Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (166)
Raspunsuri - Pagina 15
alin@ spune:
Ayan are un urs pe care il iubeste tare, il pupa si ii face gu-gu-gu si rade la el.
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
Ingrid S spune:
Moni mersi de raspuns.
Nu medicul ei pediatru si prost de impunge a diagnosticat-o. EU, Stefan Voievod
, i-am spus ca am dubii, ca nu-i normal etc. Medicul a zis ca e in regula. Si totusi, am avut dreptate. Prima data cand a facut, stiam ca are simptome de otita (chestia cu scuturatul din cap) dar m-am certat cu sotzul ca el cik nu are nimik. Si am spus: foarte bine, nu o duc la ORL, o sa o duci tu cand va fi serios. Si a izbucnit boala cu cateva zile mai tarziu, cu mucishori, tuse si tot tacamul. Daca o duceam din vreme, nu se ajungea aici. A doua oara, sotul nu a mai zis nici pis si am dus-o dupa aceleasi simptome si iar a avut. Asta e. Ea nu face febra la nimik. Asa ca puteam sa o tin cu otita pana surzea bietul copil, noroc ca m-am bazat si pe alte semne.
Am invatat ceva totusi: nu mai folosesc copilul ca moneda de schimb in cearta dintre mine si sotz. Il iau frumusel si il duc la medic. Dar atunci vroiam sa demonstrez ca aveam dreptate si Diana a picat la mijloc.
Hai ca iar m-am lungit.
Ingrid S si Diana
loren@ spune:
Hai ca a atipit nitel dupa ce mi-a urlat ca ea nu vrea adormita decit leganata in polly si cum aici nu am decit carutul a trebuie sa o adorm asa
Silvi Bia de 2 ori mi-a vomat algocalminul cind a fost bolnava si am incercat sa ii scad febra mare cu el..ultima data acum 2 zile, asa ca noi acum la febra mare bagam novocalminul..stiu ca nurofenul nu se poate da mai devreme de 4 ore, panadolul si calopolul se pot da si la 3 ore!Sanatate lui Alain!
Ingrid, tare faza cu tai-tai papa! Corect..cind nu mai vrea papa iti zice ca sa pricepi!
Giova super ca merge regimul....si deja 2 kg si 5 cm s-au dus...eu cred ca aici la mama am pus deja 1 kg...sper sa nu mai pun inca unul pina duminica!Ce sa fac daca gateste o mie de feluri de micare....
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Giova spune:
Alina ce fain...marco n-are nimic preferat. ba maimutoii aia 2 cu care doarme.
Am tot vrut sa ii iau un plus mare, cu care sa umble prin oras, dar a primit acum din Italia, super fain si de firma. dar nici nu-l baga in seama. ce bine ca nu am mai dat eu banii pew el.
Ingrid asa mai fac si eu cu Clau. el e o pers. care uraste dr. si medicamentele, iar eu sunt obsedata care bag numai tampenii in copil si-l duc la toti nebunii la control.
Cata tu esti la `ma2ma ta cu Bia?
Azi ii dau cremvusti cu legume congelate. sper sa le manance, ca e prima data cand am luat. am luat de la Bonduelle pt. minestrone. asa mananc si eu ceva la pranz.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
toanca spune:
Ia uitati ce email am primit noi - angajatele- de la Resurse Umane

Din dispozitia directorului general al societatii –
toate femeile salariate ale ...... vor beneficia de 1 zi libera,
in semn de respect si pretuire exprimate cu ocazia zilei de “8 Martie”.
Ziua libera va putea fi luata in perioada 08.03 – 30.04 a.c., dar nu mai mult de o persoana / departament / zi.
In speranta ca intelegeti si acceptati sa participati la efortul de restructurare si afirmare al ..... – acesta fiind motivul pentru care inca nu ne permitem o absenta in grup al harnicelor si profesionistelor noastre colege –
Va rugam sa primiti expresia celei mai autentice pretuiri si urari de
La multi ani, cu bucurie, sanatate si belsug alaturi de cei dragi
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
marchplayer spune:
![]()
Acum am venit de la doctorul de familie, am fost in sfarsit sa-i duc rezultatele la analize, care sunt foarte bune si mi-a mai luat si mie tensiunea, 11.6 aveam si ceva masuratori. Am luat-o si pe Ioana sa o mai vada, nasol este ca o am intoxicata, ceva din alimentatie nu-i prieste ca tot ii apare cate o bubulita, si sa dea naiba daca stiu ce, acum trecem la a scoate si a baga alimente sa descoperin care-i buba!! In rest este ok, chiar daca a avut secretii nazale abundente si ea si mama ei nu are rosu in gat si nici otita ca mi-am adus aminte ca Ioana se mai trage si ea de urechi si l-am pus expre s-o controleze.
Acum piticelul este la culcare si mama ei se odihneste in fata calculatorului cu niste cozonac in fata.
Ma bag sa citesc care mai sunt noutatile pe ziua de azi.
daniela
18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
TOANCA dar ce nu sunteti multumite
? Noi vom primi
probabil.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
loren@ spune:
Giova, sunt la mama pina duminica...Dan e plecat din tara si am ajuns la urmatoarea concluzie..daca pleaca mai mult de 2 zile undeva, nu sunt fraiera, vin cu Bia la mama sa ma mai relaxez si eu...ca altfel zau daca ii pot face fata acasa mai mult de 2 zile...asa ca acum daca ne trece si raceala..adica ei..ca eu vad ca am luat-o si sunt in apogeul viusului...sper sa ma mai odihnesc si sa-mi incarc bateriile...Toanca, "misto" e mailul...imi aduc aminte ce "frumos" era si la job cind asteptam toata ziua de 7 sa vedem daca avem liber pe 8..
Bia nazdravana
poze noi
loren@ spune:
Giova eu am scos zaharina de tot...am citi atitea chestii nasoale, pina la dureri de cap, orbire...cica vezi ORBIT!
\nu mai folosesc decit zahar rar, miere tot rar si mai bine nimik..adica neindulcit..March sa stii ca si Biei i-a aparut cite o bubita pe picior, acum cu raceala, dar au si trecut...nu stiu daca o piscase ceva sau era de la ce o fi papat!Moni, doar un sut?![]()
Bia nazdravana
poze noi
Giova spune:
Toanca super mail de la conducere
.
March bine ca nu aveti nimic grav. e nasol cu alergia asta alimentara. dar esti sigura ca e de la mancare?
Cata fain ca te mai relaxezi putin, chiar daca esti virusata la greu. Eu nu stiu nimic despre zaharina, dar nu cred ca e vreo problema ca bag o pastiluta la 2-3 zile, cand vreau sa beau si eu o cafea.
M-am gandit sa-i mai pun si-un ou pe langa legume si cremvusti, asa ca acum e la fiert.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra