Copilasi de mai-iunie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Madutza, , raspund prezent la apel cu !!!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

UAU , CAMI AM INTELES BINE NU??? AI IN BURTICA BEBE2!!! FELICITARI, SARCINA USOARA, UN BEBE SANATOS, CRED CA ESTI FOARTE FERICITA!!! MA BUCUR FOARTE FOARTE MULT PENTRU VOI

Mergi la inceput

Multumesc f. mult!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cami Felicitari. Sarcina usoara si bb sanatos.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cami, esti tare!
Tin pumnii (in continuare - sac!) sa fie cu codite si sanatoasa tun, iar tu sa ai o sarcina usoara!
Pupici dulci pe burtica!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Multumesc,multumesc!
Irinusha, dupa cum ti-am spus parca presimt ca va fi tot baietel.Recunosc ca mi se preling ochii dupa hainute de fetite...Important este pana la urma sa fie sanatos!
Astazi am spus si la serviciu,au fost toti foarte draguti!
Am facut o ecografie inainte de Paste, este sarcina cu fat unic (chiar ma gadeam cum ar fi sa am 3 baieti nebunatici ca Sebi), totul pare ok la varsta asta...In curand voi afla si sexul, peste mai putin de o luna am programare la eco (la prima eco mi-a iesit sarcina cu 1 saptamana mai mare decat cea estimata de la UM). Eu nu as putea avea rabdarea pe care o ai tu!
Madutza,incepi sa te mobilizezi sau mai astepti si alte fete ??

Va pupam!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cami, hai s-o convingem noi pe Madutza! :)
Cand o sa fie apartamentul gata e si bb-lul gata ... ar fi un timing bun! ;)
N-am rabdare mai, doar stiu ca-i fetita ... ti-am mai propus eu ceva: eu ti-o dau pe a mea si tu mi-l dai pe al tau. Si suntem multumite amadoua ... mai ales eu, ca-mi place ce baieti faci!
Pupici!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Camelia-FELICITARI-sarcina usoara, si un bebe sanatos si voios!! Esti o mamica de noiembrie-decembrie? Daca da, asteapta-te la un copilas vesel, precoce si plin de viata!! Succes!

Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Cami, te felicit din toata inima! Cred ca esti entuziasmata! Cum te simti? Sa tii tu secretul atata... Drpet sa-ti spun, eu nu ma prinsesem din mesaj, noroc cu Laurina Eu votez pt fetita.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetele,

Am intrat pe fuga la voi...of, nu apuc sa intru asa des cum mi-ar place. Nu am apucat sa citesc in urma, imi pare rau.

Vanessa, m-a intristat vestea despre mama ta. Condoleante si multa putere sa treceti peste asta. Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe mama ta.

Cami, am vazut la semnatura bb2...Felicitari!!! Ma bucur mult pt. voi, sa ai o sarcina usoara. Cum te simti?

Noi suntem bine, Sebi e tot mai dragutz si pe zi ce trece il iubim tot mai tare. Am mai pus citeva poze din martie daca vreti sa va aruncati un ochi.

Weekendul asta promit ca-mi fac timp sa citesc tot din urma si sa va scriu mai multe. Va pup ca s-a trezit flaminziciosul.

Mergi la inceput