Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

cami, ! ai primit mailul? mailurile, de fapt, am trimis inca odata atasamentele cu cel de-al doilea mail, micsorate. proasta barza m-a adus..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Luana le-am primit pe amandoua, era ok oricum, si am si pus pozici la montaj. sper sa nu te superi dar una dintre poze am ales dintre cele cu catelusul ca tare frumos se uita Hora la el..

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

azi e ziua de ras...
ade si ade, pupaciuni!
ade, e al vostru filmul!!! maaama, ce misto, io ma intrebam cine are copil meserias si aud vorbindu-se in romana... dupa aia am vaz't!! super!

cami, ai primit? am trimis unde trebe?!

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Nu m-am suparat, cum sa ma supar pe tine?

Cu ciupercile nu am avut probleme.
Acuma ma gandesc ca in timpul sarcinii am mancat la greu ciuperci, in timpul alaptarii nu mai vorbesc..

Asa ca a avut timp sa se obisnuiasca organismul lui cu ele.

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie
[]

cami, ai primit? am trimis unde trebe?!

io tot cresc

Da...

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Amonar incearca sa il tii sa ii fie foame tare primele dati si da-i mancarica dar piure fin (fara bucatele)la inceput si asa poate vrea sa pape,sau poate incerci cu fructe dar in iaurtel
(Sofia de pilda adora iaurtul si pot sa ii pun aproape orice in el ca papa). si mult noroc , sper sa pape mancarici curand!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Cami-multumim pt filmulet.Ne-a placut tare mult.

Multumim si taticului pt urare!

Vin cu o intrebare.E prea mult sa ii dau de 2 ori pe zi carnita sa pape? POate e prea mult pt stomacel.........nu stiu ce sa fac.I-am dat in 2 zile la rind si la prinz si seara carnita.El a papat, dar ma gindesc oare no fi prea mult pt stomacelul lui.

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by Anileda

Pentru persoanele carora le-au dat lacrimile de emotie la vizionarea montajului facut de Cami, dar nu numai (eu recunosc ca mi s-a intamplat de 2 ori, o data la montaj, o data la filmuletzul cu pisici, la care am ras cu lacrimi), va poftim la o repriza de ras: http://www.youtube.com/watch?v=fxynA21DT6A

Ade si Cri-Cri (11 iunie 2006)

gurita razacioasa ! si eu ma minunez cum niste lucruri atat de simple ii bucura atat de mult pt bebicii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

neda eu stiu ca se da doar 1 data pe zi carnita/ficat/galbenus. Acum, depinde si cata ai pus. Eu ii dau doar 1 data pe zi, indiferent ca a papat tot sau jumate. Seara la 6 poti sa-i dai cereale si iaurt, branzica, sa pui fructe, cum vrei tu sa le combini.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Amonar

Fetele, am o problema. Biroul de asistenta la care ma duc lunar mi-a spus ca Kailan mananca prea mult lapte si de mult trebuia sa manance cel putin de doua pe zi mancare solida. Kailan mananca doar la ora 12 legumele si refuza categoric orice mancare solida la orice ora dupa aceea. Numai lapte vrea cu cereale. Cum sa-l fac sa manance si la ora 5? Eu ii dau atunci fructele cu cereale. Nici paine nu vrea, nimic....Painea o mozoleste si dupa aceea o scuipa afara si restul arunca pe jos. Imi cam fac probleme...Voi cum ati procedat?

Eu ii dau legume cu carne sau peste sau galbenus la ora 14.00 si la ora 17.00-17.30 mananca iaurt cu cereale. Pentru ca dupa masa de pranz il scot afara cca o ora si jumatate nu mai am timp sa-i gatesc altceva, spre ex. orez cu lapte sau orez cu fructe la cuptor, sau o spuma de gris sau mamaliguta cu branza si iaurt, sau paste integrale fierte amestecate cu branzica.... Dar ce cantitate de legume mananca Kailan? Alec mananca cam 120 gr. legume cu carne plus 140-200 g iaurt... La ora 11.00 mananca 120-150 gr. fructe dar intentionez sa-i dau doar suc de fructe de acum incolo si sa-i mut masa de pranz mai devreme, la ora 13.00

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cami, foarte frumos montajul iar ideea cu ciresele-fructe printre pozele cu cirese -bebelusi este originala. Chiar ai imaginatie
Multumim

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput