Copilasi de mai-iunie 2004 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna,

Lilisor, e un scump si un dulce Sebi. Asa dor mi se face si mie de unu' mic, mama, mamaaaaaaaaa.
Doamne ajuta, sa ai laptic, sa se rezolve.
Da, si eu sunt innebunita dupa parul Biancai.

Irinusha, sa-ti dea bunul Dumnezeu un bebe mancociosssssss,dar in primul rand sanatos !!!!!!!!!!!!!!!!
Va astepam la petit cu Crisulet. Am una bucata fata, dara fara coditze (am tuns-o pt ca era mai greu cu coditele dimineata, cand trebuia sa mergem la gradi). Acum ca vine vara il lasam din nou lung.

Sa stiti ca si mie Amalia imi zice ca vrea un bebe. Uneori, chiar vrea "acum" . "Hai mami, te log flumos, scoate-l pe fratioara mea din burtica".
Toti pantofiorii care i-au ramas mici si i-a strans intr-o seara si a zis ca-i pastreaza pentru bebele ei.

Ioana, sper ca in concediul asta sa va rezolvati problemele. Sunteti asa de frumosi si va sta atat de bine inmpreuna, incat, mie una, mi-ar pare f.rau sa va des[partiti. Dar voi stiti mai bine care este situatia.

Pup si scuze ca n-am scris la fiecare in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Irinel- rar se trezeste sa ceara, de obicei inca nu adoarme bine, dar atunci pampersul a doua zi de dimineata este uscat.Dar cel mai faios este ca caca face intr-o olita iar pipi in alta. Are 2 olite, o olita este veche si una noua, olita veche pentru pipi iar ce olita noua pentru caca. Cateodata ma mir ce idei mai au si copii, deci si noi ar trebui sa avem doua

Irinusha- sa ai un copil, sanatos, frumos si mancacios. Apropo Boby are drepate, sanatatea nu o poti cumpara, chiar daca ai bani doldora.

Acris- ami este o dulcica foc, mai ales la facut biscuiti

Juliei ii place foarte mult sa manance carnati si castraveti, dar fara paine, carnatul intro mana si castravetele in alta. Astazi la cina a vrut gem cu castraveti, deci i-am spus ca vrea sa manance parca ar fi insarcinata, iar ea mia spus: CU TATI .Nu stiu ce a inteles ea prin cuvantul insarcinata, dar raspunsul ma dat gata.Poate a vreut sa spuna ca cu tati va manca. Rad din pacate tati nu mananca asemenea menu inventat de Julia. In restla noi totul este bine. am traduceri in ultimul timp si nu prea am timp sa intru pe la voi din pacate. Dar in pauizele scurte pe care le fac va citesc cu mare placere. Va pe toate.

http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor,

Se apropie weekend-ul si este foarte liniste pe aici...

Sa va povestesc un pic de Mihnunita mea ieri i-a spus lui mama cand s-a trezit 'acum nu mai dorm, fac doar un pic de liniste' si s-a culcat la loc. In fiecare zi mai spune cate ceva de nu-mi vine sa cred:) ce baiat mare am, mai nou se stramba la noi(asa crede el) si este dulce foc pentru ca practic face ochii mari, clipeste des, de iti vine sa-l mananci, iar noi ne ascundem si-i spunem ce urat esti si el rade in hohote...
I-am tot cautat bicicleta weekend-ul trecut si nu am gasit sper sa avem mai mult succes maine. Vreau sa-i cumpar si pantofi si blugi, cam multe.... M-as fi dus la baby-expo mai ales ca acum lucrez pe langa expozitie, dar este foarte aglomerat, fara el nu prea imi vine sa i-au, asa ca o sa mergem pe la magazine, oricum cat as plati taxa de intrare pentru familion probabil ca ar fi reducerea la produse (asta daca as si gasi ceva convenabil). Uau ce carcotasa sunt:)

Lili, am vazut pozele cu Sebi este un scump frumos, as spune ca seamana cu tine, oricum m-am topit toata dupa el. Ma bucur mult ca Bia il iubeste asa mult, m-am uitat si la celalalte poze, este o dulcica

Cris am vazut si pozele cu Amalia, ce a crescut!. Cred ca abia astepti sa-i creasca parul sa-i faci din nou codite, ei ii plac?
Bine ca operatia nu va fi grea si se va termina repede, tinem pumnii stransi, dar mai 'vb' pana atunci.

Irinusha:), nu sunteti pe dos, dar cand intervin mai multe persoane(vb despre mine) intre cei doi soti, sefi care fac diferente, plus departamente diferite care se acuza reciproc(de:) asa era in firma), nu as mai vrea neam:). De 'omuletul de zapada'(nu te superi dar am ramasa fidela:), ca tare mult mi-a placut cum i-ati spus), sper sa fie un mancacios, sa bea mult laptic si sa pape de toate si o sa te uram pana in 2 iulie continuu, asa ca nu poate iesi decat un mancacioa(sau mancacioasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Va multumesc pentru urarile de ziua mea! Va doresc si eu voua si bebeilor tot binele din lume
M-am uitat cam la fiecare prin albume,atat de mari au crescut toti,incredibil, si sunt frumosi de pica!
Lili, felicitari pentru bb2,ma bucur ca e mancacios, apropo,ma alatur si eu Irinushei,sa-mi urati si mie bb mancacios ca stiti ce mofturila am acasa,cred ca ma mananca gaia cu inca unul la fel :))). De fapt eu una cu lara am schimbat macazul de mult, nu mai insist deloc, mancarea e pusa pe masa si dupa un sfert de ora e luata de pe masa indiferent cat a mancat, de foame nu moare nimeni cu mancarea-n fata,nu? Si nici nu o indemn,nu discut nimic despre mancare, vorbim cu totul altceva. La un sfert de ora cum ziceam,se ridica masa,se ia farfuria,cine a mancat-bine, cine nu-ghinion, primeste la masa urmatoare. Cateva zile am cam inghitit in sec ca luam farfuria la fel de plina si ma rodea fantastic dar nu am zis nimic, pace si prietenie.A!Intre mese numai apa sau mere,nu biscuiti si croissants cum cerea ea. Incet,am reusti sa ajungem la performanta de a manca o jumatate sau chiar portie intreaga (cand e mancare care-i place ei- spagetti, ciorba, piure de cartofi,etc). Uneori se ridica de la masa nemancata si imi vine sa-mi rod unghiile de draci dar taaac si taaaac... In serile cand stiu ca peste zi a mancat putin ii bag un bibe de lapte cu ovaz si miere, gros de numa, sa stiu ca macar are peste noapte ceva in stomac. Si asa am ajuns la 14 kile :))))
Sper ca bb2 sa fie in orice caz mai papacios.

Ma gandeam sa mai pun si niste poze noi cu Lara ca multe nu ati mai vazut-o de un car de vreme:
http://img352.imageshack.us/img352/9468/paris162ld5.jpg
http://img164.imageshack.us/img164/3107/bebe2204zw9.jpg
http://img164.imageshack.us/img164/2054/bebe2006ez1.jpg
Laura cu
LARA si
Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Laura, la multi ani si nastere usoara! Mai ai un pic! Ce fain! Am vazut pozele, printesa ta e o dulceata!

Cris, ca de obicei Amalia e o incantare!

Lili, dulce foc Sebi! Ce bine ca e mancacios! Iti doresc din tot sufletul sa o tina tot asa, e ingrozitor cu 2 nemancaciosi. Nu vreau sa-ti tai avantul dar Timeea a inceput extraodinar primele 2 luni papa de numa si a si crescut f f bine, dupa care dezastru.... Acum nici macar ca frate-su nu manaca, mai putin desi nu credeam ca e posibil asa ceva... Asta ca si Irinusha si Laura au cerut bebe papacios, dea Domnul si sa fie!

A primit si Vladut de la iepuras (ca nu rezistam pana atunci) trenulet Thomas ca deja ma innebunise, nici nu puteam sa ma uit l a Irinusha si la Cami in poze ca urla ca vrea sa vada trenuletul Thomas... E maricel setul, scoate aburi locomotiva, are gara, tunel, pod o nebunie...

Ioana, imi pare rau sa aud ca aveti probleme dar in acelasi timp ma bucur ca va comportati civilizat. Eu zic ca aveti o mare sansa sa va impacati dupa cum va purtati si daca nu va fii sa fie atunci sigur Rebeca nu va suferi prea mult cand va vedea ca parintii ei sunt pe pace desi nu mai stau impreuna.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineata!!!
Lauraa,iti doresc LA MULTI ANI, nastere usoara si o familie sanatoasa si fericita!Ai o domnisoara tare cocheta (are deja gesturi si expresii deosebite...).
Diana,inseamna ca mai vine inca o data iepurasul pe la el!Eu nu prea am rabdare de pe o zi pe alta,asa ca te inteleg cu rabdarea pt. cateva saptamani!
Am fost ieri la BabyExpo- cei care importa Tomy in Romania au spus ca din aprilie vor aduce toata gama.Sebi isi "doreste" f. mult i Diesel 10!
Laurina,de abia astept sa-l vad pe Mihnunita in actiune!Sper ca in curand sa se faca mai cald,sa avem iesiri mai lungi in parc!
Alus,chiar ca este tare haioasa! Cum procedati cand in aceeasi "sesiune" produce ambele game ?
Si noi avem 3 olite (una se poate face si reductor cu scarita) si un reductor simplu- noi avem insa multe deplasari:la mamaia,la tara +acasa la noi.Pana la urma important este sa faca, "scopul scuza mijloacele"
Acris,ca si Bianca Nicoletei,Amalia pare mai mare decat varsta ei!Eu zic ca are o dorinta f. buna!Iti dai seama cat ajutor o sa ai???

Sebi ne "omoara" si el cu expresii care mai de care:"absolut","desigur","nemaipomenit","incredibil",....,insotite de gesturi foaaaarte sugestive!
A invatat cifrele si o parte din litere, mai mult in joaca-intreaba singur ce este fiecare.Avem insa o problema cu culorile,se pare ca pur si simplu nu-l intereseaza!Le cam incurca (desi pe la 1,5 ani le stia f. bine), cu exceptia catorva pt. care are repere (stie culoarea masinii,....).
Invata cantecele si poezioare dupa a doua-a treia auditie (fara a se insista in mod special pe invatarea lor),pur si simplu le retine.
A invatat si ce nu trebuie de la strabunica de la tara:zice-ti si voi, femeie batrana de 80 ani, are o placere deosebita sa-l invete mici injuraturi ; printre altele, SEbi s-a intors cu un vocabular imbogatit cu : fir-ar al naibii, la dracu, necazu de viata,fir-ar al mortii,....
Va pup si va doresc un weekend placut!!!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele.

Nici nu stiu cu ce sa incep.

Cu burticile Irinusa si Laura Sa aveti parte de bbi mancaciosi si nemofturosi, sarcini usoare si cate un pe butici.

Lili Sebi e un frumusel de nu se poate, m-am indragostit de el. si Biei, un adevarat ajutor. Sa cresteti mari si voinici.

Cris Amalia a ramas la fel de spirituala. Ma fascineaza cu raspunsurile ei. si pentru ea.

Alus si Julia e o scumpica. Interesanta combinatia de mancare.

Laurina Hai ca azi pup pe toata lumea deci un si Mihnunitei. Apropo de satrmbaruti si uratenie. Se stramba Bia intr-o seara la mine si imi spune "Eu sunt frumoasa asa, tu esti urata."

Cami Mereu ma amuz cant citesc despre Sebi. E tare destept si istet, deci metrita si el un .

Noi am avut activitati casnice, pe Bia am trimis-o in parc cu fratele meu. Cand am zis si eu ca am terminat, surpriza. S-a spart teava de la baie si aveam o fantana arteziana de toata frumusetea. Noroc ca era sotul acasa si mi-a venit in ajuor. Da surprizele nu s-a terminat aici, ci rand pe rand, au pleznit si robinetii si celelalte garnituri. Asa ca a avut si sotul activitate casnica.

la toata lumea

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Fetelor, daca am reusit sunt poze noi cu Julia. am fost astazi cu ea si cu tati, intr-un loc frumos sa ne recreem putin, de fapt ea sa jucat mai mult nici noi.
Astazi Julia ma dat gata dimineata, sa trezit inainte de 6 dimineata, iar noi ne-am culcat inainte de 2 dimineata. Trebuia sa ma trezesc cu ea. Pe la 9 sa culcat cam pentru o ora si jumatate. Sunt moarta de oboseala.

Va pup pe toate

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82680

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Am gresit linkul prima oara, acum ar trebui sa fie bine, daca nu a impusc

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!
O saptamana minunata va doresc!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput