Copilasi de mai-iunie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna seara!

Alus, excelenta idee! Eu imi doream sa fiu croitoreasa, ai mei mai slefuiau un pic ideea mea si spuneaiu creatoare de moda... Le faceam rochite la papusi, tricotam, crosetam si coseam de zor... Copilasi mi-am dorit 2, baiat si fata si vad ca m-a ajutat Dumnezeu!

Laureta, of, nemancacioasele astea, asa-i si fie-mea si nu mai vorbesc de Vladut. Jale. Cand is amandoi la masa imi vine sa-mi tai venele... Sa se foloseasca Inisu linistita de role!

Cami, auzi ce prostii invata Sebi! Dar lasa ca stie sa spuna atatea, Vladut nic macar jumate cat al tau nu spune.

Bertha, deci ai fost nemancacioasa? Ioi si eu, uneori ma gandesc ca m-au ajuns supararile mamei de cand eram mica si nu manacam nimic, faceam manacrea cocolos in gura si o scuipam la gunoi cand apucam sau o inghiteam cu apa... Ca sa nu mai spun cate pulpe de pui si alte chestii greu de procurat in vremurile de vesnica pomenire n-a gasit mama dosite prin diverse colturi ale camerei...

Sa va delectez cu niste poze zic eu reusite cu piticii mei: iubire mare , doi nazdravani si unul hais si unul cea. In ultima puteti vedea si deosebitul talent de pictor mural al lui fiu-miu.

Pupici!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Laureta, ai intrebat de repartitoare, noi avem. E fain in ce sens, poti regla temperatura in camera dupa cum iti e pe plac, plus cand nu e f frig afara preferam sa incalzim si/numai cu aerul conditionat ca iese mai ieftin, facem ceva economie asa.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Dianaaaa,mi-a stat inima in loc cand ti-am vazut peretii!!!Adevarat, este tare talentat! Mor dupa ochisorii Timeei, sunt tare migdalati si profunzi
Alus,eu ma visam aviator, dar nu de avioane civile ci de avioane +elicoptere militare.Era cat pe ce in timpul facultatii sa ma incriu la cursurile de parapanta si parasutism...Acum mi-a mai trecut, dar tot ma incanta sa le vad!
Laurina,bravo pt kg castigat,mai bine decat nimic!
Vreau sa merg si eu la Ikea-ca este la dopi pasi de serviciu-dart cred ca voi mai astepta o luna-doua, ca la aglomeratie nu prea ma bag!
La BabyExpo am fost vineri seara (ca si anul trecut) si a fosttare bine dpdv al aglomeratiei-unul-doi vizitarori la fiecare stand!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

5 minute pe aici ca nu am unde sa plang. sunt cu vesti proaste. mama e cazuta de tott la pat de duminica. de fapt, duminica a avut un mic accident cerebral. nu vorbea, nu mergea, etc. spre seara a inceput sa vorbeasca, rau dar vorbea. de luni vorbeste mai bine si merge pana la baie. mai rau e ca nu se paote intoarce, se sufoca si nu mai poate respira. ei nu ii se oxigeneaza nici creierul. nu mananca nimic si deabia bea cateceva. aseara incepuse sa bata si campii. si in toata nebunia asta sunt singura. sora ei a venit, a stat o noapte si a plecat (e din Codlea) ca a zis ca tot sta degeaba si acasa are de facut curatenie. intr-un fel are si ea dreptate.. asa ca, ma astept la "o bucurie" de sarbatori. nu dealta dar sotul ei (tatal meu vitreg) a murit de Florii.
si e cumplit ca nu am ce sa-i fac. ma uit la ea cum se sufoca si nu am ce sa fac.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Diana Sunt superbi copilasii.

Vanesa Multa putere. Imi pare rau pentru mama ta

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna,

Vanessa, draga mea, imi pare tare rau sa aud toate astea......putere multa..atat pot sa zic.....
Bunicul meu a murit de Florii, iar bunica chiar in ziua de Paste

In rest...vroiam sa va zic ca am mai pus trei pozisoare noi la albumul "MARTIE 2007"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!

Vanessa,multa putere in continuare!

Am pus si eu cateva poze noi ( http://good-times.webshots.com/album/558333977UYICkE?vhost=good-times ) , as vrea sa pun si un filmulet-poate maine.Este un vorbaret si jumatate, nu prea mai avem "loc" de el! Daca incepem sa dicutam probleme de "adulti" tipa sa incetam, ca il dor timpanele (gata, ma dol timpanele,uite aici in ulechi"-inca nu il zice pe "r")

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Vanessa, suntem alaturi de tine! Tatal meu a murit a 2-a zi de Craciun si bunicul la 5 zile, chiar de Anul Nou. Ne vom gandi la tine si o sa te sprijinim macar cu un gand bun.

Diana, si eu aruncam mancarea prin colturi si ma fortam sa vomit cand ma obliga bunica sa mananc (ma obliga la propiu, imi dechidea gura cu forta si imi indesa mancarea pe gat). De-aia eu am zis ca n-o sa fortez copilul sa manance si Dumnezeu mi-a dat un mancacios care ma ajuta sa-mi respect promisiunea.
F reusite pozele, intr-adevar! Si picturile de asemenea!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Uite ca mai fur un minutel...

Sunt niste dulci toti copii, am vazut poze cu copilasi de Alus, Diana (sunt tare haiosi...apropo aici e un fel de burete care curata f usor pictura murala, se numeste magic eraser...n-ai vazut si pe acolo..e de la mister musculo parca), Anacami, Acris.

Vanessa, imi pare tare rau. Sa o ajute Dumnezeu sa nu aiba dureri fff mari. Te imbratisez cu drag si iti doresc putere multa!

Nico, mersi mult de info. Stiam si ma luase cam cu dureri de cap, dar uite ca am noroc si am reusit sa-l trec pe lapte normal. Mai incercasem acum cateva luni si organismul nu-l accepta, facuse o diaree nasoala. Acum vad ca e bine, de 2 saptamani aproape mananca numai lapte normal si nu are probleme inca. Slava Domnului!

Irinusha, ce-i cu tine cu tacerea asta, ca nu e ceva normal pt tine. Sper ca sunteti bine cu totii!

Pup toate fetele si pe toti piticlontii dulci,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Vanessa- imi pare rau de mama ta, ii doresc multa, multa sanatate. Ma voi pentru ea.

Bertha- si eu am ras de acest vis al meu, este ca dintr-o poveste, am cictit atunci prea multe povesti cu case mari si servitori

Diana- mama mia spus ca ma forta sa mananc pana la 11 aniSora mea era mancacioasa deci cand mama nu vedea ii dadeam ei, sau aruncam, bunica mea imi spunea ca atunci cand se termina vacanta si facea curat era atata mancare sub pat ca putea sa manance o saptamana sau mai bine . Un lucru mia ramas de mica, nu prea eram moarta dupa dulciuri si nici acum nu sunt. Dar pot sa-ti spun ca pereti tai sunt originali! Am glumit.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput