Copilasi de mai-iunie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

Buna fetele!!! Nu am mai scris de mult, dar v-am citit destul de des. Vanessa-Condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Tie iti doresc multa putere!
Irinusha-wow dar ce vacanta frumoasa ai avut.... Nu iti este greu sa mai faci plimbari? Ai intrat in luna a 7-a deja, nu? Sarcina usoara in continuare!!
Madisor-ce "hoata" este fetita ta.....Exact ca Maria..eu o strig "smecherie cu surub"!!
Nicoleta-da asa este, cum trece timpul. Mai este un pic si comorile noastre fac 3 ani. Eu vinerea trecuta am inscris-o pe Maria la gradinita. Ea abia asteapta sa se duca. Este tare incantata ca se va duce si ea la scoala! Ramane de vazut in septembrie cat de mult o sa ii placa. Vorbeste din ce in ce mai mult: jumate romana, jumate franceza. De exemplu: "Je veux rochita roz." Ne intreaba o mie de ori "de ce?" pana ajungi sa-i spui "de aia" (nu mai ai ce raspuns sa-i dai" si daca ar putea sa turuie toata ziua ar face-o. Este din ce in ce mai independenta...chiar si baie vrea sa-si faca singura. Problema cea mai mare este spalatul pe cap pentru a nu-i place sa-i intre apa in ochi. Cu o jumate de ora inainte de a face baie ne bate la cap sa o spalam doar la "poponet" si pe par, dar sa nu-i dam in ochi.
Sunt multe de povestit, dar probabil ca si copiii vostri fac la fel nu mai are rost sa le insir aici.

Pupici multi la printesele si cavalerii vostri!

Va pup mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ufff n-am timp deloc da trebuie sa zic asta
Bertha eu chiar nu mi-as face probleme, fiecare om are pasiunile lui.
Si e bine ca are o pasiune. Fiu-meu mai nou ma roaga sa ii cumpar papusa. Se joaca cu ursuletul MAriei, il imbraca, ii da sa pape cu biberonul, il pune cu el la masa, il pune in patutul Mariei sa doarma. Na, si asta e apucatura de fetite, nu? Da eu cred ca noi ii si fortam oarecum sa se joace doar cu masini pt ca sunt baietei sau cu papusi pt ca sunt fetite. Stiu ca au si inclinatii naturale mai mari spre astfel de activitati, da daca au activitati si specifice sexului opus, nu cred ca e cazul sa ne ingrijoram. De altfel sunt asa demici... Lui George ii place uneori sa gateasca. El statea cu mama lui la bucatarie de multe ori cand era mic.

Irinusha pupici pe burtica.

Lili e bine, Sebi e cumintel foc, cu Bianca au avut ceva probleme (de comportament) da s-a linistit, da si-a luat si un curs si e ocupata tare. Nu stiu cum face fata la atatea.

Si noi am avut probleme cu Danut si inca mai avem, am luat ceva masuri (chiar dus la doctor si ne vom duce la counceling) dar va povestesc alta data ca acum chiar nu pot
Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Am reusit si eu sa urc pozele din concediu. Daca aveti chef si timp ne puteti vedea aici .
Mi le-a luat amestecate ... dar sper sa intelegeti ceva ptr. ca fiecare poza are numele orasului/locului unde e facuta.

Madutza, sarut-mana de urari, le-am primit. Nr. e bun, doar ca am vazut mesajul prea tarziu avand in tel. sim-ul ptr. concedii. Ti-am trimis si nr. de Ploiesti la nr. cu care m-ai sunat ... imi pare rau ca nu am putut vorbi, eram la treburi casnice (intindeam rufele in curtea blocului). Pupici dulci Anei! Era o vorbareata din vara trecuta, mi-o inchipui acum!

Irinel, pupici si voua! Ce fel de probleme ati avut. Sper ca ati trecut peste ele si ca Danut e bine. Tu ce mai faci?

Ralu, bine ai revenit! Sunt in sapt. 28 acum ... nu prea le am cu lunile astea, eu as spune 6-7 ... dar oricum a fost f. bine. Inca sunt mobila, burta nu-i prea mare, nu ma deranjeaza. Cu Cris am facut concediu in sapt. 32-33, deci cu un burtoi si mai mare si tot bine a fost. Pupici printeselor tale!

Iuliana, sa ne traiesti! La multi ani dulcico!!!! Numai bine tie si familie tale ... si mai ales multa sanatate!!! Pupici tie si lui Rares!

Bertha, nu mi se pare ciudat de loc. Tatal meu a fost asa, mereu pe langa fusta mamei ... bine a fost si un mamos. La curatenie nu prea se pricepe, dar in bucatarie este un as ... ptr. mama un lucru bun :) Si lui Cris ii place sa ma ajute ... mai are si pe Rosi (papusa de tras de par), mie mi se pare ok. Nu-ti face griji. Se spune ca cei mai buni bucatari sunt barbati ... eu am 2 favoriti: J. Oliver (Anglia) si pe un neamt Tim Mälzer ... salivez de numai cand ii vad gatind.

Carmen
, felicitari ptr. job! Lasa ca la anu' o sa te bucuri si mai mult de concediul din tara! Pupici! Cand dai de baut? ;)

Cami, ce faci dulcinico? V-ati intors din vacanta? Cum a fost? Cum s-a comportat Sebi in avion? Tu cum te simti? Astept mail de la tine si vesti!

Cred ca sigur am uitat pe cineva, imi cer scuze de acum! Va pupic si va doresc o zi faina!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Irinusha, am vazut cu mare placere fotografiile, am facut o minunata calatorie imaginara. Multumesc mult! Tu arati beton de tot, ai o burtica super, iar Cris e un dulcel foc.

Ralu, am ras cu "je veux rochita roz" de m-am prapadit. Si la noi e problema cu spalatul pe cap, mai precis "sa nu-mi curga apa pe fataaaaaaaaaa".

Madutza, vreau si eu in delegatii!!! Pupici Anei, cred ca e o scumpa, ai putea sa ne mai arati niste poze?

Irinel, au venit niste prieteni in vizita duminica. Am o dulceata de fetita de 1 an si 2 luni (iar ma apucase cheful de fetita). Ei bine, ii cumparasem micutei o papusa. Rezultatul a fost ca aia mica s-a jucat cu masinutele pe care Darius nu prea le baga in seama, el cu papusa ei si amandoi au fost f fericiti. Eu cand spun ca ma ingrijoreaza pasiunea lui o spun nu pt ca l-as si vedea gay, Doamne fereste! Dar e chiar o pasiune, toata ziua sta si mesteca in castroane, vorbeste numai de maioneza, tort, frisca etc. Lasa orice pt a se juca cu mixerul. Cred ca numai cartile il mai incanta atat de mult. Cred ca ma sperie intensitatea pasiunii lui.
Adevarul e ca si sotului meu i se indemana mai mult la bucatarie, decat la treburi pe care le fac barbatii in mod obisnuit. Si asta nu-l impiedica sa fie un barbat cu capul pe umeri. De fapt, lui Darius ii plac f mult si acele masinute din plastic, ale caror componente sunt legate cu suruburi mari, le demonteaza imediat si aproape le "repara" singur. Cred ca a stat f mult cu mine, pana la 2 ani mai mereu era langa mine si e normal sa-mi imprumute preocuparile.
Cred ca aveti dreptate, poate ma agit degeaba.

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Salut!

La cerere v-am pus poze noi in albumul proaspete.

Irinusha, nr. ala era de fix de pe birou, asa ca nu am primit mesajul. Nu mai nr. de mobil? Cel de pe care ti-am trimis SMS.

Sunt cam suparata ca am vorbit cu zugravii in seara asta si au spus ca dureaza cam 6-7 luni amenajearea apartamentului si sunt si cam scumpi. Adevarul este ca sunt seriosi si buni, dar mi se pare cam scump si ca timp ci ca bani. Cred ca o sa mai cautam ceva oferte pe la firme, ca altfel nu stiu ce sa mai zic...

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hristos a-nviat!

Ne-am intors, eu deja am inceput de astazi serviciul !

A fost frumos,obositor pe de alta parte (din cauza lui Sebi-de la care te puteai astepta din moment in moment sa faca figuri-ca nu merge cu masina,ca nu vrea acolo, ca nu vrea dincolo...).
Spre surprinderea mea a fost super-incantat de avion, in schimb am avut probleme (urlete,tipete) cand venea timpul sa ne urcam in autobuz sau masina.
In aeroport si avion stia toata lumea cine este Sebastian .A vorbit intruna,presupun ca ceilalti calatori nu au avut timp sa se plictiseasca.La vama nu voia sa isi lase ruscasucul sa fie scanat ("rucsacelul meu,rucsacelul meu"),in sala de asteptare voia sa deschida usa sa ajungem mai repede la avion (de ce asteptam si nu iesim odata), a gasit vreo 3 copilasi si i-a agitat si pe aia (hai sa iesim, au inceput sa tipe toti si sa sara in sus), in avion un copilas cu cateva luni mai mic a vrut trenuletul lui, Sebi nu a vrut sa i-l lase- cica "plangi? plange! hai mai tare,plangi mai mai tare,hai mai tare!". Pana la urma s-au impacat si au mancat impreuna grisine. La coborare niste vecini cica sa il vada pe "agitatorul sef!".

Irinusha,v-am vazut pozele! Ati avut o vacanta pe cinste!Arati excelent cu burtica, sunteti o famile tare frumoasa!

Vanessa,condoleanta! Si-a gasit linistea si odihna,a suferit destul! Sper sa gasesti puterea sa iti revii cat mai repede!

Madutza,ai o dimnisorica scumpa foc!Cred ca face deja furori!

Va pupam si ... "mai volbim"!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Hristos a inviat!

Vanessa, condoleante, imi pare tare rau, s-a chinuit foarte mult, tie iti doresc multa putere, ai grija de tine, te imbratisam cu drag

Irinel, imi pare rau ca ati avut probleme, sper sa fie totul cat mai curand foarte bine, pupam scumpicul cantaret si mai asteptam vesti de la voi.

Madutza, Ana este o frumoasasa, cum am vazut-o m-am gandit imediat la filmul 'Veronica':). Si mie mi se pare cam mult totusi 6-7 luni, poate gasiti pe altcineva, sa va termine mai repede

Irinusha, am vazut pozele, tu arati foarte bine, aproape ca nici nu se vede ca esti in 28 sapt, cred ca a fost foarte frumos, m-am uitat indelung la poze si am simtit si eu briza marii, multumesc:). Crisulet este un harnicut, iar in poza cu voi doi cand el iti pune nisip pe burtik este

Bertha:), Darius cu mixerul, ... , Mihnea cu aspiratorul, noi nici cuvantul nu il mai rostim in casa, i-am dat un nume de cod 'elefantul'(inca de cand era Mihnea mic), dar acum ne intreaba ce elefant. Eu sper ca o sa ramana la fel de harnici si cand o sa fie mari sa ne ajute

Nico, cred ca i-au placut Biei plimbarile, de maine se incalzeste din noi si o sa tot zburde pe la tara

Noi am petrecut in familie, cand la mama, cand la soacra, au cam tras de noi si ne-au facut programul cam cum au vrut:). Ieri am petrecut numai noi trei, am fost la iarba verde, ne-am jucat practic toata ziua, aseara nu reuseam sa ne mai adunam de obositi ce eram:).
Iepurasul a venit cu mult asteptata bicicleta, de care Mihnunita mea este foarte incantat, toata ziua se plimba prin casa, am carat-o in tot Bucurestiul, la mama, la soacra, la iarba verde, dar afara nu am scos-o:) 'ca se murdareste si pe urma nu mai putem sa ne jucam in casa', citat clar si raspicat si daca nu respectam directiva am incurcat-o

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Irinusha,noi am fost in nordul Italiei, o regiune f. frumoasa si curata, cu multe castele,lacuri (la vreo ora si ceva de mers cu masina de Elvetia). Din pacate nu am reusit sa ajungem la Venetia si Milano-ne-a fost frica de reactia lui Sebastian la mersul cu masina,plus ca erau zile libere si pt. italieni (magazine inchise,etc), trafic destul de intens pt. ca toata lumea mergea in excursii (au niste lacuri frumoase, vizitate de multi turisti straini).
Trebuie sa ajung si eu odata si odata in Franta-nu stiu daca vom mai merge anul acesta asa cum ne propusesem initial...Pana la urma cred ca vom merge in vacanta de vara la noi la munte-probabil Bran-Moeciu.

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Cami, am vazut pozele, sunt superbe, mai ales cele de la ferma, mi-au placut foarte mult. Una peste alta, pare ca a fost foarte frumos, iar eu recunosc, am ras cand ai povestit de 'scandalurile' pe care le-a facut Sebi, se pare ca el dadea tonul:)Hai ca a venit 'caldul' si acum nu mai avem nici o scuza sa nu ne vedem, vorbim sa vedem cum reusim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Vanessa, condoleante! Sa se odihneasca in pace!

Madutza, ce domnisoara mare aveti voi si ce frumoasa este. Sa va traiasca!

Cami si Irinusha, am vazut pozele. Foarte frumoase. Irinusha, iti spun sincer ca mi-a venit sa plang cand v-am vazut la mare, in TRICOURI. Poftiti sa vedeti cum am petrecut noi Pastele in Canada:

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/244U9p

Ce spuneti, ce nameti de zapada frumosi avem???

Va doresc o zi frumoasa.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput