Copilasi de mai-iunie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetelor,

M-am uitat la pozele voastre si sunteti toate niste mamici frumoase cu cei mai dulci copilasi.

Monet, din prima poza nu mi-am dat seama care e Lia si care Maya. Seamana f. mult. Acum mi se pare ca Lia seamana cu tine, nu mi se mai pare ca seamana cu Sean. Iar Maya are o figura ghidusa, fata de Lia care intotdeauna a fost mai serioasa. Asa e?

Irinel, ma bucur ca aveti ganduri de BB 2. Multt succes!

Lili, de ce nu m-ai abordat pe messenger? Eu nu te-am vazut niciodata online. Eu nu il mai pot accesa decat din mail, pt ca am calculatorul de la munca si nu pot sa instalez msn.

Nally, sa iti traiasca baietelul si sa mai intri pe la noi! Ce mai faceti?

Diana, te invidiez cat ai slabit! Esti tare, mama, ce mai!

Mai voi ce parere aveti cat cresc preturile la imobiliare. Fantastic. Ma bucur atat de mult ca am apucat sa ne cumparam....A crescut cu 40% valoarea apartamentului nostru de cand l-am luat, din septembrie.

Le-ati luat copiilor role? Cum se descurca? Noi avem, dar ii este greu, oboseste foarte repede.

Ce pasiuni au copiii vostri?

V-am mai pus cateva poze, va plangeati ca sunt prea putine....

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

madutza scumpa, ii adorabila mariuca ta! am admirat-o in poze. sa va traiasca!

uite, ce silitoare-s, ca va vizitez din nou ...

lia-i serioasa mai tot timpul, se infurie repede daca nu-i iese ceva perfect, nu prea imparte cu sora-sa nimic. ii greu cu ea - nu se vede din poze - dar ii vorbesc si retine foarte bine esenta; am speranta ca, cu cit creste, o sa perceapa si-o sa treaca peste rasfatzul cu care am invelit-o de cind s-a nascut.
maya e o dulce, extrem de perceptiva; ti se uita in ochi si stii c-o-nteles ce vrei. e fantastica fata asta: generoasa, calda, tenace, zimbitoare, o placere s-o privesti cum i se deruleaza ziua.

pozele de pe plaja sint de simbata trecuta cind i-am avut in vizita pe frate-meu si sotia si cele doua fete ale lor (5 si 9 ani). si e plaja la vreo ora si un pic distanta (in timp!:)) de noi, la care tot mergem cind avem pofta (cel putin o data pe saptamina; da' mai mergem si pe malul atlanticului (asta era pe coasta golfului mexic)) - asa bine-i cind locuiesti in florida! vara perpetua.

va pup pe toate cu drag si mai vin pe la voi sa va citesc cu drag rindurile.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

APRILIE 2007

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

SEBI LA MULTI ANI!!! sa fi sanatos, sa ai o viata frumoasa copil minunat!!! Nally, sa-ti traiasca minunea,abia astept sa ne mai povestesti despre voi! Nu am reusit sa intru de acasa sambata, dar gandul mi-a fost la voi, chiar am vorbit cu Iuiana despre voi

Ma uit la poze si revin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Sebi-LA MULTI ANI!!!-multa sanatate, mult noroc in viata si sa fii bucuria parintilor tai!Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

quote:
Originally posted by Lili_B

Ralu, mi-a placut cum amesteca Maria limbile. Asa mai face si Bianca si vreti sa va zic cea mai tare amestecatura a ei: eram in magazin, am luat ceva de pe raft si apoi am pus la loc. La care Bianca: "mami, I wanna fac like you" si a luat si ea pe de raft si a pus la loc. De multe ori foloseste romaescul "fac" in loc de "I do" si va inchiputi ce iese.

Pentru Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Noi deja am ajuns acasa, de fapt ieri dupaamiaza.

In primul rand SEBI LA MULTI ANI!!!

Iar tie Anacami felicitari.

In lituanie pe 10 si 11 a nins, a fost iarna cu adevarat. Asa ca am stat acasa, nu am avut cu ce sa ne imbracam. Nu am crezut ca va fi asa frig.Dar de miercuri sa incalzit. Drumul de intoarcere a fost destul de greu, a fost cald in masina, noi nu avem aer conditionat, dar ce bine ca Julia nu a miortait si mult a dormit. Deci nu prea am ce sa scriu despre sederea noastra.

Fetelor cand aflu ca aici pe rand ramane careva dintre voi cu burtica imi vine sa a dau cu , si sa urlu. Sotul mia spus ca 99% nu vrea sa aiba alt bebe, deci imi ramane 1% ca va vrea. Sunt innebunita. A zis ca daca vreau eu mult nici o problema, dar nu vreau ca atunci cand voi avea mare nevoie de el sa spuna TU AI VRUT!! cred ca am sa risc, si daca el va vrea numai ca eu vreau asa sa fie. Pur si simplu nu mai stiu. Na ca iar m-am plans la voi.

Voi pune poze noi, astazi daca voi avea timp, acum imi vine sotul de la servici.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Au, ce-am scapat ...
La multi ani Sebi! Sa cresti mare si sanatos, norocos si cu lipici la fete!!! Te pupam dulce!!!
Nally, sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el! Cand mai treci pe la noi? Pupici!

Am gasit niste poze ratacite si le-am urcat de aici . Aici e o vreme superba (la week-end au fost 27 grade) si n-am timp de net ... asa ca va pup si va doresc o saptamana faina! Numai bine!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Sebisor! Sa cresti mare, sa fii sanatos si plin de viata, de frumos si destept nu mai zic, ca esti tare la capitolul asta.

Nally, scuze pt intarziere, nu am mai intrat de vineri. Tu stii ca ne e dor de tine si ca te asteptam cu mare drag din nou printre noi. Curaj!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Am pus poze noi.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Mona, ce ma bucur ca ai avut timp sa intri pe la noi. Uau ce printese mari ai.... Amandoua sunt frumoase foc, m-am topit dupa ele si ce scumpe sunt cand cauta ouale de pasti:). Ce sa mai spun eu ma inscriu pe lista cu Mihnunita mea:) Tu ce mai faci? Ai schimbat serviciul?

Alus, imi pare rau de incapatanarea sotului, poate acel 1% va castiga totusi. Am vazut si pozele, Julia este o frumusete! Pacat ca ati stat mai mult in casa, dar am vazut ca Iulia si-a gasit ocupatie:)

Diana, arati extraordinar, felicitari, iar puiutii tai sunt minunati!

Carmen, chiar ma gandeam ca nu mai vazusem poze cu 'azurii', uau ce au crescut, sunt 2 frumuseti, sa-ti traiasca! Cum te mai descurci?

Irinel, ma bucur ca va ganditi la bebe, sper in curand sa ne dai veste buna:) Ce mai face Danut?

Noi am fost duminica la munte cu cei de la firma lui tati, a fost placut, dar eu nu m-am putut relaxa foarte bine, ca am un ghimpe impotriva lor:), dar las' ca-l smulg eu:))
Mihnea s-a simtit foarte bine, a spalat pietrele cu o perie, s-a jucat fotbal, copii mai mari nu prea il bagau in seama, dar el nu se lasa:)
Aseara am fost un pic in parc, nu era chip sa traversez fara oprirea de rigoare, mai si a tabarat pe o fetita mica, ce vroia sa se dea intr-un leagan unde vroia si el. A fost rasu-plansu, el practic o trantea, eu ii spuneam sa o lase in pace chiar atunci ma dusesem un pic pe alee sa imi scot nisipul din pantofi:) , eeiii si practic intr-un picior am ajuns la el, l-am apucat de geaca sa-i despart si buf pe jos unde s-a pus pe plans si era sa aterizez si eu langa el… . M-am suparat un pic, am incercat sa ma inteleg cu el sa-i explic, n-aveai cu cine, pana la urma a plecat fetita cu bunica, cred ca se crucea ce copil am eu si ce mama ?! alearga cu pantofii in mana si tranteste copilul pe jos?!!??!!!

Mergi la inceput