Copilasi de mai-iunie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Oho, ce veste buna! Cami felicitari! Ai tacut si ai facut! Bravo! Sarcina usoara si bebe sanaots iti doresc! Si da, de ce nu sa fie o fetita dulce!

m vazut o gramada de poze zilele astea... Irinusha cu vacanta cea frumoasa (creste burtica!), Cami si Sebi cel frumusel (imi inchipui ca fetita va fi o mica frumusete ca vad ca faci copii f frumosi!), IuliaP si nu in ultimul rand o frumoasa mica Ana de Madutza (numai 3 poze??????).

Acum fug sa ma uit si pe pozele lui Lili. Cum te mai descurci cu Sebi? Mai papa completare? Tot asa mancacios a ramas?

Despre noi... Suntem bine. Timeea papa numa ce vrea ea, a se citi mancaruri prea putin potrivite ptr varsta ei, dar avand de ales intre asta si mancare conform cartilor din care manca nimic am ales sa-i dau ce-i face placere. Asta e. Vladut e un nazdravan si jumatete, face numai prostii, nu ma asculta si de multe ori nu mai stiu cum sa o scot la capat cu el... Dar ce sa fac, trag aer in piet, numar pana la trei si merg mai departe.
De pasti s-au distrat de numa cu ouale, le-am dat pe mana lor ca sa le facem poze si in cateva minute au spart o gramada. Iata cateva poze cu ei: 1, 2, 3, si un detaliu cu ouale noastre de Pasti.

Pentru cine e curios sa vada cum mai arat si cat am slabit puteti sa aruncati un ochi aici .

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Multumesc mult fetelor!

Diana,ce fata mare ai!Parca mai acum erai graviduta!Se pare ca se inteleg foarte bine intre ei! Vladutz a fost de cand era f. micut foarte smecher ! Te mai felicit pentru felul in care arati cu doi copilasi asa mici, cred ca tati este foarte madru de voi! Acum vad ca diferenta dintre ei este de fix 2 ani (ei, cu 2 zile).Mai ai un an si termini cu concediul de maternitate.Te mai pregatesti intre timp?

Lili, Bianca are un par nemaipomenit! Este foarte frumoasa poza in care sunteti toti trei!Cum se mai intelege Bianca cu Sebi?

In legatura cu sarcina,stiti ca sunt cateva luni de cand as fi vrut bb2 dar nu s-a intamplat.Acum am avut primul test pozitiv pe 8 martie (un cadou furmos de ziua mamei,nu?), dar nu v-am anuntat sa ma asigur ca totul este bine (dupa experienta surorii mele) , apoi am vrut sa anunt mai intai la serviciu...
Doresc cat mai repede bb2 (/bb3) tuturor doritoarelor!Sotul meu, in principal, era stresat ca diferenta dintre ei va creste f. mult, ceea ce nu ar fi vrut.
Va pupam!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ralu, dupa UM, DPNul ar fi 16 noiembrie, dupa ecograf 8 noiembrie. Ma bucur ca sunt veseli, stiu ca ai si tu o printesa de noiembrie, deci esti in tema .
Sincera sa fiu, luna in care s-a intamplat (februarie) a fost luna in care am zis sa iau o pauza, nu am mai urmarit ovulatia.Un alt motiv era sa nu fie scorpion (), pentru ca am intalnit unul cu care nu prea m-am inteles si mi s-a parut f. rau.Sper sa-mi dovedeasca ca m-am inselat si ca nu ar trebui sa judec un om si dupa zodie (ziceam ca de aici i se trage )

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Mai ca m-am invrednicit si eu sa pun 2 filmulete de la tara.

Le puteti viziona aici si aici

Va doresc un weeke-and frumos

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!

Camelia-intr-adevar, fetita mea cea mare este nascuta pe 10 noiembrie. Nici eu nu mi-am dorit un copil scorpion, dar sa stii ca acum nu regret nimic. Copiii acestia au o capacitate mare de adaptare, au un caracter puternic si din cate am vazut eu nu se lasa doborati de nimic. Si spun asta pentru ca eu am venit cu fetita mea in Franta cand ea avea 2 ani si 8 luni si s-a descurcat foarte bine. Adica am schimbat mediul, limba, casa si tot ce ii era ei drag, iar apoi dupa 2 luni a intrat la gradinita unde nu stia o boaba de franceza. Dupa cateva luni isi facuse prietene si rupea in franceza. A plans foarte putin la gradinita. Educatoarea ramasese cu gura cascata cat de bine se acomodase. In clasa lor mai era un baietel-englez. A trebuit sa-l retraga pentru ca intrase intr-o stare depresiva, slabea si aproape ca se imbolnavea in fiecare saptamana. Acum fetita mea are 7 ani, este la scoala iar educatoarele au numai cuvinte de lauda. A fost un copil precoce de mica. La 1 an a inceput sa vorbeasca, iar la 2 ani spunea poezii si vorbea perfect. A mers la 10 luni in picioare..... si lista poate continua. Iti scriu asta pentru ca nici eu nu am vrut scorpion, iar acum nu-mi mai incap in piele de mandrie. Deci eu zic ca va fi foarte bine! Te pup si sarcina usoara!

DianaR-felicitari pentru kilograme-esti o mamica super. Din poze vad eu ca cea mica se impune!! Interesante tricourile celor mici!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Nicoleta-o scumpa Bia ciocarlia!!! Apropo ce inaltime are fetita ta? Mi se pare foarte inalta din filmulte. Eu i-as da 4 ani! Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Ralu Tomana trecuta avea 97 de cm. Intre timp a mai crescut, nu stiu cu cat pt ca nu am masurat-o, dar pantalonii luati in toamna ii vin acum deasupra gleznei.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Anacami ce vad eu aici???
Felicitari din toata inima!!! Sa fie sanatos in primul rand si fetita in al doile :-) Pupici burticii (cica se poate lua :-))
Ia-ma si pe mine la burtici ca l-am convins pe George, doar ca suntem cam lenesi la munca :-))

Pupici fetele, eu tot pe fuga de la serviciu

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

[b]Irinusha tu nu sti ce frumos e sa ai fetita... sunt atat de dragalase si iubitoare...Mai vorbim peste un an sa imi spui parerea ta de mamica cu fetita.Pupici la burtica

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Irinel, tin pumnii sa fie cu ochisori!

Ralu,

Cami, nu apuc, cu doi prunci sa mai citesc nimic... Sper din toamna sa apuc sa mai si citesc...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput