Copilasi de mai-iunie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Sebi!

Alina sa iti traiasca voinicul, sa fie sanatos si norocos

Anacami, ce vesti bune.Sarcina usoara si bebe sanatos.Tu cum te simti?

Ne am intors si noi din vacanta, nu prea am apucat sa citesc si sa vad poze dar promit ca revin.Va pup

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mai fetelor, eu acum realizez ca incep sarbatoririle piticilor.

La multi ani Sebiiiiiiii!! Nally ce mai faceti, mai aveti probleme? Pupici flacaului frumos si mamicei lui dragi.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Sebi!

Anacami, felicitari si sarcina usoara! Si eu 'simt' ca va fi tot baietel...

Irinusha, sunteti minunati!

Madutza, ai o d-soara tare frumusica!

Monet, incantatoare fetele tale!

Vanessa, Dumnezeu s-o odihnesca! Condoleante!

Ioana, voi sunteti bine? Am citit despre problemele voastre si m-am intristat...

edit: Diana, ma termina Timeea cu okisorii aia frumosi! Pupici si nazdravanului de Vladut!
Cum spuneam si pe celalalt subiect, tu arati bine de tot!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! SEBI Sa cresti mare si sanatos, sa te bucuri de viata. Nally, sa va traiasca baiatul sa va aduca numai bucurii.

Lili Tare draguta este Bianca. Filmuletele le-am facut special pt web ca sa poata fi incarcate. mancaciosului si Biei.

Monet Ai doua fete superbe.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Sebi! Sa cresti sanatos si frumos! Nally, sa-ti traiasca!

Chiar asa, am uitat de aniversarile noastre... Sa-mi fie rusine! Noroc cu Mona cu fete frumoase! De unde le-ai luat ii? Si unde ati fost la mare? Prietenutele lor cine erau?

Carmen, . Fetelor, uitati-va la pozele lui Carmen ca nazdravanii ei is o minune!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

LA MULTI ANI SEBASTIAN! Sa fii sanatos si sa ai mult noroc in viata!

Diana
,eu i-am mai vazut pozele lui Carmen din cand in cand, are niste baieti frumosi foc, cu ochi nemaipomeniti! Iustin se pare ca va fi un baiat brunet cu ochi senini ca cerul-parca pana acum nu avea parul asa negru!

Revin maine seara sau luni, ca dimineata mergem la tara, la iarba verde-nu am mai fost de mult timp,de abia astept!

Va pupam!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Sebastian!

Anacami, felicitari si sa ai o sarcina usoara!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Craciun 2006 si altele
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetele v-am admirat puii la cateva, n-am avut timp mai mult, si asa ma doare capul de oboseala. Lili, Carmen (Mephala), Monet, Diana aveti niste puiuti de belea. Iar tu Diana, stii si fara sa o spunem noi ca arati de belea. Parca nici n-ai nascut. Eu am mai dat jos, da tot mai am in plus si parca nu mai am vointa, am inceput sa ma simt bine in pielea mea. Da regimul de l-ai zis tu suna tare sanatos. Insa mie mi-e asa greu fara dulciuri..."-((

Irinusha, iarta-ma, eu n-am vrut sa zic ca fetele sunt mai-mai decat baietii. Fiecare are evident o preferinta sau alta, adica daca vrea fetita sau baiat, si, evident pana la urma sunt copiii nostri si ii iubim la fel de mult. Mi s-a parut doar ca esti dezamagita in supozitia ta ca e fetita in burtica, si am vrut cumva sa iti arat partea buna. N-am vrut sa zic ca nu e Crisulet dragastos pentru ca e beietel. Fiu-meu cand era mic chiar nu era dragastos, da acum e asa dragastos ca nu s-ar dezlipi de mine deloc daca s-ar putea. CIne stie, poate nici macar nu e fetita. Eu n-am crezut pana s-a nascut Maria ca e fetita, cu toate ca asa imi spusese la ecograf, sarcinile au fost destul de asemanatoare. Asa ca cine stie?... Dar eu sunt sigura ca daca e fetita, foarte curand vei fi chiar fericita ca ai si o fetita si un baietel. Iar daca e baiat, tot vei fi fericita :-))

Lili ce mi-a placut poza cu tati si copiii in patul cel mare. Bine ca e incapator :-))

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata,inca nu am plecat !
Irinel, m-am trezit cu gandul la tine! Consider ca este foarte bine ca si George a decis ca este momentul pentru inca un bebe.Cred ca o sa-l ajute, in special, pe Danut! Sunt sigura ca va trece peste problemele pe care le are acum la amintirea Mariei!Multa sanatate si sa fii cat mai repede !!!
Lili,haioasa tare faza din magazin!Sper sa nu se fi bagat prea tare de seama ! Ce bine ca invata de mica toate aceste limbi straine!!Consider ca acum este varsta propice pt. insusirea lor cat mai buna

Va pup,acum astept sa se trezeasca Sebastian

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anacami, Diana, Irinel, multumesc!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput