sarcina peste alaptare....
is disperata. am ramas insarcinata, dar inca nu mi-am intarcat fetita de 9 luni. ce sa fac? s-o intarc asa deodata, ca sa nu-i dau hormoni sau treptat...?
Raspunsuri
tierry spune:
O prietena de a mea a ramas la fel insarcinata cand primul copil avea 8 luni. L-a intarcat imediat.
Criss75 spune:
Eu stiu ca nu mai e bun laptele, asa ca ar fi bine sa intrerupi alaptatul daca ai ramas insarcinata.
Sarcina usoara iti doresc.
madau spune:
Si eu stiu ca trebuie sa intrerupi alaptatul, sper ca nu spun prostii. Sarcina usoara!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Sheannamp spune:
Poti sa alaptezi linistita in continuare!
Laptele isi poate modifica gustul si, dupa luna a 4-a sau a 5-a de sarcina sa si scada in cantitate dar calitatile sale nutritive se pastreaza intacte, ramane cel mai bun aliment pt bebe!
Uite www.lalecheleague.com/FAQ/bfpregnant.html" target="_blank">aici un articol in limba engleza despre aceasta situatie.
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
tasia spune:
Felicitari pt al 2-le bebe ![]()
Eu chiar am vorbit cu ginecologul meu, i-am spus ca omit contraceptive si ce fac daca raman insarcinata in conditiile in care imi alaptez piticu'. El mi-a zis sa alaptez linistita atat cat el nu refuza sanul. Eu zic totusi sa vorbesti cu ginecologul tau.
Sarcina usoara 
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
mona72 spune:
O sarcina survenita in timpul alaptarii nu presupune neaparat
intarcarea,se poate continua alaptarea(poate doar cantitatea
sa scada).
eunice78 spune:
Si eu stiu ca poti alapta in continuare. Dar am citit ca dupa luna a cincea de sarcina ar fi indicat sa opresti alaptatul pentru ca organismul tau sa se poata "ocupa" exclusiv de fat. Ca poate fi cam mult pt organism sa produca si laptic si sa furnizeze in timp toate cele necesare celui din burtica.
In concluzie, nu e nevoie sa intarci copilul deodata.
Sarcina usoara iti doresc!
adita spune:
eu am alaptat pana la 4 luni de sarcina si n-a avut nimeni de suferit din cauza asta.oricum, incet-incet, cantitatea de lapte o sa scada
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Sheannamp spune:
Initial creeata de luizza
Buna fetelor
Am si eu nevoie de opiniile voastre ...
Am o fetiza de 1 si 2 luni pe care o alaptez...Acum vreo doua zile am aflat ca sunt insarcinata...bucrie mare,fericire...dar nu stiu ce sa fac sa continui sa o alaptez pe cea mica...sau sa o intzarc...
Eu imi doaresc foarte mult sa continui sa o alaptez ,pt ca adoarme la san,si e atat de fericita cand suge mi se rupe inima numai cand ma gandesc ca ar trbui sa nu-i mai dau
Dar ma gandesc sa nu-i fac rau sanburelului din burtica
Joi am programare la medic dar pana atunci...
Eu am vb c\u asistenta care o urmareste pe Maria (fetita mea)si mi-a zis ca normal sa continui sa o alaptez pana nasc![]()
Dar cele atotstiutoare(bunica,soacra,mama,vecina ....)imi zic vaiii opreste-te sa -i mai dai san...ca laptele ia din vitaminele care ar trebui sa ajunga la micut
As fii foarte bucuroasa daca m-ati putea ajuta
Va multumesc
Sheannamp spune:
Luizza, as vrea sa subliniez trei lucruri:
1. fatul isi ia din sangele mamei tot ce are nevoie, fara sa se gandeasca si la altii
2. laptele are aceeasi compozitie chiar daca mama este din Somalia si moare de foame sau sta intr-un luxos apartament din New York.
3. Singura persoana care poate suferi de depravare de vitamine si minerale esti tu. Dar asta se rezolva f usor cu pastila de complex de vitamine pe care oricum trebuie sa o iei in sarcina.
Asta sa le spui rudelor ingrijorate daca te mai bat la cap cu aberatii!
Sarcina si nastere usoara, bebelusi sanatosi si cat mai mult lapte!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!