Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (46)
Raspunsuri - Pagina 14
miti2004 spune:
Cami mutumim din suflet pt MONTAJ ! este extraordinar, nici nu stiu cata rabdare ai avut sa cauti poze cu cirese ( cu fructele ) ! NOTA 10 cu felicitari !!!
Fetelor, il punem la "Discutii generale " ???
Cami, tu vrei ?
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
CamiM spune:
Salutare!!!
Ce zi frumoasa.. e rece dar e soare, in sfarsit ca ieri a fost furtuna la noi cu viscol si asa urat de ziceai ca vine decembrie..brrr!!!!!!!!!
Multumesc frumos tuturor pentru aprecieri(Gabi25, Dolce, Ildi, Arabela,Shori, Dana lui pui de Andrei, Amonar, DianaR,Vivi,Diana79, Oana, Adib, Ralucis,Ella, Oana Rusu, Miti sper ca nu am uitat pe nimeni) .. asa sunteti voi draguti..
albumul e frumos pentru ca e cu cirese.. orice faceam pe langa tot fain ramanea...
Ralucis am asteptat pana in ultima clipa sa vad cine mai trimite si nu am poze e la tine.. imi pare rau..
mai trimite o serie si le pun promit!!!
Luana, Vivi si restul celor care mai doresc.. cred ca se mai poate sa strecuram cateva cirese..asa pe ici pe colo..![]()
Ufff alerg ca si-a prins Soficu piciorul sub masa de sufragerie..
dar revin ca azi nimic nu fac de treaba.. mi-am luat liber!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
ralucis spune:
cami, eu am trimis pe adresa camistanc@yahoo.com, am copiat-o dintr-un mesaj al tau, nu stiu de ce nu s-or fi trimis, ca la mine zice sent ok. hai ca m-ai incerc o data acum, poate, poate primesti.
26octombrie spune:
asa, de la multi ani....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96123
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
CamiM spune:
Ralucis am primit pozicile de la tine si le-am adaugat la montaj.. nu stiu zau ce s-a intamplat.. inca o data scuze!!
Mitice scumpa esti tu..
dar draga de Papadie a pus deja montajul la subiecte generale aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96090
Eu nu meritam asa onoare dar pentru ciresele noastre superbe ma bucur mult![]()
DianaR multumim de felicitare.. foarte faina!
Cami &
Sofia
poze Sofia
andruskandu spune:
Crema de zahar ars a iesit super.
Daca nu ati vrut... Maine nu mai ramane!
Andreea
lui
Andreiut Puiut
andruskandu spune:
Cred ca astazi sunt vedeta la TVR. Am fost in parcul IOR, ne-am intalnit cu niste reporteri care faceau un reportaj pentru stirile de la 21.00 la TVR 2.
Mi-au luat un interviu. Andrei dormea de zor, asa ca, am zis, ce pierd?
Intrebarea era: Cum credeti ca ar trebui sa fie un parinte bun, perfect? Ce ar trebui sa faca un parinte bun? I-am raspuns cum am simtit eu, si se pare ca i-a placut raspunsul meu.
Zicea ca diseara sigur ma vad la TV. I-am mai povesti si despre forumul DC, a parut interesata. Poate face si un reportaj despre asta.
Ce ziceti?
Andreea
lui
Andreiut Puiut