Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

saru-mana, cami!

ramona,
eu as incerca asa: as pune cate putin din mancare, pasata, in lapte; asa se obisnuieste cu gustul respectiv. si apoi din ce in ce mai putin lapte si mai multa papa. zic si eu.

cami, multumesc mult! ai zis ca ai pus pozele, deja?! whauu. ma duc iute sa vaz!!

acum sa va zic, am vazut si eu, tihnit, inca odata, filmuletul. m-a rupt! adica: am tot vazut poze cu cirese, pe parcursul lunilor. stiam deja ca suntem livada frumusetii. dar.. vazandu-le una dupa alta, in acelasi castron, efectul e mult mai mare!!
si, maama, ce-au crescut toate!

va dati voi seama ca putem spune, fiecarei cireshe in parte:
"te stiu de cand te-ai nascut"?!!

cred ca ne vom fi din ce in ce mai pretioase una alteia. mai mult decat pe un forum oarecare, unde pot aparea simpatii, afinitati. dar noi suntem, deja, fiecare, depozitarele istoriei celorlalte.
peste doi, trei ani, va fi si mai pretios sa ne putem spune, mai tii minte cand nu scapam de colici, sau cand mi-ai dat tu primele retete pentru diversificare...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Diana79, tot vreau sa iti urez buna revenire si nu reusesc, da ti-am gandit-o. pupici si bine ai revenit acasa!

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

Mergi la inceput

asa,.. ia ziceti voi, mai vrea cineva idei de papa? Lacra stiu ca vrea, dar daca nu mai sunt interesati, nu mai insir pe-aici...
acum hai sa scriu.
sfecla e o minunatie; astazi avem sfecla cu spanac. plus nitel iaurt. manca de rupe.
iar ieri.. am mancat piure de ceapa. a fost un raget de incantare, parca era scarlet o'hara la mosie, cu dintii'n pamant...
ceapa am copt-o bine si am bagat-o la blender, apoi se mai sporeste cu un cartof fiert, eventual. sanatate curata!
maine imi voi satisface o curiozitate, vreau sa pun un fir de scortisoara in lapte, sa vad de-i place au ba..

io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Lyly, dar de ce vrei sa-i scoti fructele si sa-i dai doar suc ? eu am vazut ca papa bine Alec. Daca ii dai doar suc s-ar putea sa-l roada stomacelul la varsta asta. De ce vrei sa faci asa ?

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

E inca 8 MARTIE da?
Dragele mele va urez LA MULTI ANI mamosi si frumosi! Abia de acum incolo incepe frumusetea si tot farmecul vietii. Mai si ce sarbatoare minunata s-a mai inventat; mamici scumpe - sa va simtiti iubite si sa va iubiti odorul/odoarele ca pe nimik altceva!

Cami - multumim pentru film! E desavarsit!

Multumim - Adi si Alex pentru felicitari!

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI, MAMICI DE CIRESELE!! Chiar daca se pare ca suntem deja in 9 martie... Am tot citit ce ati scris pana acum...

Cami, multumim tare mult pentru montaj... Este absolut superb!!! Ca si protagonistii de altfel.

Adib, iti multumim si tie pentru "florile" oferite!!

Va pup si noapte buna!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

adi pt flori...chiar daca sunt furate

camiM f frumos montajul.........io n-am avut vreme sa trimit poze din pacate.

ne-am intalnit cu ellaX si cu ana nazdravana in parc. e o dulceata ana, f povestitoare si zglobie.
http://www.youtube.com/watch?v=HiFMmoj5vVg si http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/show/

ahhh.....si sa va distrati un pic de frustrarea masculina http://www.youtube.com/watch?v=8DYzeaXp_i4

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Arleena filmuletul cu Alex m-a fascinat pur si simplu ! abia astept sa stea si al meu singur in picioare. Ai un baietel nemaipomenit de dragalas ! sa iti traiasca ! ...si ma bucur ca se simte bine !

POZE_Alex

Mergi la inceput

Draga mikiion, nu mai stiu in ce stadiu sunteti cu adormitul, dar uite ce am gasit la "parintii intreaba, parintii raspund":

TEHNICI DE ADORMIRE A COPILULUI:

http://www.supernanny.co.uk/TV-Show/Clips/Clips/Stay-in-Bed-Technique.aspx

http://www.supernanny.co.uk/TV-Show/Clips/Clips/Sleep-Separation-Technique.aspx

Noi seara nu avem probleme, nici pe timpul noptii, doar ziua e cam agitat si, sincer, il iau in patul mare ( unde doarme el mai avem si o canapea extensibila intinsa ) si il adorm, apoi pleac, asta doar ziua.

POZE_Alex

Mergi la inceput

Fetelor, iar am niste intrebari:

1) voi puneti ghetute la bebei ca sa mearga mai bine, sau ca e mai bine pt glezna ? daca da, doar afara sau si in casa ?

2) ai vostrii scrasnesc din dinti ? ca al meu face asa cateodata, mai ales cand il schimb si nu are nici o jucarie in mana ( adica in gura ). Oare e grav ? parca ma dor pe mine dintii cand il aud...

3) am vazut joculete cu divese cuburi ( sau cilindrii, triunghiuri )colorate de bagat in formele lor intr-un fel de galetusa incepand cu 6 luni, sau un cilindru pe care sa bagi colacei de plastic in ordinea marimii...ma rog, chestii din astea inteligente...al meu doar le roade, oricat ii arat ca patratul intra in forma de patrat, el tot la gurita le duce si se uita la mine nedumerit...Copii vostrii cum reactioneaza ?

POZE_Alex

Mergi la inceput