Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (166)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Alina Tibi nu a facut nicio reactie de la Priorix.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

neata fetele.
Legat de ROR, noi l-am facut pe 6 febr., deci acum o luna si nu mi-a facut nici un fel de reactie adversa; si eu eram foarte speriata si chair nici nu vroiam sa il fac...dar nu m-a lasat dr.
Asa ca nu trebuie sa va impacientati prea tare.
Sunt sanse mari sa nu faca nicio reactie...

Legat de stat in carut...nici noi nu mai stam de mult.
Vrem doar pe jos....dar am noroc ca sta in ham ca de manuta nu vrea nici el...

Giova, felicitari pt. kg pierdute....
Da de ce nu te duci la impachetari ca scapi mai ieftin; stiu ca Herbalife sunt scumpe rau....

Biancas....ai gasit reteta de gulie?

AnaSebe, tare faza cu wc-ul....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ana, Toanca, merci de incurajari!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi...nu mai citii toate tampeniile scrise pe net
Va las si eu ca am treaba.
O zi frumoasa tuturor
Toanca..nu am gasit. O sa improvizez ceva si te anuntz.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Giova, felictari pt kg date jos! Sa fii atenta sa nu le pui la loc, ca am tot auzit pareri despre Herbalife!
Si Marco chiar iti seamana, putea sa fie si creol ca Ayan si cu ochii negri...e bucatica rupta din tine!
Cata, eu ii dau 1,5 ml de Augmentin la 12 ore, tu ce cantitate ii dai? Biei!
Acina, zau asa, araboaica? Un val mami si niste botosei de-a lui Andrei.., sorry, dar si eu sunt in pana cu ideile!
Ursulina, ti-am vazut fetitza, o frumusete si mi-a placut si poza cu motanik !
Pufumic, bestial Vladimir, sa nu-l tunzi decat putin, asa cum ai zis, nu cumva sa te bagi in freza lui, cum a facut Giova de era s-o ...ca a chelit frumusete de ginerica! Si inca n-am vazut poza cu Mario tuns, ca s-o taxez pe Irina !
Bianca, lasa ca va fi bine, cate capete, atatea pareri, eu nu preferam sa o cresc pe Diana ca pe vremuri, cu infasat si caciulita non-stop in cap si scos afara dupa botez doar si mai stiu eu ce aberatii. Iar la alimentatie, ce sa mai vorbim, de la 3 luni baga in el orice etc. Da-i mancare normala...eu si acum cand aud din astea imi vine sa turb, pai nu au suficient timp sa manance ca si noi? Si pe noi ne doare stomacul la unele mancaruri grele, ce sa mai vb de ficat si fiere, darmite ei care sunt inca in dezvoltare. Eu zic ca cel mai bine sa faci o selectie si sa vezi singura ce e ok si ce nu.
Anas, misto gagiul cu wc-ul , la noi e inchisa usa la baie, nu pupa ea zona aia.
Ieri a dormit 2 ore jumatate, de la 11 pana la 1,30 si gata. Dupa-masa nix somn. Seara la 19 abia a putut sa manance si ma chinuiam sa o tin pana la 20 pt antibiotic.
Asta-noapte, pe la 3 s-a trezit, si pana la 5 s-a tot foit, plangea in somn, cu capul cand pe o parte, cand pe alta....off ca nu mai scapam odata.
Si sa va mai spun eu ce zice Diana, daca Moni e ocupata : cand nu mai vrea mancare, spune tai-tai papa si face din manutza taitai. A durat ceva pana m-am prins....
Giova, de cate ori se da Bioticsul pe zi?
Ma duc sa ii pregatesc papica pe cand se scoala.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID eu i-am dat dimineata si seara cate jumate de plic.Sa stii ca tot n-am priceput cum a diagnosticat-o cu otita.Deci diaree,nu ... febra nu ...dus mana la cap da.Atat? Si altceva??? Nu pricep,pe bune.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ana ce cauti acasa? Azi era de lucru

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ingrid pai stai ca nu e chiar asa cu HL. se tine 3 luni cura, pe urma 3 luni de mentinere. Asta e un mod de viata, asa iti obisnuiesti organismul, mancand regulat si nu toate tampeniile intre mese.
Eu am scos si painea din alimtatie, rar mai mananc, am scos si zaharul de la cafea. e buna si zaharina.
Eu zic ca dadeam jos mult mai mult, dar nu m-am chiar tinut cum trebuie. mai scapam cate io ciocolatica, cam multe fructe pe zi, etc.
In prospect zice ca pt. antibiotic se dau 2-3 pliculete pe zi, de preferat dupa o oara de la administrarea antibioticului. Si se mai da inca 2 sapt. de la terminarea tratamentului cu antibiotic. eu ii pun in ceai, in lapte, cate un pliculet. chiar la 3 nu am ajuns, dar 2 tot a mai baut. si nu puteam sa il dau dupa o ora, ca nu vroia el sa bea nimic.

Vaccinurile
stiu ca nu e bine sa le dai daca copilul e bolnav, dar eu cred ca ROR-ul nu face asa reactii la fiecare copil. si mie mi-e cam frica de el, sa speram ca nu face nimic.

Faza tare: ma uit cu marco la montajul lui si ii zic: Uite-l pe Marco da-i o pupa!! El vine si ma pupa per mine . ce i-am zis eu si ce a inteles el .
Tot e bine ca m-a pupat, ca aseara tot pe tat-su' il pupa, s-a vazut ca i-a fost dor de el.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ingrid, misto faza cu tai tai papa
Chiar asa Ana, ai chiulit?

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput