Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

asa, de la multi ani....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96123

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mortal!

Si felicitari ptr. kilos pierdute! La cat mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Salutare! Daca tot m-am auzit strigata, uite ca raspund prezent!
Noi stam mai mult pe-afara, sunt 20 de grade....si le asteptam de muuuuult!!! Asa ca de pe la 11-12 iesim afara si intram pe la 17-18.Luam cu noi tot arsenalul (pampersi, mancare, apa,jucarii.....)si ne delectam la soare.Problema e de maine se anunta ploi.
Altceva ce sa va zic...ca tot nu ne-am "vazut" de vreo 10 pagini......
Andreiutzu e bine, putin mucos, dar fara complicatii.Ii place afara de nu mai poate, ajunge sa il intreb: "mergem afara?" si incepe sa dea din picioare de numa.
Nu v-am mai zis cu laptele.Pana la urma am ramas pe lapte praf, dupa ce am vazut ca face exact aceleasi figuri si la cel de vaca. Asa ca, mergem pe formula.....si dupa insistente am ajuns sa bem cam 200ml la o masa, ceea ce e o performanta pt noi.
Serbarea a fost forte frumoasa,o sa pun ceva poze zilele astea.Fini s-a simtit mare vedeta cu microfonul in mana si cu toate luminile alea pe el.Au fost forte draguti.Te molipseste veselia si inocenta lor!

Am vazut si noi montajul! Cami felicitari!
Multumim de urari Adi si Alex.
Luana felicitari pt kg minus.Eu sunt la -5 dupa 2 saptamani.Azi am calcat putin pe bec (de 8 martie....)dar de maine nu mai calc.

Hai ca m-am intins cat o zi de post.Va pupam pe toate (toti)!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ade si ...ade (adelina si adela),

cami, ! ai primit mailul? mailurile, de fapt, am trimis inca odata atasamentele cu cel de-al doilea mail, micsorate. proasta barza m-a adus..

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Luana, am votat, puiule!!!!!!!!!!!!!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetele, am o problema. Biroul de asistenta la care ma duc lunar mi-a spus ca Kailan mananca prea mult lapte si de mult trebuia sa manance cel putin de doua pe zi mancare solida. Kailan mananca doar la ora 12 legumele si refuza categoric orice mancare solida la orice ora dupa aceea. Numai lapte vrea cu cereale. Cum sa-l fac sa manance si la ora 5? Eu ii dau atunci fructele cu cereale. Nici paine nu vrea, nimic....Painea o mozoleste si dupa aceea o scuipa afara si restul arunca pe jos. Imi cam fac probleme...Voi cum ati procedat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

cami, saru'mana! Dar de ce sa iti ceri scuze, Doamne fereste, bine ca mi-ai zis ca nu primisei mailul si l-am mai trimis o data. Mi-a crescut si mie inima de bucurie cand am vazut-o si eu pe Ilincuta printre atatea cirese frumosae! Si am si plans putin cand am vazut cum atrecut timpul, dar asta nu se pune. Parca ieri eram la inceput de drum cu burtica...

Mergi la inceput

Pentru persoanele carora le-au dat lacrimile de emotie la vizionarea montajului facut de Cami, dar nu numai (eu recunosc ca mi s-a intamplat de 2 ori, o data la montaj, o data la filmuletzul cu pisici, la care am ras cu lacrimi), va poftim la o repriza de ras: http://www.youtube.com/watch?v=fxynA21DT6A

Mergi la inceput

Si tot de ras:

Vanghelie ales presedinte PSD Bucuresti!
Vanghelie a ales discursul liber si n-a vorbit din carti. Mai mult din
„almanahe“.

„Pe Robert Negoita nu-l cunoaste nici zece membri din organizatie.“

„Este si domnul Nita, care-i multumesc pentru sprijin.“

„Imi place sa vina un nou capitol pentru Bucuresti.“ Vreau ca conducerea
partidului sa inteleaga.“

„O sa spunem aceste lucruri zi de zi si zi de noapte.“

"M-am saturat sa facem dosare noi lor si noi noua.“

„Va urez succes conferintei.“

„Am sa inchid acest speech pe care-l am.“

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by andruskandu

Luana, am votat, puiule!!!!!!!!!!!!!

Andreea lui Andreiut Puiut

multumim mumos, Andreea!

asa, car'vas'zica, te da pe sticla?! brava! pai sa ne pregatim, dara, de-acum iesim cu vipu' in parc

mey, tu nu te-ai suparat ca ti-am zis 'mai bine nu' la ciuperci, da? ai inteles ce voiam sa zic, paza buna trece primejdia rea. pupam.

io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

In procesul integrarii in UE, presedintele Ungariei, cel al Bulgariei si cel al Romaniei sunt supusi unor probe. Una dintre ele este sa realizeze o descriere a unui fragment de zi in care sa foloseasca cuvintele GREEN, YELLOW, PINK. Rezultate: 1. Ungaria: When I wake up in the morning, I feel fresh and green, I see the yellow sun and I think it will be a pink day. 2. Bulgaria : In the morning, I drink a yellow lemon juice. At noon , I eat a green apple. In the evening, I watch Pink Panther at the TV. 3. Domnu' Basescu: Uen ai ueic ap in za morning, ai hiar za telefaun ringhing GREEN-GREEN! Sou, ai PINK ap za phone end ai sei "YELLOW?"

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput