Copilasi de mai-iunie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinel, bine ca l-ai convins, tinem pumnii sa-ti vezi visul implinit.

Anacami, eu sunt un scorpion pur. Si am fost un super-copil, adica am fost cuminte, dragalasa, am facut totul f devreme (inclusiv maritatul - la 21 de ani). Poate radeti ca ma laud singura, dar toate rudele cand il vad pe Darius zic ca e exact ca mine cand eram, mica: vorbaret si super-activ. Mama imi spune "Dumnezeu nu doarme, ca si tu ne innebuneai cu cat vorbeai si cat alergai". Rai nu sunt scorpionii, dar sunt f pisalogi si orgoliosi, asta ti-o spun f sincer.
E adevarat ca am intalnit si alti scorpioni cu care nu mi s-a parut ca ma aseman deloc. Se pare ca e f important ascendentul. Oricum, nu conteza zodia, sa fie sanatoasa si frumoasa!

Diana, arati f frumos, felicitari!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor!

Cami, ai reusit sa ne mai trezesti putin :) Bravo!

Irinel dragutel, te-am citit la "mamici aspirante" si m-am bucurat ca ai reusit sa-l convingi pe George, insa n-am vrut sa ma bag ca musca ... Referitor la intrebarea ta: nu-ti face mustrari de constiinta. Am o prietena care mi-a explicat ca daca se pierde (la inceput de sarcina) nu a fost viabil. Natura stie ce face! Si nici nu esti sigura ca nu a fost vreo raceala, ceva. Asa ca eu tin pumnii stransi - vezi ca la Cami a functionat ;) - sa vina repede minunea!
Eu cred ca orice copil este o minune si extraordinar, mai ales cand este al nostru. Deja mi-au trecut bazagoniile din cap, nu-ti face griji. E deja mereu "Maricica" ... si daca totusi e baiat sper sa nu se supere pe noi ca l-am facut mereu fetita :) Important e sa fie copilul sanatos, restul nu mai conteaza!
Ah, si nu l-ai vazut pe Cris cat de iubitor si tandru este ... mai ales pe mine ma pupa si ma strange in brate de m-a zapacit :) ... nu cred ca o fetita poate sa-l intreaca ... asa ca o sa am doi iubareti in brate si de abia astept! :)

Nico, trebuie sa vad si eu filmele sa o laud si eu pe Bia Ciocarlia!

Diana, bestiali copiii tai! Sa-ti traiasca! Mi-au placut si bluzitele, sa-mi spui si mie te rog de unde le-ai luat. Iar tu arati super! Felicitari! Insa sper ca te-ai oprit si ca esti multumita ... chiar n-as stii unde ai mai vrea sa scazi!

Iulia, ai doi baieti frumosi foc! Sa-ti traiasca! De zapada m-am speriat ... brrr! sper sa ramana la voi acolo ;)
Sa stii ca mie imi vine sa plang de fiecare data cand plecam de la mare. Si m-am potrivit si cu Boby, important e s-o vedem barem o data pe an ... doar mirosul ajunge sa ma simt bine.

Cami, nu te luat doar dupa zodie. Eu am cunoscut mai multe scorpioance - culmea, doar femei - si ma inteleg bine doar cu Cristiana, nasa lui Cris. E de pus la rana ... si pur si simplu suntem pe aceasi unda. Celelalte nu au fost rele, dar pur si simplu nu ne-am inteles, n-am gandit la fel, atata tot. Zodiile sunt mai mult asa, ceva de jucat ... parerea mea. Uite de exemplu cica gemenii cu fecioarele nu se inteleg deloc, insa Boby e o fecioara adevarata si ne intelegem de 15 ani ... sper ca si mai departe.
Important e sa fie sanatoasa! Tu cum te simti?

Lili, l-am vazut pe Sebi! Ce mare e deja, wow! Cum te descurci cu doi? Bianca este o dulceata frumusica foc ... si tare cocheta! :)

Sarut-mana ptr. complimente :) sunteti niste dulcici!
Aici e o vreme super, am facut cumparaturile azi sa fim maine liberi de o plimbare ... poate reusesc sa culeg si niste urzici ca am pofta. Va pupicim si va doresc un week-end fain!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor,

Dupa masa asta am musafiri si in loc sa profit de somnul lui Sebi si sa mai pregatesc una-alta, nu am rezistat sa nu intru pe forum.

Bertha, vezi ca am raspuns la apel. E mortal Darius, ai un ajutor de nadejde in bucatarie.

Carmen, felicitari pt. job. Sa ne spui cum merge si daca iti place.

Madutza, te-am vazut zilele trecute pe messenger online si am vrut sa-ti scriu, dar nu am fost sigura. Mariuca e o frumusete dulce foc. Mult succes cu casa, sa va mutati cit mai iute si apoi la treaba pt. bb2 ;-)

Irinusha, mi-ai facut o pofta de excursii cu povestioara ta despre cocediu. Abia astept sa venim in Romania, inca o luna si un pic. Superbe pozele, iar tu arati nemaipomenit cu burtica ta de fetitza!

Ralu, mi-a placut cum amesteca Maria limbile. Asa mai face si Bianca si vreti sa va zic cea mai tare amestecatura a ei: eram in magazin, am luat ceva de pe raft si apoi am pus la loc. La care Bianca: "mami, I wanna fac like you" si a luat si ea pe de raft si a pus la loc. De multe ori foloseste romaescul "fac" in loc de "I do" si va inchiputi ce iese.

Irinel, sa stii ca reusesc sa fac fata fiindca avem niste prieteni tare dragi care ne ajuta enorm si pentru asta le multumim din suflet.

Laurina, imi inchipui ce mindru e Mihnea de bicicleta lui. S-o "calareasca" sanatos.

Anacami, sa stii ca si eu presimteam ca bb2 va fi tot fetitza pina cind ultrasound-ul m-a contrazis. Asa ca nu se stie...eu iti doresc sa fie cu coditze.

Diana, arati BESTIAL! Si eu vreau, am ramas cu 6 kg in plus si tare as fi vrut sa le dau jos pina venim in Romania, dar nu prea vad cum.

Nicoleta, se pare ca Bia a avut mult fun la tara. Pacat ca filmuletele nu sunt asa clare, cel putin asa se vede la mine.

Fetelor, sa stiti ca la al doilea bebe mi se pare totul mult mai usor decit la primul. Experienta isi spune cuvintul, sunt mult mai relaxata si parca ma bucur mai mult de rolul de mamica.
Sebi e cuminte, tot asa mincacios. Ii mai dau completare, cam de 2-3 ori pe zi, dar si alea sunt in majoritate laptic de la mine pe care il mulg dimineata cind se face mai mult laptic.
Eu tot pompez in continuare, in speranta ca intr-o buna zi vom scoate completarea. La controlul de o luna a avut 4.440 kg, un kg in plus fata de cit a avut la nastere.

Am avut o perioada mai dificila cu Bianca, era tot timpul nervoasa, frustrata, habar n-am, dar nu ne intelgeam deloc cu ea si plingea mult. O fi fost schimbare din familie, ca alt motiv nu vad. Acum si-a mai revenit, de vreo saptamina nu a mai fact scheme.
Il adora pe Sebi si e tot gramada pe el, il pupa si ii spune: "You are so cute".

Aaa, da' sa va povestesc o faza tare de tot: zilele trecute au venit niste prieteni iranieni la noi cu fetitza lor de 4 ani. Cind m-a vazut ca ii dau sa suga m-a intrebat contrariata: Is he eating your tummy? I-am zis ca nu, ca ii dau sa pape laptic. La care s-a uitat la mine si mai contrariata si m-a intrebat: "How did you put the milk in there?"

Na, cam atit, ma duc sa fac si ceva treaba ca acusica se scoala Sebi. Va pup.

Mergi la inceput

Diana, tu mai alaptezi? Ai tinut o cura de slabire care sa nu afecteze laticul?
Hai ca m-am ambitionat cind am vazut ce bine arati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lili, am tinut dieta la inceput asa evitam chestiile dulci, fainoase si grasimile saturate apoi am tinut Montigniac si Scarsdale. Am lapte berechet, si cand tin cura si cand nu tin. Chiar cu cura am avut parca mai mult lapte ptr ca mancam multe fructe, legume si gratare sau fripturi la tava cu apa, fara ulei, lactate, branzeturi, peste. Mancam sanatos si pe saturate. Si am slabit incet, incet. Totusi nici eu nu am inceput decat dupa 7 luni cam la o luna dupa ce am inceput diversificarea. Chestia e ca daca bebe e papacios si suge bine si cu spor lapte se face daca mananci sanatos.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Irinusha, tricourile sunt luate din State, de la Miami, a fost un prieten de-al nostru acolo. Poate of fi si pe la noi, eu n-am vazutdar nici nu m-am uitat... Pupici pe burtica!

Filmulete

Mergi la inceput

Diana, mersi de raspuns. De miine (hihihi, vorba studentului) ma apuc de cura.

Fetelor, numai un dus am facut intre timp, in rest am stat pe forum...ntz,ntz...

Sa va mai zic una si ma duc la ale mele: eu o alint pe Bianca "puiul lui mami". Si stiti cum ma alinta ea: "Lili lui Bianca".

Sebi doarme de 3 ore jumate; oare o fi ok?

Hai ca nu vin des pe DC, dar si cind apuc nu mai plec...

Mergi la inceput

Diana, cit si slabit si in cit timp?

Mergi la inceput

12 kg in 4 luni. Tin pumnii la cura!

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele iubite si scumpe,

de o gramada de vreme n-am mai apucat sa vin sa va vad, da' mi-am zis "de ziua lui Sebi", primul nostru nascut , vin sa-i urez din suflet La Multi Ani cu sanatate si bogatie, sa asculti de mama si tata, sa cresti mare si frumos, sa reusesti in tot ce vrei! nally, sa-ti traiasca feciorul mare si frumos, sanatos si norocos, sa va bucurati de iubirea lui o viata intreaga!

lili, io nu stiu de unde-am aterizat, da' parca nu stiam ca bebe o venit asa de repede - felicitari pentru dragul tau Sebastian (nume cu noroc, vezi tu )! cum esti? cum e bebe? ce zice Bianca?

tuturor fetelor, numai bine, sanatate si zile frumoase - ma gindesc cu tot dragul la voi!

va dau mai jos poze recente cu amindoua ale mele, la linku' de aprilie.

va sarut si va string la piept cu drag,
a voastra,
mona.

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

APRILIE 2007

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput