Copilasi de mai-iunie 2004 (83)
Raspunsuri - Pagina 20
laureta spune:
Fetelor noi plecam din Bucuresti de Pasti ca va urez Paste fericit si multa liniste si caldura in suflet sa aveti!
Vanesa, sincere condoleante 
Iulia pupam frumosi ce mari au crescut amandoi.
Carmen multa bafta la noul job.
Iuliana La multi ani pentru 8 aprilie.
Va pup pe toate de la A la Z
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
DianaR spune:
Vanessa, sincere condoleante!
Un Paste fericit!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
pd spune:
Vanessa, condoleante!
Un Paste fericit tuturor!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Craciun 2006 si altele
Vacanta Antalya
Irinel spune:
Hristos a inviat!
Vanessa imi pare rau, sa o ierte si sa o odihneasca Dumnezeu in pace. Sincere condoleante!
Carmen felicitari pentru noul job, stiu ca e greu fara concediu, da o sa treaca timpul si vei ramane cu jobul.
Iulia sa iti traiasca minunile, n-am avut timp sa ii vad da poate imi fac timp zilele astea. Sunt sigura ca sunt scumpi foc.
Simona si eu ma gandeam zilele trecute ce mai faci...
Nicoleta cred ca e o scumpete Bia cantand. Canta si al meu uneori si ma umflu de ras ca suna fals da tot e scump foc
Pupici
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
bertha spune:
HRISTOS A INVIAT!
Vanessa, Dumnezeu s-o odihneasca in pace, a suferit atat de mult. Suntem alaturi de tine!
Irinel, chiar ma intrebam ce mai faceti. Ati avut o vacanta mica de Paste? Tare mi-a placea sa ma vad niste poze noi cu Danut Smecherut!
Urmatoarea vizita in tara cam cand va fi? Hai ca am navalit cu intrebarile!![]()

Si eu m-am gandit la Simona, Madutza, Madisor, Lili (cum s-o descurca si cu Sebi si cu Bianca?), DanaA (chiar e mult de cand n-a mai dat niciun semn
), Mammy, Strumfi... Daca ne citesc, le rog sa mai scrie cateva cuvinte.
Noi am stat acasa de Paste, am mancat, am dormit si ne-am plimbat. Darius a reusit performanta sa manance o sarmaluta, m-am mirat nespus, pt ca v-am mai spus cat e de reticent cu ce nu stie el. Sambata l-am impartasit, dupa ce am dus munca de lamurire o sapt, nu vroia pe motiv ca "eu nu beau vin, numai tataie are voie"
L-am convins spunandu-i ca de fapt e suc de struguri amestecat cu Coca-Cola.
Dumnezeu sa ma ierte, cred ca e pacat sa minti in legatura cu celel sfinte, dar chiar nu mai stiam ce sa-i spun! Pana la urma i-a placut.
Oricum, zilele de vineri si sambata l-au extaziat complet pt ca si eu si soacra-mea am folosit mixerul din plin, am ajuns chiar la faza ca ii pun castronul pe scaun si bate frisca la fel de bine ca mine.
Stie exact ce se pune la cozonac, la tiramisu, la Raffaello, e fascinat de bucatarie. Mie tot mi se pare ciudat pasiunea asta a lui.![]()
Pupici pt toate mamicile si pt puisorii lor frumosi!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Carmenbr spune:
Vanessa, condoleante! Te imbratisez sincer ca stiu ca ai nevoie de un umar pe care sa plangi! Multa putere sa iti dea Dumnezeu!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
madutza spune:
Hristos a inviat!
Ce faceti fete dragi? Mi-e dor de voi, dar stau foarte prost cu timpul liber. Pe ala pe care il am i-l dedic printesei.
Vanessa, condoleante si multa putere sa iti dea Dumneazeu!
Irinushule, ce faci? Cum merge sarcina? Ai primit mesajul meu sau am un numar de telefon gresit?
Carmen, felicitari pentru noul job. Nu iti face probleme ca nu puteti veni. Orice lucru cere sacrificii si probabil asta este sacrificiul pe care trebuie sa il faci tu. Mult succes!
Despre noi ce sa va povestes? De o luna o iau pe Ana acasa in fiecare seara ca e tare greu fara ea si la bunici se rasfata la greu. In saptamana mare a inceput si gradinita. Am dus-o la una de stat cu program scurt care se afla la mijlocul drumului intre serviciile noastre, foarte aproape de amandoi si de viitoarea casa. Sunt cam dezamagita ca intarzie lucrarile la apartament. De fapt nici nu le-am inceput pentru ca echipa cu care vrem sa lucram nu a terminat inca o lucrare. Eu sper ca pana la mijlocul lui mai sa incepem...nici nu stiu ce sa mai zic. Asta inseamna ca in iulie-august o sa terminam renovarea si apoi o sa incepem sa il mobilam. Pana in septembrie sper sa ne mutam.
Eu muncesc destul de mult, ca toata lumea dealtfel. Faza este ca sunt trimisa destul de des in delgatii. Nu ma plang de asta dar m-am cam plictisti de avioane si hoteluri. In acelasi timp apreciez sansa de a vizitia locuri noi. Frumos ar fi sa le vizitez cu familia, nu?
Ana este mai cuminte de cand am luat-o acasa (sau asa mi se pare mie), vorbeste mult si scoate perle in continuu. In a doua zi de gradinita i-a spus educatoarei: "M-am prins io care-i faza cu gradinita asta!". Este innebunita dupa toate printesele din desene animate.
Fetele cu BB2, cum e? Poate ne prnim si noi dupa ce terminam cu casa si ne mai linistim un pic.
Va pup pe toate si o sa mai bag okiu pe aici!
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos
Irinusha spune:
Vanesa, sincere condoleante din partea noastra! Sa-i fie tarana usoara si tie multa putere! 
tnicoleta spune:
Buna fetele,
Hristos a inviat!
Irinel Nu conteaza cum canta, cred si eu ca te prapadesiti de ras. Io tre sa fiu foarte serioasa ca altfel se supara pe mine daca ma vede ca rad. Apoi dupa recital vine sa ii dau nota 10 si sa apreciez perestatia.
Berta Mey, nu te mai supara pe astfel de activitati. O sa iasa Darius un bucatar pe cinste sau mai bine zis cofetar.
Madisor Scumpa foc Ana.
si sa mearga bine cu gradinita si fara prea multe imbolnaviri.
Noi ne-am plimbat peste tot. Intai la nasii Biei, am fost cu ei la biserica. Apoi la ziua Cristinei si in final la tara. Bia a fost foarte bucuroasa de aceste plimbari. S-a agitat mult si a doua zi de Pasti s-a ales cu o febra musculara la picioare. A trebuit sa o tin mai mult in brate pt ca era maratita. Am lasat-o la tara pentru toata saptamana. Sper sa nu mai am surprize ca data trecuta.
la toti copilasii
LA MULTI ANI ! Iuliana
PS: Peste cateva zile vom avea primul sarbatorit. Uau, ce repede trece timpul
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
Fete dragi, de la noi cu intarziere Paste Fericit!!! Sper ca Iepurasul a fost darnic cu voi si cu familia voastra ... mai ales multa sanatate sa fi adus!
Ne-am intors si noi sambata seara chiar neasteptat de devreme. Drumul a fost liber (cred ca marele balamuc a fost vinerea), iar Boby un sofer extraordinar :). Am tras la mama, care saracuta a fost o sapt. singurica - tata a hoinarit iar prin Ploiesti - si am avut mult de povestit si am mai ajutat si eu putin la pregatirile de Pasti. Duminica s-a intors si tata si ne-am pus pe chefuit. Pur si simplu n-am avut timp sa intru pe DC, sper ca nu va suparati, dar chiar m-am gandit la voi!
Concediu a fost fain, dar tare scurt. Crisulica s-a comportat destul de bine, in afara unelor iesiri cauzate de prea mult rasfat si oboseala. Ptr. un copil e cam obositor stilul nostru de concedii, am incercat s-o lasam mai moale si sa respectam cat de cat orele de somn ... la anu' ne-am propus sa facem un concediu "cu burta la soare" si fara plimbari hai-hui ... oricum o sa mai fie unul si mai mic cu noi :)
Drumul spre Monaco a fost destul de greu ptr. ca ne-am luat ca prostii dupa o harta proasta si am ales o "scurtatura" prin munti ... a nins de numai, o straduta mica si doar cu curbe ac (cele din tara sunt nimic pe langa curbele din Fr. si It.), urcus si coboras si noi cu roti de vara (le-am schimbat tocmai ptr. concediu ... grr!). Dar am reusit si am ajuns teferi ... tot datorita prudentei soferului nostru ;)
Duminica am petrecut-o la "barfe" si bagat in burta ... oricum a fost vreme nasoala si nu ne-a parut rau. A fost asa de bine sa ne revedem prietenii ... pacat ca o putem face asa de rar.
De luni ne-am facut de cap la 22-25 de grade ... n-am vizitat locuri noi ptr. ca am incercat sa facem concediu si dupa placul lui Cris ... ne-am oprit mult la mare, am savurat caldurica, ne-am simtit bine. Seara ne intalneam cu Cristiana si Gaetano la papica si barfe ... a fost fain rau.
Italia neschimbata - o Romanie in italiana :) M-a dezamagit tare rau ... ptr. o tara cu atat turism ma asteptam la mai mult ... mai ales la drumuri bune (in afara de autostrada, care e impecabila si destul de ieftina in comparatie cu Fr.) ... noroc ca avem amortizoare facute ptr. Italia. Cladiri in paragina, mizerie ... parca in sezon a fost mai bine.
Franta o minunatie, ne-am indragostit din nou :) De Monaco n-am cuvinte, trebuie vazut ca altfel n-o sa credeti ca poate exista atat lux.
Nu stiu cum sa explic, dar soarele, marea, natura in floare iti da alt sentiment de viata, iti da pur si simplu chef de viata! Nici o mirare ca toti sunt cu zambetul pe buze, draguti si amabili si iau totul mai usor ... mi-ar place si mie o astfel de atmosfera ...
Dar s-a terminat si urmatorul concediu o sa fie la anu' ... mult, mult! Imi vine sa plang! ;)
Azi a avut si Boby o surpriza faina, eu o sperietura ... a plecat normal la servici si pe la 9.´30 ma trezesc iar cu el acasa (noroc ca n-am apucat sa-mi chem amantul ;)) ... era trecut tot ca in concediu. Ori am gresit eu, ori secretariatul ... el s-a bucurat, acum e cu Cris la joaca, eu la treburile casnice cica :)
Si cam atat! Incerc sa urc niste poze si va dau de stire! Va pupic si va doresc o saptamana faina!!!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica