Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (166)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Da chiar asa cum stii cine nu iti citeste postarile? Oi fi mama Omida.Acum pe bune...eu nu ma supar dc cineva nu citeste ce spun...ca nici nu am de unde sa stiu...si cine il obliga sa citeasca ce spun eu? Asa ca azi de ziua femeilor fii si tu mai intelegatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai nu e vb de comentariile la poze...nu vb de voi mai...vb de persoana aia...si nu o numesc ca nu are sens. Nu am nimic cu nimeni.
Ia zi de ce nu esti de acord cu mine ..hm??
Poate nici eu nu as fi cu tine dar tu nu scrii mult ca esti mereu pe

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Mai Irina...cum sa nu te superi cand scrii un mesaj si vezi ca alte 10 fete scriu dupa tine si nu iti zic nici un ce mai faci tu soro...mai traiesti...
Eu cred ca te-ai supara.
Ti-am dat un exemplu acum nu am spus ca s-a intamplat la mine sau la alcineva.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Nu il bag la regim ca inebuneste! Isi deschide singur usa si isi ia cat pofteste!!!!!!!!!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Gata fetelor ma retrag si eu langa al meu barbat care doarme demult singur ca eu stau pe DC
Merg sa il trezesc poate o punem de un bb 3 (doamne fereste)
Noapte buna tuturor si o zi frumoasa in continuare ca asta a inceput bine cel putin pt mine

Craciun 2006

Mergi la inceput

Bianca pai nu cred ca m-as supara...inseamna ca nu am avut nimic important de spus sau nimic de luat in seama sau altele aveau ceva mai important de spus.Pai de ce sa imi bat capul? Scriu mai departe si poate cineva catadicseste sa imi raspunda sau nu... ce stiu eu? Pai doar cine are timp si citeste in detali si isi noteaza pe hartie probabil poate raspunde la toata lumea...eu una citesc tot dar nu retin decat ce e mai urgent dc un bebe e bolnavior sau dc e vreo intrbeare legata de ceva ce stiu sa raspund sau orice altceva ce imi atrage atentia.Iar dc nu intri o zi si incepi sa te plangi( nu ma refer la tine) ca nu ti-a raspuns toata lumea sau nu ai fost aplaudata de revenire mi se pare o prostie sau mai bine zis imaturitate.Pricepi la ce m-am referit ?
Ma duc sa bag un film ca mai aveam un pic ca maine merg la resto cu gagicile deci dupa ora 16...
A cine vrea baby einstein am eu vreo 10 cred...deci dati buzz.
Noapte buna mamici si cum spunea Silvi sper ca la anul sa ne zica si copiii nostri " La multi ani , mami!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irina, ati scapat de ROR fara problema...ca eu fac acum sondaj pe tema asta
Maraki am uitat sa iti multumesc pt raspuns, credeam ca puiul meu a fost singurul care a reactionat asa de urat la Priorix,
Bianca, nu zic ca nu ai dreptate sa te simti suparata daca nu ti se raspunde, e perfect normal.Nu sunt insa nici total deacord cu ce zici tu ca daca nu place la cineva..sa mearga mai departe.asat nu poate sa fie valabil intotdeauna... Cand e vorba despre puiutii nostri sau ne consultam in vreo problema e mai firesc sa ne straduim sa ajutam sau macar sa incercam sa fim tolerante si sa nu sarim in capul cuiva care face altfel decat noi. Nu ma refer la tine cu vaccinul....in mod special..au mai fost discutii cu laptele, cu tratamentul homeopat si multe altele...nici nu imi mai amintesc acum.
Eu personal pot sa citesc orice postare fara sa imi creasca presiunea arteriala, si sa inteleg orice...sau daca nu inteleg merg mai departe...nu simt nevoia sa fac spume la gura incercand sa conving pe cineva ca e asa cum zic eu dar sincer au fost prea multe discutii aprinse pe unele teme...
Dar sa lasam asta, e 8 Martie si gandul ar trebui sa ne zboare la altceva...vezi mailul trimis de Bianca Acum ca o remarca la asta, mie in viata mea nu mi s-a parut ceva mai amuzant decat barbatii pisicosi pozand in tot felul de ipostaze...sunt tare comici parca totusi aftfel arata o femeie pe malul marii...decat un barbat in chiloti privind gales in zare.Eu una mor de ras cand ii vad

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina pai vreau si eu unul. Dar nu stiu cum sa facem.

Bianca noapte buna!

Silvi imi pare tare rau pt Alain! Sanatate multa!

De aceea nu o laud pe Raisa ca este imposibil sa nu imi faca vreo boacana.
Am spus programul ei de somn ... si a cazut a 2 zi din scaun ... era sa cada din patut dar a prins-o tasu' in ultima secunda.
Apoi am laudat-o ca papa tot si i-am prins mana in usa asa ca ... FARA LAUDARI nu mai vreau sa supar "spiritele"

Cat despre schimbari, evolutii daca le vedem noi suntem cei mai fericiti!

pe toata lumea care citeste! Am plecat la nani!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Silvie nu am facut ror-ul ca nu am facut inca rapelul la...aici pentaxim am inteles ca eu inca tin sistemul francez...deci noi vom face pentaximul luna asta si ...ror-ul dc e obligatoriu cand o fi sa fie.
Ursu si Silvie ca sa le pot trimite doar pe DC++ sa va dau un slot mai mare sa le luati...ca altfel nu stiu cum...doar dc ne ajuta cineva care se pricepe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irina, eu sper sa nu aveti probleme, oricum din cate am vazut f putini copilasi au avut.Alain de la Pentaxim nu a avut nici o reactie.
Ursulica si eu patesc la fel cand zic ce bine pap sau ce bine doarme..atunci imi arata el ca nu e asa. Bine ca nu a cazut Raisa rau....acum celelalte sunt inerente varstei ca nu au stare la varsta asta.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput