sarcina peste alaptare....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

Sheannamp iti multumesc mi-ai facut seara frumoasa ,sa stii eram chiar foarte necajita catrebuie sa o intzarc...dar acum mi-ai adus niste argumente care mi-au dat incredere iti multumesc mult

Piuta eu am deschis un subiect de bebebelusi de nov dec la Odisee daca doresti te astept acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

luizza, o mamica din grupul nostru de aici tocmai a nascut al doilea copil. Nu a intrerupt alaptarea cu primul, desi era deja maricel, si acum ii alapteaza pe amindoi .

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Cand am ramas gravida cu Matei, inca o alaptam pe Emma (1 an si 5 luni). I-am mai dat suga inca trei luni, era disperata si nu adormea decat la san si mai sugea si noaptea de 3-4 ori Prin ce-am trecut, n-as dori nici la dusmani, ma sculam noaptea, sugea Emma, apoi mergeam la baie sa vomit (abia ma abtineam sa nu vomit pe ea, cat timp era la san), apoi ma culcam...dupa doua ore o luam de la cap: iar Emma la san, iar voma la baie imediat Si asa de 3-4 ori pana dimineata Acum rad....Prietenele imi ziceau ca-s masochista Si ma si dureau sanii INGROZITOR! Dar mie imi era MILA s-o intarc fortat! Asa-s eu, mai nebuna si masochista.
Intr-adevar, din luna a 4-a scade cantitatea de lapte si atunci e mai usor de intarcat copilul, fara urlete, fara crize. La inceputul lunii a 4-a nu prea mai era mult, fata mea cam tragea in gol si atunci am insistat cu biberonul...pana la urma l-a primit, daca a vazut ea ca din san nu prea mai curge....Am insistat cateva zile, intr-adevar, pana a uitat cu totul de tzatza...si asta fara urlete, a fost chiar calma
Si da, sarcina si alaptatul pot merge mana in mana, dar e mai bine sa nu insistati, atunci cand vedeti ca nu prea mai e lapte (prin luna a 4-a), atunci bb se intarca ff usor. Altminteri...daca se prelungeste mult alaptatul...e un mare risc sa-i alaptati pe amandoi Si nu cred ca-i prea placut...din contra...cred ca te epuizeaza in ultimul hal...In plus...lapticul e pentru cel mic si trebuie sa-i ajunga lui!
Bic, nu se poateee!!! Si cum se descurca?? Cat are copilul cel mare? Mey, eu una nu m-as fi inhamat la asa ceva!

_Ella, Emma & Matei

Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Aici se alapteaza peste sarcina si mai mult cand vine bebe doi mama ii alapteaza in tandem:) Unu mik si unu si mai mik:)))

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

fetelor va iubesc sunteti singura mea alinare voi si asistenta care are grija de Maria ca in rest..........toti sunt impotriva
Ieri am fost la medic,am incercat sa fie roman ca am zis na e mai bine(eu locuiesc in Israel)si mi-am facut o programare la el dupa ce intru si imi zice sa ia Prenatal...il intreb daca pot sa o alaptez pe Maria imi zice \ca nu crede ca e bine(fara nici o explicatie de ce,cum..)si ii zic ca asistenta mi-a zis sa-i dau lapte pana nasc...imi zice da are dreptate nu are nimic,cica ca cum vrei tu
Pai nene am voie sau nu?
Dar data viitoare nici ca nu ma mai duc la el
O fii el mare prof univ dar nici in 2 min sa termine cu mine ...asa ca baza tot in voi mi-o pun
ca vad ca mai exista cazuri

Va multumesc fetelor sincerr
Cred ca pe Maria o voi mai alapta inca vreo 2 luni si gata apoi..
Desi mi se rupe sufletul,se trezeste noaptea sa manance piept ,ac\um c\a e maricica mai mai \ca-mi rupe bluza ori unde as fii sa-i dau..
Acum sa vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Din propria mea experienta: am alaptat pana la 6 luni de sarcina. De pe la 4 luni deja devenise neplacut, in sensul ca aveam o senzatie absolut oribila cand sugea si nu mai rezistam desi muream de drag sa-l pun la san. L-am intarcat incet incet, dupa o luna sugea doar odata la 2-3 zile iar la un an si 9 luni ale lui si 6 luni de sarcina a supt ultima oara. Mi-as fi dorit sa alaptez pana as fi nascut si apoi sa le dau la mandoi, dar n-ma mai rezistat...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"

Mergi la inceput