Copilasi de mai-iunie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Dragele mele, dati-mi voie sa va pup si sa va spun Paste fericit! Chiar daca e f devreme, sper sa nu radeti de mine, dar in zilele urmat. nu stiu daca voi mai avea timp sa intru pe dc.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Imi pare rau ca nu am mai reusit sa intru pe la voi, dar, fiind acasa cu doi copilasi mici, nu prea imi ajunge timpul de nimic...

Va urez tuturor un Paste fericit si luminat, cu momente minunate alaturi de cei dragi voua.

Vanessa, iti dorim multa putere sa treci cu bine de perioada aceasta grea.

Avem ceva imagini noi, daca vreti sa vedeti:

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/511BOB

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Dragele mele fete,

Va dorim si noi din tot sufletul un Paste Fericit plin de lumina si caldura in suflete.

Eu de ieri sunt ca in povestea cu "un ochi plange, unul rade". De aproape un an ma chinui sa imi schimb jobul, dar vroiam sa gasesc in special la goverment. Am aplicat la o gramada de pozitii si mereu primeam scrisori ca " va multumim, dar altcineva a primit pozitia...bla, bla, bla...". Ieri am primit un telefon dupa aproape 1 luna de la interviu si verificari si mi-au acordat o pozitie in contabilitate. Eram atat de fericita de simteam ca plutesc, credeam ca visez. Am acceptat pe loc....dar, din pacate nu mai putem veni in vacanta in Romania anul asta, iar amanam cu 1 an. Ma doare sufletul de nu mai pot, mi-e tare dor, dar adevarul e ca tare, tare greu reusesti sa obtii o pozitie in government aici. Asa ca...asta e. O sa treaca si anul asta.

Sper ca acolo sa am acces la internet sa va mai scriu.

Pupici la toate si la toti piticii,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

VA DORIM UN PASTE FERICIT PLIN DE LUMINA SI UN OU GUSTOS

Eu am sa revin dupa 14 aprilie, sambata la 6 dimineata.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Vream sa va scriu ca sambata la 6 dimineata vom pleca la drum lung.

pupici la toate

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele,

Carmen Felicitari pentru noul job. Imi pare rau ca nu mai vii in tara anul asta. Asta este, trece anul repede.

Iulia Ai doi baieti mununati. Sa-ti traiasca.

Despre Bia, mai nou e in faza de cantat. Canta de dimineata pana seara, cantele inventate de ea, despre ce face in momentul respectiv. E nu degeaba e Ciocarlie.

Fie ca Sarbatorile Pascale sa va aduca lumina in suflet, bucurii si clipe de neuitat alaturi de cei dragi

Vanesa Pentru tine un gand bun si multa putere si un buchet virtual de

la toata lumea

PS Simona Daca e vacanta ne mai dai vesti despre voi? lui Coto si printesei si tie un buchet de

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Carmen, las' ca trece anul, este bine ca ai primit oferta mult asteptata si sper sa fie ce ti-ai dorit. La anul sigur o sa ne vedem

Iulia, uau ce mare s-a facut David, multumim pentru poze, cred ca esti foarte ocupata, dar ai doi copilasi minunati.

ALus, drum bun, aveti grija de voi, sa va simtiti bine si asteptam poze cand va intoarceti.

Bertha, spor la treaba! O sa fiti in formatie completa de pasti, cred ca ai multe de facut, dar o sa fiti impreuna

Nico, chiar Bia ciocarlia, sa faci un filmulet sa o vedem si noi pe cantareata ta:).

Cami, chiar daca ai plecat iti doresc distractie placuta, sper ca drumul cu avionul sa-i placa lui Sebi totusi

Si noi ne pregatim de sarbatoare, ne-am innoit toti:), cu bicicleta nu am rezolvat inca, dar o sa gasim noi pana la urma ce ne dorim. I-am cumparat lui Mihnea niste cuburi foarte frumoase pe care deja i le-am dat si construieste toata ziua masini, castele si blocuri:).
Pentru ca nu o sa mai pot intra pana dupa pasti, va doresc
PASTE FERICIT, liniste, lumina!

Hristos a inviat!

multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

va era dor de mine cu vesti proaste?
fac si eu haz de necaz.
mama a murit ieri dimineata iar maine e inmormantarea. tot a murit intr0o zi de sarbatoare cum banuiam......
vorbim dupa sarbatori.
va pup si sa va bucurati de tot.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Vanessa- CONDOLENTELE MELE!!! Sa-i fie tarana usoara! Imi pare tare rau. Ma voi pentru sufletul ei.

Alus + Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Vanesa Condoleante. Dumnezeu sa o ierte.

Pentru tine multa putere.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput