Sofia poarta ghetute afara( acum am trecut la adidasi ca s-a mai incalzit); in casa nu poarta decat sosete( ai grija sa aiba antiderapant pe talpa ca altfel aluneca rau pe parchet, linoleum etc) ; asta la recomandarea medicului pediatru- zice ca pentru ei asa mici e bine sa stea cat mai mult fara incaltaminte chiar daca se poate si fara sosetute.
2.noi nu scrasnim din dinti pentru ca .. nu avem dinti,nici macar unul!!
3.Si Soficu are galetusa cu cuburi si forme si cilindri de pus in ordine si doar ii place sa le goleasca( galetusa) sau sa le darame - mami le construieste si ea le darama si apoi tipa sa o luam de la cap..
si bineinteles toate trec zilnic proba rosului cu gingiile stirbe!!Cami &
Sofia poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
CamiM spune:
Neda raspund si eu la intrebarea cu carnita: daca nu papa tot la pranz ii dau restul la masa de seara , iar cantitatea de carnita este cam cat un cub de gheata si i-o amestec cu piure de legume.
Adelina foarte dragut filmuletul cu Cri razand!! Ce veselie!!
Arleena si Ella ce intalnire..
!! Frumosi protagonisti!!
A.. si multumim pentru prima poza cu primavara!!
Ralucis si eu am papat( vorbesc ca pentru Sofia peste tot..
) mucenici!! Ce buni!!Yumii!!
Oana excelent montajul cu Paul si ochii lui frumosi!! Cu asa scumpete nici nu ii mai trebuie Ferari ..
Amiss neplacut daca va trebui sa o lasi pe Petra asa mult fara mami.. dar daca trebuie.. ce sa faci!! Si ce serioasa sta ea si o ajuta pe buni!! Hihihi!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
amiss_zip spune:
dianar super pozele 
mikiion si cele mici urzica
. Petra cum nu stia ce sunt plantele alea s-a infipt in ele si le pipaia de zor. Cand o pisca o urzica se scutura din cap pana in picioare nestiind ce-a fost asta
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
amiss_zip spune:
Am reusit si eu sa prind pe "film" www.flickr.com/photos/ami_si_cip/416205413/" target="_blank">dintisorii Petrei ![]()

Amiss
andruskandu spune:
LA MULTI ANI, IRINA!

Multe primaveri insorite in Livada de Ciresici!
Andreea
lui
Andreiut Puiut
amiss_zip spune:
Si eu spun Irinei la multi ani si la fel, ELLAX La multi ani pentru maine!!
Acusi vine si ziua Lacramioarei!! Rauri de torturi si prajituri ar trebui sa curga
...si asta nu ca sa ii stricam dieta ci sa ne aratam recunostinta pentru cate face si a facut aici la noi si pe forum...
Amiss
camelia.t spune:
quote:Oana, nu-l schimb afara.Are taicameu o agentie de turism in oras si ma orientez sa fiu prin zona cand trebuie schimbat sau sa manance.Intru acolo o juma de ora si apoi o luam iar la picior.
Originally posted by oana.iat
Adela, ma bucur ca ai dat un semn. Ce mult stati afara...bine ca ai tu rabdare, eu nu pot sa stau mai mult de 2 ore si 1/2. Nici nu am cu cine sa ies si asa singura...Si nu e frig sa-l schimbi de pampers afara?
/

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!