Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (166)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Asa deci va place motanul meu!!!!!!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ne place motacul cum nu...e obez saracu ...ce naiba ii dai sa manance?
Mai poate ?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursoaica pai te asteptam...vezi ce faci cu pisoiul ala gras...ca mie imi e frica de pisici. Frumoasa tare si Raisa dar si pisica.
Bianca asa e sunt obosita...poate dc mi-as povesti si eu viata pe Dc ai intelege si de ce.
Silvi Mario ca de obicei trasnai, jucaus si din ce in ce mai tare ne intelegem din toate punctele de vedere.Impresionante schimbari pe zi ce trece.Saru'mana de intrebare.

Mergi la inceput

Bianca dar de ce ai avut raspunsul ala? Ca stai acasa sau pt ca mai faci un copil?

Mergi la inceput

Silvi, am uitat sa iti raspund. Multumesc de lamuriri . Esti obiectiva ca deobicei. Dar cui nu ii place ce scriu, sa dea cu scrolul in jos si sa treaca peste ceea ce scriu eu..nu oblig pe nimeni sa imi citeasca postarile si sa si raspunda.
Cunosc 1 persoana de aici care nu imi citeste postarile, nu mi-a facut niciodata vreun comentariu la poze. Cateodata stau si ma intreb de ce naiba mai pun poze ca nu se uita nimeni la ele

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Bianca pai ii dau mancare normala de a lor cu control pH si alte controale. Si ... da mai si ... mai si ... cu mata (poate intelegi si tu mata in loc de matza)

Irina, pai mami, pisicile le las acasa ... doar nu am inebunit sa le iau cu mine?

Mergi la inceput

Ursoaico...am avut raspunsul ala ca nu mai vrea alti copii. El a fost de principiul 1 singur copil si ...a aparut si Dani... ca eu am fost de principiu la 2 copii
Irino... baga mama si tu jurnalu` aici Descarca-te si tu si o sa vezi ca o sa fie mai ushor
Citeste ce v-am dedicat tutror de 8 martie si sa vezi ca o sa vezi altfel viata...cel putin acum pe moment
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Mai, Bianca, cum iti dai tu seama ca cineva nu-ti citeste postarile? Si tu pui poze pentru comentarii?

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Pufmic nu intru in amanunte la ora asta.
Ursoaico da bine tzii matza aia...nu te-ai gandit sa o bagi pe regim vegetarien? oricum pisicile au 9 vieti asha ca oricum o duce bine in una din ele.
Si eu am avut pisica dar a zburatacit-o soacra-mea cat am fost noi la mare ca lasa par prin casa

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

La mine nu ai cum sa te referi ca eu una ti-am citit postarile si in de obicei nu am fost de acord cu mare parte din ce spui asa ca...iar de poze eu le-am vazut insa sunt pe yahoo iar acolo ciuciu nene ca nu stiu cum sa comentez.Baga si tu pe drop...

Mergi la inceput