Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neda spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Fetelor, iar am niste intrebari:

1) voi puneti ghetute la bebei ca sa mearga mai bine, sau ca e mai bine pt glezna ? daca da, doar afara sau si in casa ?

2) ai vostrii scrasnesc din dinti ? ca al meu face asa cateodata, mai ales cand il schimb si nu are nici o jucarie in mana ( adica in gura ). Oare e grav ? parca ma dor pe mine dintii cand il aud...

3) am vazut joculete cu divese cuburi ( sau cilindrii, triunghiuri )colorate de bagat in formele lor intr-un fel de galetusa incepand cu 6 luni, sau un cilindru pe care sa bagi colacei de plastic in ordinea marimii...ma rog, chestii din astea inteligente...al meu doar le roade, oricat ii arat ca patratul intra in forma de patrat, el tot la gurita le duce si se uita la mine nedumerit...Copii vostrii cum reactioneaza ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

1. inca nu umbla asa ca nu folosim papucei.
2. si al meu face la fel, dar nu te ingrijora am mai vazut si la alti bebei.Cred ca ei abia au descoperit ca au ceva in gurita si se joaca in felul acesta.
3.si al meu are aceste jucarii si chiar m-am intrebat oare cum de sunt recomandate pt copii de 6luni+ .El doar le maninca.MAi nou a invatat sa le ia din cutie afara.Iar acel cu colacei ...parca incepe sa inteleaga ce tot incerc sa ii arat si vad ca incearca intr-un fel sa le puna la loc .Dar nu prea reuseste.

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Ce liniste la noi in livada...se vede ca s-a incalzit vremea. Fetelor, pai cand or fi 25 de grade afara nu mai scrie nimeni?
Adela, ma bucur ca ai dat un semn. Ce mult stati afara...bine ca ai tu rabdare, eu nu pot sa stau mai mult de 2 ore si 1/2. Nici nu am cu cine sa ies si asa singura...Si nu e frig sa-l schimbi de pampers afara?
Carmina, ce mai faci?
Diana R, s-a incalzit si la Arad? Vad ca ai disparut si tu.
La noi e frumos, dar bate un vant nebun care strica tot.
Miti, in legatura cu jucariile si la noi e la fel. Cilindrul cu cercuri il avem si noi si la fel e, sunt bune de ros. Am o prietena cu fetita de 1 an si 3 luni si mi-a zis ca e greu sa se obisnuiasca cu miscari fine, sa se concentreze . Fetita ei a reusit dupa un an . Noua ni se pare banal, dar pt. ei e greu.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Fetelor, v-am zis ca ieri am aparut la TVR2 la stiri. M-am vazut, nu pot spune ca am ramas impresionata.

Azi am fost pana in piata si cineva m-a recunoscut.

-Te-am vazut ieri la televizor, dadeai un interviu, iar bb-ul tau dormea de zor in carut!

I se parea ciudat, credea ca totul a fost aranjat, dar i-am spus ca oamenii au fost alesi la intamplare.

Ma gandeam, ia uite, cineva care m-a vazut fugitiv prin piata sa ma recunoasca intr-o secventa de la tv care n-a durat mai mult de 25-30 secunde.

Ce ziceti, sunt sau nu vedeta?

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by Amonar

Altceva acum..KAILAN a avut o perioada lunga probleme cu urechile. A fost tot mereu marait si nu stiam de ce. In fine, am auzit aici ca durerea de urechi se poate trata si in mod traditional. Am facut zeama de ceapa, amestecata cu putin ulei de masline si i-am pus in amandoua urechile. A avut efect in cateva minute. Dintr-o data am avut un copil linistit care nu mai maraie si imi toace creierii. Acum de cateva zile tot fac asta si nu mai are probleme cu urechile. Poate va foloseste si voua pontul in viitor....

Ramona,cum ti-ai dat seama ca sunt urechile??Se tragea de ele??Ca Andrei asa face si vreau sa incerc si eu reteta!!Si cum faci,storci ceapa cruda,o amesteci cu ulei de masline si pui in urechi??Cate picaturi si de cate ori pe zi?Ca vreau si eu sa ii pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Amonar e super daca a functionat cu urechile! Petrei i se infunda o urechiusa cu ceara si nu stiu ce sa fac. Cand ma uit in ea, in interior (nu pot baga betisorul pana acolo ca pot sa i-o infund de tot) mai este un orificiu mic liber si in rest are bucati de ceara.

Nu stiu ce sa fac si nu prea as merge la orelist. Ma gandeam si eu daca as putea sa ii moi cu ulei cald sau cu ceva, si sa iasa singura ceara.

Cami super montajul! Multumim!

Andruska si eu am facut crema de zahar ars mi-era dor sa mai pap.

Va pup pe toti! intru mai greu din lipsa de timp.

Mai am o intrebare foarte importanta! Cat lasati bonele voastre cu copii? Mai mult de 8 ore ? E indicat sa sstea o bona cu bebe mai mult de 8 ore? ...stiu ca raspunsul e nu....dar poate....
daca ma angajez va tb cineva care sa stea 10 ore cu petra pe putin

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna seara , Livada!

Se pare ca este o seara linistita, nu prea stati la calc.

Andrei a adormit, asa ca o sa profit si eu sa ma odihnesc, plec la nanica.

Si maine e o zi...

Noapte buna, copii!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Buna seara,

miti:1) in casa il tin in sosete sau descult; pentru afara o sa-i cumpar in curand ghetute (pana acum avea botosei); 2) nu scrasneste pt ca are doar 2 jos si i-ar fi cam greu ; 3) cu jucariile destepte cred ca mai avem de asteptat - gura-i baza momentan si la noi;

ce sa-teleg ca la Cluj se leaga prietenii?

noi stam prost:
astazi Horia s-a trezit cu febra 38.4 - la pranz a urcat la 38.7 si pe la 17 avea 39.0 (rectal); i-am facut impachetari si dupa o doza de nurofen i-a scazut la 37.3; dupa o repriza de joaca 37.6; acum doarme si ma gandesc cum sa fac peste noapte sa-i verific temperatura; asta in conditiile in care sper din tot sufletul ca va dormi;
cred ca este o viroza; o sa vedem maine cum evolueaza lucrurile

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

miti Petra scrasneste din "dinti" chiar daca are numai 2 jos
La picioruse deci cat mai natural! Incaltarile nu trebuie sa tina gleznele neaparat (se iau incaltari inalte doar daca are probleme cu gleznele) Dar e musai sa fie usoare ca un fulg si cu talpa elastica.
pup

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ia uitati ce www.onetruemedia.com/shared?p=24b7375c9a1437ff33a213&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> pui de om are mama

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Nu stiu daca sunt eu defazata dar mi se pare ca se amesteca raspunsurile...

Oana, f dragut montajul. Iar de protagonist nu mai vorbim!

Miti, Timi a scrasnit intr-o vreme acum a renuntat la sportul asta. Afara purta aceasi papucei ce ii dau si in casa, dar de vreo cateva sapt i-am dat ghetute. In casa n-o incalt tot timpul, cam jumate din timp cand o vad ca aluneca pe parchet. Astia de acasa is super usurei si f elastici. Ghetele is cam greute, am zis ca merg cat sta in carucior la plimbarca nu trebuie sa le sustina in nici un mod, dar cred ca trecem la adidasi.

Zax, pucici lui Horia bolnavior sa treaca repede!

Oana di la iesi e vreme frumoasa aici si stam multicel afara, dar pur si simplu sunt intr-o perioada cand nu prea am chef de scris. Citesc si cam atat...

Neda, eu personal nu vad nimic rau in a impartii portia zilnica de carne la 2 mese daca asa accepta mai bine piticul, doar sa nu depasesti portia recomandata pe o zi.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"

Mergi la inceput