Copilasi de mai-iunie 2004 (83)
Raspunsuri - Pagina 27
ralu spune:
Buna fetele!!
Laurina-Mihnea este
un haios.
Nicoleta-ce inalta este fetita ta. Pai Maria mea cred ca are acum 97 cm. Inseamna ca sunteti voi inalti. La noi in familie nici eu nici sotul nu suntem inalti, iar inspre bunici, doar tatal meu este mai inalt. Pupici!!!
Camelia-are dreptate Irinusha, nu conteaza zodia. Pana la urma sa fie sanatos ca asta este cel mai important.
Alus-ai o fetita tare frumusica
In alta ordine de idei, noi suntem bine...Am si eu un of sa zic asa cu Mariuca: cred ca este stangace. Scrie cu stanga, mananca cu stanga ....Mi-ar fi placut totusi sa fie dreptace.
Mai nou acum ma striga "Mamicale". Pentru ca fetita mea cea mare i se adreseaza sotului meu: Taticule da-mi cana (v-am dat un exemplu)-Maria a crezut ca de fapt se zice Taticule si Mamicale. Tot incerc sa o corectez si nu vrea. Abia astept momentul cand il va striga pe sotul meu "Tatico"!
Va pup mult!
anacami spune:
Ralu- "Mamicale", lasa ca este simpatica asa, o sa-i treaca ![]()
Laurina,mi-am inchipuit faza- chiar rasu-plansu! Ce nazdravan ai!Al meu nu ar plange, ar urla "ca din gura de sarpe"...
Alus,nu stiu ce sa zic! daca iti doresti cu adevarat poti incerca, nu cred ca dupa ce s-ar naste nu l-ar iubi la fel de mult ca pe Julia! Important este sa fie sanatos, tu cum te mai simti?
Irinusha,ai un mester si un ajutor de nadejde
!
Si al meu este pe zi ce trece mai smecher, ne indupleca orice incercare de opunere! Cand vrea ceva vine si se miorlaie pe langa noi, ne roaga aproape in genunchi (nu mai tipa vreau aia...). Ieri de ex. l-a rugat ceva pe sotul meu, a vazut ca sunt sanse slabe sa obtina ce vrea, dupa care si-a scos arsenalul: s-a cuibarit in bratele lui, i-a luat fata in palme, s-a uitat fix in ochii lui, apoi a inceput "tati, te log fumooos... tati sunt al tau (faza care ne-a dat pe toti pe spate), tati sunt baiatul tau...tati cel mai mult imi place sa ...",etc.
Binenteles ca a "topit" orice urma de indarjire..
Va pupam!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
anacami spune:
Ralu, legat de stangaci: cica ar fi foarte inteligenti! dupa cum poate stii, nu este bine sa incerci sa-i impui sa fie dreptace
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
bertha spune:
Salutare!
Ralu, nu te mai framanta pt ca ar fi Mariuca stangace. Cred ca e o prejudecata ca trebuie sa fim dreptaci. Ma necajesc tare cand aud despre copii carora li se leaga mana stanga la spate si-i obliga sa scrie cu dreapta. Fiecare e cum e lasat de sus.
Alus, poate zic o mare prostie, dar daca ai ramane gravida "intamplator" cum ar reactiona sotul tau? De ex, eu, daca as ramane accidental, nu as face avort sub nicio forma si sunt sigura ca si sotul ar gandi la fel, chiar daca am avea 2 copii deja. Chiar daca s-ar opune, tot nu m-ar lasa sufletul sa intrerup sarcina, l-as convinge eu pana la urma. La voi cum e? Imi pare rau sa vad cat te framanti.
Anacami, eu l-am invatat de cate ori cere ceva sa spuna "te rog frumos". Cand uita, ii amintesc de "cuvantul magic". Din pacate, a inceput sa abuzeze de asta, are impresia ca daca zice "te rog" i se pune totul pe tava si protesteaza vehement "mami, da' am zis cuvantul magic".
Sau mai exista milogeli de genul "mami, iarta-ma ca nu mai fac, iarta-ma ca sunt puiul tau"; "daca-ti dau pupice ma lasi?"
Santaj sentimental!![]()
Nicoleta, chiar in we l-am masurat pe Darius si are un metruuuuu.

Nici nu va inchipuiti ce putin mai are pana sa ma ajunga!
Nu l-am mai cantarit de mult, dar cred ca a trecut de 16 kg.
Fetelor, doua duminici la rand, Lau l-a pus pe Darius sa-i formeze la taxi, adica el spunea nr si al mic apasa pe butoane. Aseara l-am surprins cand incerca sa sune la taxi, cand l-am intrebat ce face acolo a zis candid: sun la taxi 421919 (exact asta e nr). Pazim telefonul ca butelia acum.
Alta: "mami vreau sa spun zilele saptamanii: prima e luni, a 2-a e marti, a 3-a e miercuri, a 4-a e aprilie, a 5-a mai etc"
Acum cateva zile m-a intrebat daca eu n-am tata (tatal meu a murit cand aveam 17 anI). I-am spus ca a plecat la Doamne-Doamne, de ce, ca asa pleaca oamenii cand sunt batrani (n-am putut sa-i spun ca pleaca atatia f tineri) si m-a intrebat daca era batran. Da, era batran. Pai de ce era batran, ca buni (mama) nu-i batrana. M-a rascolit de tot si tot n-am lamurit problema.![]()
Pupici tuturor!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Buna fetele
Hai ca mai vin si eu. Duminica am fost la peste cu o gasca mai mare, initial mi-a parut rau ca Bia nu este cu noi, pentru ca ii promosesem ca o vom lua si pe ea odata, dar pentru ca a plouat ne-am strans jucarelele si ne-am dus la tara sa facem gratarul si sa papam.
Em avut si o surpriza neplacuta. Bia cazuse si avea un cucui de toata frumusetea in frunte de care soacramea bineinteles ca nu mi-a spus
. Atat de dor mi-a fost de ea ca am luata-o acasa si ieri am trimis-o inapoi cu fratele meu. O vom lua duminica.
Alus Bine ati revenit acasa. Pacat ca ati avut vreme urata. Eu tin pumnmii si sunt optimista ca il vei convinge pe sot sa mai aveti inca un bb. Sincer si eu imi mai doresc unul dar sotul zice ca momentan ajunge Bia. Cateodata ii dau dreptate, alteori incerc sa il conving.
Ralu Eu nu sunt foarte inalta dar este sotul, iar Bia a fost mereu putin peste media de inaltime a varstei. "Mamicale", hai ca imi place cum suna.
printeselor
Laurina Chiar tragi-comica faza, se mai intampla
Mihnunitei
Cami Santaj sentimetal zici? Mey s-a prins si Bia ca nu imi place sa se smiorcaie, ma apuca toate cele cand o aud. Dar mai stie si ca in casa nu are nici o sansa dar afara sa te tii. Acolo nu o pot lasa singura pana termina smiorcaiala si cedez.
Berta Felicitari lui Darius si pentru inaltime dar ci pentru zilele saptamanii
.
Referitor povestea cu tatal tau. Si mama mea a murit cand eu aveam 12 ani. Im martie am facut pomana pt ea si am fost cu Bia la cimintir. I-am explicat ca ea este acum la ingerasi si acolo este un loc unde mergem sa aprindem lumanari ca sa aiba lumina noaptea si sa ne poata vedea. Singura nedumerire pentru ea a fost ca dece o chema tot Stefania.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinel spune:
Alus, eu cred ca daca ai zice hai sa il facem, chiar imi doresc enorm, cand vei avea bebe nu va mai conta. Un om care ajuta de obicei, nu va zice "e al tau, tu l-ai vrut, tu sa ai grija de el", iar daca oricum n-ajuta, atunci chiar nu e nici o diferenta. Mie imi pare ca tu iti doresti tare mult bebe si esti cam deprimata de asteptare. te pup si sper sa ai curand bebele mult-dorit.
Ralu ce scumpa e Maria. Eu nu mi-as face probleme daca Danut ar fi stangaci. Sincer.
Laurina, si Danut imi mai face faze de genul asta, da mai mult cand are copii invitati acasa, ca tot nu vrea sa dea jucariile.
Bertha, ce multe stie Darius...
Nicoleta pupam cucuiul sa treaca.
Irinusha tu cum te simti cu burtica in crestere?
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
bertha spune:
Laurina si Irinel, uitasem sa va psun o faza de-aia de ti se ridica parul de nervi. Eu stiu doar din povestite, eram la serv. S-au dus baietii mei la leagane, acolo s-au intalnit cu o fetita care avea o pisicuta de plus. I-a dat-o si lui sa se joace, toate bune, pana a venit momentul sa plece acasa. N-a vrut sub nicio forma sa-i mai dea pisicuta fetei, ba chiar a fugit cu ea spre casa, abia l-a prins Lau, apoi alt circ, nu vroia sa se intoarca la fetita sa duc pisica, urlete si chiraituri, cert e ca nu a tacut pana nu i-a promis Lau ca ii ia si lui una. S-au dus la librarie de unde s-a procopsit cu un ursulet sforaitor, pt ca nu aveau pisicute.
L-am certat si pe Lau pt ca a cedat, i-am spus ca nu trebuia sa-i faca pe plac, dar, daca sta atat de putin cu el...
Irinel, tot pt tine.
Sa stii ca intr-adevar stie f multe Darius, uneori mi se pare ca exageram cu informatiile noi. Dar e atat de receptiv, incat fara sa vrei ajungi sa-i explici lucruri complicate pt varsta lui. E un copil caruia toata lumea ii acorda atentie si care culege de la fiecare cate ceva. Din pacate, are uneori niste acceses de furie care ma ingrozesc si nu-l pot pacali sau duce cu vorba asa cum am vazut ca fac alte mame cu copiii. Cred ca peste vreo 15 ani o sa ne paruim zilnic.
Oricum, inca de pe acum pot spune ca-i un adevarat dictator, daca n-as fi eu sa-l mai temperez, cred ca ar fi greu de suportat.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
alus spune:
Irinel- cred ca asa am sa si fac, mai las putin timp sa treaca si am sa-i spun, m-am gandit ca atunci cand isi va cumpara masina, ii voi spune tu ai ce vrei deci si eu as vrea bb, poate gandesc prost nu stiu.
Anacami-si eu ii zic de multe ori ca important este sa fie sanatos. Eu ma simt bine, dar cateodata imi vine sa plang, mai ales cand aud ca cineva a ramas insarcinat, stiu ca asta nu depinde de mine, dar iti inchipui cum sufar, ma bucur foarte mult pentru tine, ma gandesc la voi fete dragi care au deja doi copii, sunt fericita si ma bucur impreuna cu voi. sper sa nu te simti nasol din pricina cuvintelor scrie de mine. Eu nu pot sa mint spunand ca ma simt bine cand asa ne este.
Julia face la fel, incepe sa ne pupe, sa ne imbratiseze, sa spuna cat de mult ne iubeste, mai ales spune: "mamica mea, esti mamica mea"daca vede ca nu o ajuta cu nimic incepe sa inventeze ca o doare cate ceva, paote mama de mila ii da ceva. La magazin cand vrea ceva: pot asta? nu poti! te rog vreau asta te rog! si face o mutrica apoi : dar asta pot? poate asta imi cumperi?"numai ca cu mine trebuie sa lupte mult, cu tati la fel
Nicoleta- asa gandesc si eu, ii dau dreptate cateodata, iar alte ori imi vine sa-l dau cu capul de pereti si sa-i spun acum il facem si gata, dar asta nu ar ajuta cu nimic din contra.
Bertha- intamplator la noi nu prea, eu nu iau anticonceptinale, el foloseste, deci greu ar fi asa. Asa sunt tati care stau putin cu copii, dar nu inteleg ca fac rau.
Laurina- sper sa ai drepta, ca acel 1 % sa fie cel fericit, intodeauna este o mica speranta.
Ralu sora mea este stangacie, stie sa scie si cu dreapta, dar folosea mai ales stanga si nu a avut probleme, se spune ca stangacui sunt oameni destepti, ca multi oameni cumnoscuti, scriitori, poeti au fost stangaci.
Irinusha cat mai ai pana nasti? Scuze ca te intreb dar cu scleroza mea.....
Si Julia este cateodata haiaoasa, ne face asa sa radem. Acum are guturai, dar nu asa rau. Ieri a fost cald frumos, iar astazi foarte frig si urat, din cand in cand ploaie si vant tare.BRRRRR
ma duc sa o culc.
http://community.webshots.com/user/julicia101
Alus
+ Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
anacami spune:
Draga Alus,lasa ca o sa fie cand te astepti mai putin! Sotul tau foloseste prezervative, nu? parca spuneai ca si cu Julia a fost intamplator,daca nu ma insel..Cand va trebui sa fie, o sa se mai intample inca o data
. Sincera sa fiu si eu ma cam panicasem cand dupa vreo 5-6 luni de incercari (v-am povestit) nu -a intamplat nimic...deja ma vedeam doar cu unul singur. Cu cat trecea timpul, cu atat disperarea crestea. Incearca sa nu te mai gandesti la asta o perioada (desi stiu ca nu este usor..), sa vezi ca asteptarea nu va mai fi asa grea.
Despre Sebi, ufff! Mai nou se cearta cu toti copii din parc, ii alunga de la diverse jucarii-cica sa-l lasa in pace, ca sunt ale lui
. In seara asta i-am povestit despre ce inseamna "primarie" "spatiu public", "bunuri publice" "disciplina si ordine publica" inclusiv "politie" si bataie de la ceilalti parinti
. Nu s-a linistit decat atunci cand l-am intrebat cum ar fi daca l-ar alunga si pe el altii (copii si adulti). Atunci a ramas pe ganduri si mi-a promis ca o sa fie intelegator si prietenos!
I-am aratat si pozele de la eco, cu samburelul nostru.Zice ca mami are un samburel, el are 2 samburei, iar tati un copil (ca are burtica mai mare
). Este foarte haios la masa, ne spune ca mananca ca le este foame la samburei, bea apicuta multa ca le este sete la samburei
.
Sambata suntem ivitati la ziua unei vecinute de bloc-Georgiana, implineste 2 anisori (nascuta chiar de Sf. Gheorghe)- cred ca o sa-si serbeze ziua la McDonalds (mamaia stie detaliile..).Este o fetita foarte frumoasa si isteata, iar Sebi se intelege bine cu ea
.
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
anacami spune:
P.S. din seara asta sunt gravida cu acte in regula
. Am fost la dr. de familie si am primit adeverinta pt. serviciu si carnet de
. Sa ma fi vazut ce mandra eram in fata familiei
, ca la Sebi nu am primit carnet 
Irinusha, mai ai putin si intri pe ultima suta de metri a sarcinii
. Incep sa-mi fac antrenament in stransul pumnilor!
Danaa, ce mai faceti? mai stie cineva ceva de Dana si de nazdravanii ei?
Va pupam si va dorim toate cele bune!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2