Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (166)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, Alain mi-a facut in seara asta numai...37,9...si eu sunt multumita ca inseamna ca mergem spre bine.
Bianca, am apreciat intotdeauna sinceritatea ta si faptul ca spui ceea ce gandesti..din ce in ce mai putine persoane fac asta..la modul general vb. Mi se pare totusi putin exagerata atitudinea ta fate de mamicile care au facut vaccinurile cumparate.iti garantez eu ca nu din cauza ca nu aveau ce sa faca cu banii...ca vb aia o femeie cat timp gaseste magazine in calea ei are ce sa faca cu banii. O sa iti zic de ce le-am ales eu: in primul rand ca vaccinurile cumparate, eu dau exemplu Pentaximului pt cara am optat eu e un vaccin mult mai complex, pentru mult mai multe afectiuni decta cel dat de statul roman.In al doilea rand aceste vaccinuri au virusul mort si nu atenuat cum il au cele de la sta de aceea si reactiile sunt practic aproape absente.In al treilea rand toate sunt dozate individual si nu exista riscul unei dozari gresite din partea persoanelor care il administreaza. In al patrulea rand stiam ca voi merge in Franta si acolo se face exact acelasi vaccin asa ca nu voi avea probleme sa inscriu acolo copilul la gradinita sau la un medic. acestea au fost ratiunile mele, personal nu m-am suparat si nu m-a deranjat remarca ta chiar m-a amuzat modul in care ai pus problema, asa ca sa nu o iei ca un repros ce am afirmat mai sus. Sunt unele persoane care atunci cand citesc...sunt poate obosite, necajite ca au probleme si copilasi bolnaviori si poate nu le pica bine cand vad ca sunt apostrofate ca se conslta in privinta vaccinurilo private, a mancarii facute cu blenderul, etc. iti doresc o seara buna si il pupicesc pe Dani cel cuminte , bne ca i-a mai trecut raceala.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

La multi ani mamici! Sa aveti parte de tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Bianca eu intotdeauna am fost pasare de noapte!

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR!!!! SA SPERAM CA ANUL VIITOR O SA PRIMIM O FOICICA MAZGALITA IN SEMN DE FELICITARE DE LA PUIUTII NOSTRI!

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Hehe..Silvi..eu deja am colectie de desene cu flori

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bianca...asta denota caracterul.
Silvi eu sunt una din alea obosite...acum pe bune.Pupici la Alain.
Ursoaica ce mai faci ? Ce face RAISA?Poze?
Moni unde ai mai pus pozele noi acum ca iar nu le-am gasit

Mergi la inceput

Irino Irino...poze maica? Pai abia am pus poze! Le-ai vazut pe astea? Daca da o sa mai pun dar alta data.

Raisa? Face bine. Ce sa zic mai mult? nu vreau sa ma laud, ca sa nu deranjez spiritele.

Mergi la inceput

Irina, am uitat sa iti zic ... lasa pozele ca o sa nevedem live ca venim in septembrie la mare si nu scapi nevizitata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ursoaico ha-i laud-o si tu..sa vedem cu te lauzi
Apropo...ce matza grasa ai
Irino......esti tot "obosita" in ultimul timp si tot pe
Nu esti cumva?
Apropo gagici...cine vrea sa mai faca un bebe acum e momentul sau cel tarziu la inceputul lunii viitoare. Ca sa luati banii in continuare.
Zilele trecute ma radeam cu al meu sotz ca mai fac un bb si mai stau 2 ani acasa... asta a fost raspunsul lui

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Bianca, multumesc de felicitarea trimisa pe mail.
Irina, ce mai face Mario? Eu una obosita sunt de cand am nascut...inca nu am apucat sa imi revin
Ursulico, tare frumusica Raisa, e mortala poza cu pisica
Moni, interesant articolul pus de tine. Eu chiar m-am amuzat vazand un reportaj cu copii geniali, era unul care la un an intelegea ce citeste pe un carton si indica partile corpului care erau afisate acolo.Ma uit la puiul meu care azi s-a jucat o ora cu un castron de plastic de si l-a pus si in cap pana la urma....asta pt ca l-a preferat pe ala in locul carticelei din care ma vrut sa i-o citesc si ma gandesc ca imi pupacesc si smotocesc tot genialul meu numai sanatos sa fie...

Mergi la inceput