Copilasi de mai-iunie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

DianaR, ai niste copii minunati. Absolut minunati. Ti-a fost greu la inceput cu doi copii, dar a meritat. Cand ii vad incep sa regret ca nu m-am apucat si eu de "treaba" mai devreme
Sa-ti traiasca , sa fie sanatosi. Cat despre tine, esti super ok

Anacami, imi vine sa-l mananc nu alta pe Sebi. Vorbaretul de el...
Auzi, cred ca daca i l-as arata Amaliei pe Sebi in pozele cu Thomas & Co., ar muriiiiiiiiiiiiiii. Superbe jucariile. Le-am vazut si eu pe net, ca in Targoviste nu se gaseste nimic de genul. Chiar am intrebat unele vanzatoare daca au locomotiva Thomas si se uitau la mine ca la masini straine.
Nu stiu cum o sa fac...pana la urma o sa dau comanda pe net, cu toate ca taxele postale sunt cam mari, dar asta este...pentru binele omenirii fac orice
Vreau sa le am pana la ziua ei care se apropie cu pasi repezi.

Pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare mamici, pupici la pitici!

Vanessa, ma rog ptr. mama ta! Oricand va veni momentul despartirii tot greu o sa fie ... asa ca iti doresc multa putere! Te imbratisez!

Am vazut si eu poze cu pitici frumosi si smecherosi! Sa ne traiasca la toate!

Cami, in caz ca nu ne mai citim: Concediu fain, vreme superba, distractie la maxim si un zbor lin :)! Pupici vorbaretului tau dulcel (te pot intelege, al nostru e departe rau, dar tot se baga in vorba de nu mai poti spune nimic ... parca regret ca-mi doream sa-si dea drumul mai repede ;))! Ai grija de tine! Te pupic dulce! Iti scriu dupa concediu.

Diana, uite www.meisterproper.de/mandatory/frames.html" target="_blank"> aici produsul amintit de Carmen, barem cum se gaseste in G. ... poate asa il gasesti mai usor. Am auzit si eu ca-i super bun ... si Cris a mazgalit peretele (doar cateva cercuri, deja eram disperata ... dupa ce-am vazut paretele vostru mi-a trecut ;)) dar nu l-am incercat ca tot sper sa ne determine sa zugravim ... e insa puturoseala prea mare.
Timi e superba! E leita tu! Sa-ti traiasca amandoi!

Cris, de ce nu asculti fata sa-i scoti "fratioara" din burtica? :) Haide, ca doar faceti copii frumosi si destepti ... curaj!
In caz ca nu pot intra imediat dupa concediu, tinem pumnii sa treaca Amy usor peste operatie! Pupici!

Carmen, sarut-mana de griji , suntem bine, doar ca in ultima vreme nu prea am avut mult timp ... v-am citit si atat! Pupici lui Eric, ma bucur ca a reusit schimbarea pe laptele normal!

Cum spuneam, noi suntem bine, ne pregatim de concediu ... sa zicem ca am scapat de cumparat cadouri ptr. nasi :), azi fac curat si sper ca si bagajele. Vineri, la pranz plecam la München. E Oma disperata de dor (citat: "pe voi nu vreau sa va vad, dar mi-e dor de Cris!") ca nu l-a mai vazut de aproape 2 saptamani ... sambata dimineata spre Franta. O sa fie trambaleala mare, dar asta e!
Vineri am avut controlul la ginecolog, dar am fost dezamagita ca nu mi-am vazut "omuletul". L-am rugat sa-mi faca un "check-up" ptr. concediu, asa ca mi-a facut doar eco transvaginal (asa-i spune, nu?): colul e inchis si in ordine, lichid destul, copilul cu capul in jos deja - sper sa nu se mai intoarca, sa-mi dea dureri de cap! Dar eco normal n-a mai facut, ca cica-i mai bine ptr. copil ... grr, ce-i bine ptr. mama nu mai intreaba nimeni! ... si-mi era un dor!
Tot vineri am avut pe finul ns. (e in America acum, parintii si sora traiesc in G. si nu-i vazuse de mult) in vizita ... am stat numai la tacle, mancarica si bere si schimbat de pareri. Ne-a placut mult ... nasol ca majoritatea prietenilor sunt imprastiati in lumea larga!
Saptamana asta am avut dimineata o prietena in vizita ... nu ne-am mai vazut de mult si am avut de "barfit" ;) ... a fost misto rau! Si uite asa trece timpul ...
Ieri, fiind vreme frumoasa am stat mult in parc - nici nu l-am mai culcat la pranz - si s-a jucat asa frumos cu un bb de 14 luni ... asa mandra am fost de baiatul meu bun, sper sa ramana asa sa fie un frtior grijului. E timid la inceput, dar dupa ceva vreme vorbea si cu bb-le si cu mamica lui in romana, n-avea treaba ca nu este inteles ... a fost fain. Si cam atat de la noi.
Ah, am uitat, azi facem 11 ani de la casatoria civila ... si spre rusinea ns. trebuie sa recunosc ca ne-a adus mama aminte cu urarile de rigoare :) Nu ca n-as mai stii data, dar cu toata treaba pe cap am si uitat ca azi e 29. martie. Sarbatorim maine cu Oma si noi, in 4 :), in concediu. Ce mai trece timpul ... si ce batrani suntem! De groaza!
Sorry de am uitat pe cineva. Va pupic pe toate in parte si in caz ca nu ne mai citim: zile faina si copii sanatosi! Numai bine!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Tot am uitat:
Sarut-mana mult ptr. urari, sper sa ajute si sa avem si noi un mancacios! Doamne ajuta!

Alus, eu n-am stiut niciodata ce vreau cu adevarat ... schimbam intre doctorita (cu toate ca mi se face rau cand vad sange) si alte cele. Am avut o perioada cand vroiam sa ma fac zootehnista cu ferma mare in Ro. ... noroc ca mi-a trecut :)
Pe la 18 ani vroiam 3 copii si evident, familia mea ... ne-am apucat tarziu de treaba, asa ca vor ramane 2 si (sper) o familie unita ... si noi la fel de indragostiti ca la inceput.:)

Nici eu nu mancam (si cica Boby a fost tot un mofturos, manca doar pacalit ... acum aplica el metoda asta la fi-su), nu aveam cu cine sa ma indemn. Pe strada la mamaia mea (unde am copilarit) era o familie saraca cu multi copii. Cu baiatul cel mic eram prietena, eram cunoscuti ca "mosul si baba". Ma pierdea mamaie mereu pe la ei, si culmea, cu toti copiii mancam f. bine, chiar de erau doar macaroane cu branza ... si acasa ma astepta mamaie cu fripturica si cartofi. Asa ca sper sa se indrepte si fi-miu la gradi. Mama zice ca m-a "ajuns blestemul" ei ;) Eu tot sper sa-i vina mintea la cap ... ca la noi nu functioneaza nici infometatul, nici bagarea pe gat. Nu moare el de foame, doar ca ma oftic eu aici si-mi fac griji.
Gata, ati scapat ... poate va era dor, sa va treaca repede! ;) Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Hop si eu,

Nici nu stiti ce ma bucur cand citesc ca nu eram singura nemancacioasa. Mie nu-mi placea deloc carnea pe atunci iar la gradi ne obligau sa o mancam. Asa ca eu o aruncam sub masa, da in asa fel sa nu cada langa mine pt ca educatoarele o luau de jos, o spalau si obligau copilul langa care au gasit-o sa o manace.

Carmen Ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca beti laptic normal. Stiu prin ce au trecut ca si eu ma patit cu Bia. si va aspeptam in tara.

Irinusha Casa de piatra si sa traitit fericiti pana la adanci batraneti. Concediu placut si distractie la mamxim. Bine, cat se poate. Il luati si pe Cris cu voi? pe burtica, lasa ca o sa il vezi la urmatorul consult.

Mey, eu am fetita mare. De cateva zile nu mai vrea sa stea pe olita, se aseaza pe wc. Asa ca diseara voi merge cu ea sa ii iau un reductor ca tare mie teama sa nu cada in vas.

la copilasi si pt mamici

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bunaaa!
Irinusha, felicitari! Sa aveti o familie sanatoasa si fericita!
Drum bun, sa ne arati poze la intoarcere!Merge si Cris?Distractie placuta?
Sebastian mananca toata ziua cand este la bunica (adica in cursul saptamanii), in weekend face pauza-desi ii dam aceesi mancare care ii place la bunica!Ne-am resemnat cu gandul ca este prea ocupat si vrea sa se joace cat mai mult cu noi .
Numai seara cand vine ora de culcare se trezeste :mi-e fooooameee,mi-e seteee (binenteles tertipuri sa amane momentul intalnirii cu somnul...).

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Nico, Cami, multam mult ... si voua la fel!

Mergem cu Cris. Pentru ca-i destul de mare acum, nu cred ca-i prea stresant (ptr. parinti si copil ;)) ... adica sper! Si pentru ca oricum n-as avea cu cine sa-l las. Iar nasi-sa se bucura mult sa-l vada din nou ... ce o sa-i treaca repede :)
O sa facem multe, multe poze ... daca nu uitam aparatul acasa ;)

N-am nici un chef de curatenie ... ajutor! N-am facut nimic pana acum, am fost cu Cris in parc la soare ... noroc ca m-am plictisit si am intrat in casa ... tocmai la timp sa nu ne prinda o ploaie ...
Dati-mi un sut in fund ca poate-mi ajuta ... asa puturoasa n-ati mai vazut de mult ...

Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinusha, intorc si eu fundul la bataita, ca nici eu n-am facut mai nimic. Mi-e rusine de mor, pt ca eu eram mereu fruntasa. Da' e greu sa te ocupi singura de cumparaturi, gatit, curatenie si, mai ales, sa fii mereu in forma pt ca al mic te ia de buna cand vii acasa. Ce e tragic e ca pana miercuri nu prea am cum sa fac, am altceva de facut, poate-poate oi misca ceva in we, dar slabe sperante.
Stai linistita, sunt sigura ca omuletul e bine si tropaie nerabdator in asteparea marii intalniri! Ce repede a trecut timpul! Parca mai ieri ma vaicaream pe-aici in ;egatura cu bb2 si te-am provocat sa ne dezvalui ca vine barza.
La multi ani tie si sotului tau, sa fiti sanatosi si fericiti mereu!

Anacami, la noi, cand vine momentul culcarii, incep tertipuri de genul: "fac kk", "mi-e sete", "ma manaca-n talpa", "nu e ora 10, e abia 9" (habar n-are la ceas, dar stie ca la 9 ne jucam si la 10 ne culcam), "nu e noapte, uite, e lumina afara" (stam langa stadion si uneori e aprinsa nocturna). Ii spun ca mi-e somn si ca la mine a venit Mos Ene si zice "n-a venit, l-am gonit eu si i-am spus sa nu mai vina niciodata". Nici nu mai stiu ce inventeaza. Cand se hotaraste sa stea linistit si sa taca, in max. 15 min. adoarme. Dar pana atunci...

Nicoleta, felicitari! Si noi avem reductor de vreo 2 sapt, in primele zile stateam numai la baie! Faza nasoala e ca trebuie sa stau langa el si, cum ii place sa stea pe wc minim un sfert de ora, doar asa, de divertisment, pierd o gramada de timp pazindu-l. Pe olita era altceva, era singurul moment cand puteam sa-l las singur, ca nu prea se clintea de pe ea.

Noi doi, adica eu si fiul meu am fost azi la cumparaturi la Real (nu stiu daca e si in Buc supermarket de-asta). Am luat, printre altele, o pizza fierbinte la cutie. M-a batut la cap sa-i dau acolo, eu nu, ca aveam altceva in plan pt masa de seara, pizza o luasem in completare. In taxi m-a pisalogit non-stop "cand ajungem acasa, mancam pizza", adevarul e ca mirosea super, cred ca i se facuse rau soferului. Acasa doar l-am spalat pe maini si l-am asezat la masa, i-am taiat feliute, cand ii dadeam alta in mana ma intreba "mami, nu-i asa ca nu-i ultima bucatica pe care mi-o dai?" Dupa vreo ora a mancat si un castron de cereale cu lapte. Nu stiu unde a bagat atata.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Vanessa s-o ajute Dumnezeu pe mama ta sa se duca la El usor, fara sa sufere, altceva nu stiu ce sa zic. Si sa stii ca oamenii care mor in Saptamana Luminata, se duc direct in Rai. Eu asa stiu. Pe tine te pup si sunt langa tine cu gandurile si rugaciunile mele.

Irinusa sa fiti la fel de uniti si de acum incolo si sa aveti inca o minune sanatoasa ca si crisulet. Daca se fac pariuri eu zic ca e fetita, fie ca vreti voi, fie ca nu :-)

Carmen zic de nu stiu cand ca te sun, poate si apuc macar in weekend-ul asta. Tare ma incurca diferenta de fus orar.

Pupici la toate, eu tot pe fuga, iertati-ma

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Lauraa, iti dorim ca surprizuta sa fie mancacioasa, sa pape tot si sa o antreneze si pe Lara Am vazut pozele este o printesa foarte frumoasa.

Irinusha, drum bun si distractie placuta, abia astept sa ne povestesti ce si cum si pozeee...

Vanessa multa putere si curaj, suntem alaturi de tine!

Cami, i-am facut capul mare lui tati cu trenuletele Thomas(desi noi nu urmarim desenele animate, nu nimerim niciodata cand sunt, iar DVD-ul nu il avem), cred ca o sa intram si noi in club:)

Iertare, nu mai pot sa scriu la toata lumea:( (nu am loc:)), noi suntem bine inca in cautarea bicicletei care se lasa mult cautata...
Va doresc un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI PENRU FLORICELE mamici, copilasi si tatici!!!

Mergi la inceput