Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)
Raspunsuri - Pagina 19
adib spune:
Buna dimineata (daca mai e dimineata)
ELLAX
Da intre crengutele alea inverzite nu cresc si cirese?
cam timizi la intilnire. a fost prima? daca da, atunci se intelege.
Astept si eu ci interes raspunsuri la intrebarile lui miti2004.
Amonar
problemele psihologice se rezolva psihologic. usor, nu?
incearca sa-i diluezi mincarea in asa fel incit sa poata fi servita printr-un biberon, poate gustul e neplacut pentru el.
Raluca in premergator, nu vrea sa mearga cu fata. merge in lateral sau in spate. dar... daca gaseste ceva fffffinteresant merge si cu fata. niciodata nu am gasit ceva suficient de interesant sa o fac sa vina spre mine cu fata. doar spre lucruri aflate la distanta de orice persoana. daca obiectul e la tine in mina stie ca poti sa il aduci, deci de ce sa faca efortul de a se deplasa?
EllaX spune:
Andruskandu, am fost in Manastur, in parculetul de vis-a-vis de Pritax. In Cluj, evident!
Si mie imi pare rau cand sunt intalnirile din Bucuresti si noi lipsim!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
camelia.t spune:
Adi noi cu premergatorul nu mai vrem deloc.Cred ca f repede ma scap de el ca numa imi ocupa loc in casa.Urla cat il tine gura numai cand ma apropii sa-l pun in el.Daca merge in 4 labe si se catara de orice si se ridica in picioare, premergatorul nu mai are nici un farmec.Nici nu a stat mult in el, mai bine nu-l cumparam.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
EllaX spune:
Adib, prima intalnire, da. Si baiatul a venit cu flori, asa cum se face!
EllaX spune:
Miti, 1. noi acum cautam sa cumparam primele ghetute - vor fi pentru afara. Cum a scris si Amiss ca a sfatuit-o ortopedul, pe afara bebe trebuie scos cu incaltaminte moale, cu talpa moale, de inaltime normala (sa fie pe glezna doar daca bebele respectiv are probleme cu gleznele), iar in casa - fie in sosete, fie descult. 2. De cand i-a iesit dintele 3, sus, iar dintele 4 o chinuie inca (e in gingie), Ana scrasneste mai tot timpul. Cred ca, pe langa ca nu stie ce-s chestiile alea, o enerveaza foarte tare mancarimea-usturimea-durerea din gingiute. Da, Ana scrasneste. Eu ii dau ceva sa roada sau ii dau suzeta, cand o aud, si sper sa-i treaca, dupa ce n-o mai supara gingiile. 3. joculetele de care vorbesti sunt mai mult pentru atunci cand bebe se joaca ccc cu parintii - parintii baga respectivele corpuri geometrice in orificiile corespunzatoare, iar bebe se uita fascinat cum dispar niste chestii colorate, "Dumnezeu stie unde"
. Formele geometrice se intuiesc mult mai tarziu, la fel si asocierea intre ele, aprecierea marimii obiectelor si spatiilor. Stai linistita, Alex reactioneaza normal. Deocamdata, ei "invata" mult cu gurita, deci e liber la lins si ros jucarii destepte.
ralucis spune:
Neata! Cine mai mananca acum mucenici, ca mine? Mi-am pus un castron plin si taaaare sunt buni ( ca daca i-am facut eu, normal ca ma laud). Sper sa nu se supere fetele cu cura pe mine ca am amintit de ei...
ella, frumoasa intalnirea. Dar parca e mai frig la Cluj decat la Bucuresti, nu? Cel puti asa apare in poze.
EllaX spune:
Ralucis, cum ai facut mucenicii? Te rog, scrie-mi reteta! La mama, la Braila, le zice macinici. Azi era o zi vesela, la Braila: plina de opturi dulci si ziua de nastere a mamei!
ralucis spune:
ella, desi ai mei sunt moldoveni stabiliti la Bucuresti, si mama face mucenicii moldovenesti in forma de 8 din aluat de cozonac, unsi cu miere si nuca, eu am facut din aceia cu "zeama", traditionali in Muntenia, cred ca prin partea voastra nu se prea fac. Se pune apa la fiert, pui mucenicii mici opturi gata facuti, se gasesc pe aici peste tot la magazine, pui zahar, esenta de rom, coaja de lamaie si portocala sau esentele respective, scortisoara si eu pun la sfarsit, cand opresc focul, multa nuca data prin robot, dar mai mare, nu macinata fin. Au iesit deliciosi, pe cuvant!
arleena spune:
ella mai incearca cu pozele ca tre sa se vada.ma bucur ca IN SFARSIT ne-am intalnit si mai vreu![]()
miti merci
dar din pacate alex nu e mai bine, vad ca tot are muci. i-a cam trecut raguseala dar din cauza ca el doarme cu gurita deschisa(ca are muci si nu poate respira calumea pe nas) nu ii trece de tot raguseala.sincer nu stiu ce sa mai fac?!?!!?mi-e groaza deja de medici(no ofence mamici si tatici medici
)si diaree mai are .....mai urla si de dureri de gingii....azi l-am tinut in wrap, ca demult nu l-am mai folosit si in 15 min a adormit

inaioana pt wrap
ghetute ii dau numai cand suntem afara. in casa doar sosete.
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
neda spune:
[quote]Originally posted by miti2004
neda eu stiu ca se da doar 1 data pe zi carnita/ficat/galbenus. Acum, depinde si cata ai pus. Eu ii dau doar 1 data pe zi, indiferent ca a papat tot sau jumate. Seara la 6 poti sa-i dai cereale si iaurt, branzica, sa pui fructe, cum vrei tu sa le combini.
multumesc pt raspuns.Asa ma gindeam si eu ca o fi prea mult de 2 ori pe zi carnita.
neda