Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetele mersi pt raspuns.

LYLYNu stiu ce cantitate mananca Kailan..habar nu am. nu le canteresc, dar stiu ca mananca pana se satura si e destul de mult. Dar asistenta mi-a spus ca e vremea sa-si ia cele necesare din mai multe feluri de mancare, de aceea se introduc si fructele, painea etc. Mananca prea mult latpe dupa ea...

CAMI
L-am tinut de doua zile flamand seara..doar, doar...se lasa convins....circul mare de pe lume..plansete, eu aruncat mancarea..iar facut mancare...iar plansete...a incercat si taica-sau. Nimic, el vrea lapte si cu asta basta. Cand i l-am pus la gura...il bea pe nerasuflate. Cum vedea lingurita in mana mea, incepea sa planga. Cu iaurt iar am incercat..se stramba parca i-as da cianura...

LUANA
E posibil sa incerc cum ai zis tu. Eu cred ca la el e o chestie psihologica, vrea sa fie tinut in brate si sa aiba biberonul in gura...

Ma bucur ca la voi nu e cazul.

Altceva acum..KAILAN a avut o perioada lunga probleme cu urechile. A fost tot mereu marait si nu stiam de ce. In fine, am auzit aici ca durerea de urechi se poate trata si in mod traditional. Am facut zeama de ceapa, amestecata cu putin ulei de masline si i-am pus in amandoua urechile. A avut efect in cateva minute. Dintr-o data am avut un copil linistit care nu mai maraie si imi toace creierii. Acum de cateva zile tot fac asta si nu mai are probleme cu urechile. Poate va foloseste si voua pontul in viitor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Luana zi-mi si mie please, conserva de ton se poate folosi la dieta noastra?(Fara uleiul aferent, of course!)

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Mai este crema de zahar ars! Tot nu vrea nimeni sa vina pe la noi? Andrei e dornic de vizitatori!

Suntem mai mereu singuri acasa!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Camelia.t, ma bag si eu, fara sa stiu despre ce este vorba: vezi ca exista conserva de ton in suc propriu! Nu are deloc ulei. Eu deja am gasit in mai toate magazinele, de la diferite firme. Si cred ca avem cam tot atea kilograme de dat jos ( te-am vazut in poza), dar eu nu m-am apucat. De luni incep si eu o cura, pana atunci ma hotarasc daca pe a voastra sau WW-ul.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by EllaX

Camelia.t, ma bag si eu, fara sa stiu despre ce este vorba: vezi ca exista conserva de ton in suc propriu! Nu are deloc ulei. Eu deja am gasit in mai toate magazinele, de la diferite firme. Si cred ca avem cam tot atea kilograme de dat jos ( te-am vazut in poza), dar eu nu m-am apucat. De luni incep si eu o cura, pana atunci ma hotarasc daca pe a voastra sau WW-ul.

Merci de pont!!! Eu nu prea consumam inainte si inca nu cunosc detaliile astea (la conserve de peste ma refer).Hai cu noi la dieta asta, macar ne mai sustinem una pe alta.Luana deja e avansata, ea ne da lectii.....asta pt ca nu a suflat o vorba cand s-a apucat! A venit doar cu bomba ca a dat jos 7 kg dupa 3 saptamani!Da lasa ca dam si noi.Daca te hotarasti te astept cu mare drag!
Luana .

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Buna dimineata! A venit primavara!

Arleena, eu nu reusesc sa vad pozele tale cu Superstarul! Cica nu exista!

Da, livada, am fost la intalnire, ieri. Avem si noi dovada!

Mergi la inceput

Vai,vai,vai...

A fost o intalnire ieri, pe mine nu m-a anuntat nimeni, ati tinut-o secreta! Zau ca vroiam sa venim si noi. Va rog din suflet, data viitoare nu ma mai uitati!

Poate, cine stie, data vitoare chiar la mine, sa-mi treaca supararea, zau asa.

Mergi la inceput

Andreea....daca te uiti mai bine, intalnirea a fost tocmai la Cluj!Asa ca nu ai motive sa te superi.Cu siguranta daca ar fi stiut ca poti ajunge, fetele te-ar fi chemat.In general intalnirile din Bucuresti se "mediatizeaza" destul de mult pe forum si afli in timp util.

Mergi la inceput

In ce parc ati fost?

Mergi la inceput

Am inteles, din cauza asta nu a fost mediatizata intalneala.

Mergi la inceput