Copilasi de mai-iunie 2004 (83)
Raspunsuri - Pagina 15
anacami spune:
Buna!
O saptamana excelenta va doresc si eu!!!
Am fost ieri cu Sebastian la biserica si l-am impartasit!
A inceput sa ii placa, mergem si cu baietelul nasilor putin mai mare decat el, plus ca parintele le da si dulciuri dupa.I-a dat doua napolitane pe care le-a halit de ziceai ca nu a mai mancat de o saptamana-acasa nu prea mananca napolitane
.L-am rugat sa dea una unui copil de cersator, dar ti-ai gasit; a urlat cat a putut ca nu ii da "mimic" (cum zice el).
A fost si un moment haios. L-a impartasit (si-a spus numele
frumos), am mai facut cativa pasi, dupa care preotul a inceput sa cante "venit de luati...".La care el cu un degetel in sus,cu o mutrita serioasa si o voce cristalina si rasunatoare in linistea din biserica : "Am luat!!".Cred ca un sfert din biserica a inceput sa rada,inclusiv preotul.Am inceput sa rad si eu, de haioasa ce a fost faza au inceput sa-mi curga lacrimile siroaie, asa am si iesit din biserica pt. ca nu am putut sa ma sterg!
A descoperit o placere imensa in a aprinde lumanari in locul special amenajat (pt. vii si morti).
Va pupam si va dorim toate cele bune!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
anacami spune:
Lili,ai un baietel superb! Sa ii dea Dumnezeu sanatate si voua asemenea!
Alus,Julia este scumpa foc
!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Bebe Beca spune:
Super tare Sebi! Ne-am prapadit de ras...
A facut Rebecutza o faza, dar nu foarte dragutza aseara. S-a dus la bunica ei sa ii spuna ca faianta de pe un perete cade. Bunica nu i-a raspuns, din varii motive. La care ea, vorbind cu sora lui Andrei: "Nuni nu voveste cu mine. Nuni e vaca......"
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
alus spune:
Buna fetelor
Si eu va doresc o saptamana cat mai placuta si calda.
La noi mai nimic nou, sa incalzit afara deci am fost cu Julia vreo 3 ore. Sper ca maine sa fie la fel de cald sau si mai cald.
http://community.webshots.com/user/julicia101
Alus
+ Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
tnicoleta spune:
Salutare fetele
Mey. ce liniste s-a asternut pe aici.
Cami, Ioana Sunt tare draguti copilasii. De multe ori stai sa te gandesti de unde le scot.
Alus Am vazut-o pe Julia. Ii sta tare bine cu codite. Plimbari placute si cat mai lungi. Profitati de vremea frumoasa.
Carmenbr Ne ocupam cu un supliment de lactate la noi la revista si mi-am pus colegii sa intrebe de lapte pentru Eric. Raspunsul e negativ, in afara de formulele speciale de lapte praf altceva nu se gaseste.
Voi ce mai facti? Ce mai face Eric?
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
laureta spune:
Ola
Azi am ajuns mai devreme a casa ca ne au pus repartitoare de caldura.Daca are cineva, sunteti multumite?
Inisu are altceva de ieri, ochiul rosu
,i am pus niste Visine sa vedem.Sper sa fie doar curent si nu conjuctivita.
Eu am mai pus 1 kil
Lauraa, e superba Lara.Vrem poze si cu burtica.Eu tin minte pozele deosebite cand erai burtica cu Lara.Chestia cu papatul ooof durere.Am incercat si eu cu Inisa asa NU cere delok toata ziua.Nu pot dormi daca o stiu nemancata.Oricum dupa analize arata ca n are nici o carenta asa ca pot so infometez
, mai vedem.
Alus pupic la blondina frumoasa
Tnicoleta mare dreptate ai, e liniste mare pe la subiectul nostru.Ata ete ne am nimerit mai tacute![]()
Bebe beca cum sunteti?
Anacami mi am imaginat scena in biserica, scumpul de el
.
Lili ce pitic mic si dulce
Irinusha si eu iti doresc un bebe papacios ca stiu cum eeeee cu unul care nu papa.
Acris, Amalia stie ce stie sa va apucati de BB2
Diana cred ca piticu e super incantat de Thomas.Si la noi iepurasul a venit mai devreme cu role.Deocamdata mergem prin casa pina prind io curaj so scot afara![]()
Laurina pupici la comedianul mic
.Nici noi n am ajuns la Babyexpo.Tati a avut treaba si aglomeratia din ani trecuti ma cam dezamagit asa ca n am mai mers.
In schimb am fost la IKEA unde Inisa sa jucat la locul de joaca si noi ne am fost liberi un pic
.Mi a placut la Ikea si am si papat bine![]()
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
alus spune:
Ei fetelor am o propunere, ca sa nu mai fie liniste, daca vreti paote vom vorbi despre ce am vrut sa fim in copilarie, ce am vist atunci. Nu stiu daca va va interesa acest subiect, dar Nicoleta are dreptate, este cam liniste pe aici.
Hai ca incep eu. Cand eram mica am visat ca voi avea casa mare, bona pentru copii si pe cineva care sa-mi faca curat in casa, iar eu voi lucra la propiam firma. Iar acum am apartament cu 2 camere, nu am bona, nici nimeni nu-mi face curat in casa, nici firma propie nu am, dar am ceva ce mi-am dorit intodeauna, sot iubitor si copii
Sper sa nu imi ia in nume de rau fetele care au probleme de familie.
Acris- va doresc sa reusiti cu bebe doi, sa nu va chinuiti prea mult.
http://community.webshots.com/user/julicia101
Alus
+ Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
bertha spune:
Laureta, am repartitoare de iarna asta si sunt multumita. Platesc mai putin, dar nu considerabil, pt ca nu fac economie. Singurul lucru pe care-l fac e sa-l inchid pe cel din bucatarie, pt ca in instructiuni scrie ca poate fi influentat indexul d ecaldura aragazului. Ideea de baza e ca am platit cu 100-200.000 mai putin decat anul trecut, in conditiile in care s-a scumpit gigacaloria. Despre mancat: te asteptam cu bb 2, ca sa-ti uram si tie cum ii uram Irinushei: un bb mancacios!
Se pare ca razboiul cu Inisa l-ai pierdut. Nu-i nimic, cel mai important e ca ea e bine.
Alus, am murit de ras cand am citit cum vroiai tu bona si menajera. Ma gandeam cat de modesta erai, eu vroiam nici mai mult nici mai putin decat sa fiu marinar!
La visele serioase prefer sa nu ma gandesc, ma apuca depresia.![]()
Anacami, rad singura de Sebi!
Nici Darius nu prea da. I-am propus sa dam altor copii jucariile care nu-i mai trebuie si mi-a zis "imi trebuie toate-toate"
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
tnicoleta spune:
Laureta N-ai cei face daca nu vrea ea sa manace. Si eu stau si ma tot intreb de ce nu manaca Bianca. Si daca ma gandesc bine, imi aduc aminte de mine cand eram mai mica ca stateam nemancata pana mi se facea rau. Si acum tot asa, am zile cand nici nu-mi vine sa ma ating de mancare. Asa ca iau situatia ca atare "aschia nu sare departe de trunchi."
Alus "Vise, taica, vise." Io vroiam sa fiu apicultor sau proiectant, ca mama. E pana la urma i-am calcat pe urme tatalui.
Cat despre familie. Mi-am dorit doi copii blonzi cu ochii verzi. Am unul, dar cu ochii negrii. Cat despre casa.... mai visez si acum ![]()
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Nicoleta, ai dreptate, si eu cand eram mica preferam sa mor de foame decat sa mananc urzici, dragavei, macaroane, pilaf, ciulama etc. De fapt, vroiam numai mazare si cartofi. Cateodata imi era foame, dar imi trecea numai cand ma gandeam ca nu-mi place mancarea. Si eram f slaba. Intre timp, am rezolvat si cu pofta de mancare si cu kg, care sunt mai multe decat ar trebui.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze