Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (166)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca care 7 ore? ca doarme de la 12 la 11 dim. ti se pare putin?
Nu intelegi ca eu nu-l pun la culcare, dar ce sa fac daca adoarme in carucior, in fund langa mine, pe covor sau cu capul intre picioarele mele?
Daca il voi duce la cresa, sa speram ca i se schimba programul, caci il trezesc devreme.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Gio, si la noi zice tot mai multa lume ca Ayan seamana cu mine, dar eu tot cu Gabi mi se pare ca seamana. Tocmai a adormit in brate pe Justin Timberlake-What goes around.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova..o cura pt vreo 20-25 kg nu ai? Fara stres si alea alea.. Eu tot sper ca voi gasi inelul lui Arabela odata si o sa ma fac si eu subtire ca Moni care baga ciocolata in ea toata ziua si nu are nimic
Apropo de dormitul f tarziu..acum mi-am amintit..Mi-a zis o prietena ca alta prietena de-a ei tot asha cu somnul..se culca pe la 11-12..parintii ii faceau baie pe la 11 noaptea cand era mic si copilul si in ziua de azi la ora aia doarme si are 3-4 ani nu mai stiu exact.
Giova...eu ziceam ca daca il duci la cresa si il trezesti dimineata la 7 si el se culca seara pe la 11-12. Si Dani avea perioade cand ii e somn dar ne jucam cu el sa ii sara somnul.
Chiar asha pe jos nu mi-a adormit si in carucior adoarme mai mult de 30 min nu il las...Sorry dar asta e..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Giova bravo pt kg pierdute.
Hai ma fetelor nu aveti idei pt costumatia mea de maine?

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Gio, felicitari pt slabit!
Silvi, chiar asa nasoale reactii la vaccin? Ma sperii!
Bianca, noi ne culcam numai la 12 si Ayan la 9, 9 jumate. Pana acum cateva luni si el numai la 12 servea somn.

Poze cu noi

www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Acina..scuze dar nu am idei
Eu daca as merge la un bal mascat m-as imbraca in bolnav ca e cel mai ushor...o pijama, o fasa la mana, una la picior, una la cap..si mai vad eu pe unde..mi-as lega o sonda, un pampers de adulti si gata costumatia
Hmm..arab...un cearceaf si ceva pe cap...o naframa

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumesc gagici.
Bianca se poate da jos si 20-30 kg, doar vointa si bani sa ai, ca nu sunt bas ieftine.
Cat despre dormit, eu sunt convinsa ca-si va schimba programul odata intrat in colectivitate.
Eu ii faceam baiat si devreme, dar ce folos ca nu dormea si imi umbla brambura in pijama prin casa. de aceea prefer baita, inainte sa intram in pat.
Pe el nu-l oboseste baia, ii da energie, nu ca ar avea nevoie, dar....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Giova..nici pe Dani nu il oboseste baia. Eu deobicei ii fac ianinte cu 1 ora de culcare sa aibe timp sa se usuce si pe cap .
De 2 ori l-am racit la baie (defat dupa baie ) ca e mai rece in camera lui..adica e temp de somn 21.5 si ..l-am racit.
Aici am 23-24 grade si acolo 21.5. E izolat, termopane dar tot balcon e...din pacate. Daca as da termostatul pe o temp mai mare aici ar fi sauna. Asta e...4 camere dar una mai..asha cum e..

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acina, scuze dar nici eu n-am idei acum.
Alina, unii copilasi nu au facut as reactii..nu stiu ce sa zic.Eu una sunt chiar terminata ca am citit acum ca nu stiu ce reportaj a fost pe discoverii depre ROr cica poate da si tulburari ale sistemului nervos asta imi mai lipsea sa citesc acum.Eu sper sa fie ok si sa isi revina cat de curand.
Acum ma stersez si ca doarme mai mlt ziua, tot merg la el sa vad daca e ok, daca nu face febra.De doua nopti nici nu pot sa mai dorm, cand il aud ca plange sunt terminata, ma gandesc ca cine stie ce-l doare si nu stie saracul sa spuna, e horor...eu una daca stiam nu-i faceam vaccinul asta.Ii faceam antirujeolicul si atat...ca si eu ma facut oreon si varicela si n-am murit....sunt boli ale copilarie, nu se moare din asta.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Silvi, eu am vb cu pediatra si mi-a zis ca vaccinul asta da reactii doar daca copilul e racit cand i-l face. Ca altfel ea imi garanteaza ca nu va face nici febra.
Stai linistita, ca nu are nimic Alain, nu mai citi ca multe sunt si aberatii.

Poze cu noi

Mergi la inceput