Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
OanaCat spune:
Dianocica multumesc
am sa iau o
chiar mi-ar trebui sa nu mai fiu asa panicata.
Vorbim mai tarziu ca trebuie sa mergem afara.
Poze Nicole
Nicole
Oana Cat
doradora spune:
quote:
Originally posted by chris80
[quote]Originally posted by chris80
1. mayaione
2.chris
3.avdanaarhire
4.dianocica
5.carla
6.flore 26
7.alexandra 25
8. angi
9. bebinuta
10.dbunny
11.aka
12.oanacat
13.auras v
14.teutz
15.marani
16.saryta
17.dandusa
18.laura 13
19.miki 04
20.miro
21.porumbita
22.desiree
23.yagmur
24.asiza
25.bamboletta
26.bulisor
27.a deju
am scris in continuare in lista, dar daca se hotaraste sa ramanem undeva unde e gratis, eu ma supun majoritatii.propun sa mai dezbatem cateva zile, apoi sa supunem la vot.
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri
p_onu spune:
Buna ziua, mamici si fulguleti de noiembrie-decembrie 2006!

Am revenit si noi pe forum dupa o absentza notabila, de vreo trei luni....[smile]
Nu s-a intamplat nimic rau in timpul asta, doar ca adaptarea ne-a papat cam mult timp...si ne papa in continuare...
A fost foarte greu prima luna, cu colicile...am ajuns la disperare datorita neputintei de a-i alina cumva durerile lui Octavian...

sfaturile veneau din toate partile, erau contradictorii, depresia era la ea acasa, bebe tipa non-stop...mai trecea cateodata o colica doar cu scutecel incalzit cu fierul de calcat, in rest celelalate ceaiuri, siropuri etc fiind absolut inutile....
Acum s-a instalat linistea...
nu mai sunt colici, bebe e linistit si doarme bine...stam foarte mult pe afara pe parcursul zilei...
Nu am citit ce ati scris voi pana acum decat in diagonala...promit sa ma asez zilele astea si sa vad care sunt noutatile pe la voi...
a_deju spune:
buna de dimineata, ca de-atunci ma tot chinui sa scriu, si tot n-am apucat... dar macar am reusit sa tai ghearele de motan :)
treceti-ma si pe mine pe listuta cu contribuabili pt site.
am descoperit misterul topaielii in cadita: motanschi fiind la orizontala cat cada de lung, a descoperit o minunata intrebuintare a picioarelor: se agita sa ajunga cu labele in capatul caditei, si se-mpinge in ele, ca doar e mai amuzanta baita cand sunt si niscaiva valuri :) mai nou, incearca si pe scutecul pe care-l schimb, folosindu-ma pe mine de proptea... nu va mai zic ce fascinant e cand prinde de se-mpinge fix in tzatze... bai, si are-o forta... da' ce conteaza, pt el e distractie la maxim :)
am mai descoperit o metoda de entertainment pt copchil: umbre pe tavan. deoarece noptiera mea a devenit o taraba ambulanta ca sa am la indemana tot ce-mi trebuie in ale schimbatului, cremuitului si uleiatului, veioza sta pe jos. si nush cum umblam eu cu mainile deasupra veiozei, si-mi zice mihai "iete la fi-tu" - era fascinat de ce se intampla pe tavan... a stat cam o ora aproape nemiscat, cu ochii maaaaari, urmarea umbrele cu asa o atentie... nici n-a mai contat ca mi-au amortit incheietura, degetele.. macar tacea motau', deci lucru mare :) ca sa fiu sincera, mie nu mi-ar fi dat prin cap sa-l distrez asa, eu eram convinsa ca inca nu vede chiar atat de bine incat sa distinga miscarea umbrei pe tavan... dar, wrong, na ca i-a placut, asa ca mai performam si diseara :)
ce-mi pare cel mai rau e ca ori nu se mai exista, ori n-am mai vazut eu, aparat de-ala de diafilme.. voi ati avut cand erati mici??? mai, eu as fi stat cu orele sa ma holbez, mi se parea mult mai misto decat la tv la desene (bine.... erau si f dese pe-atunci, ce sa zic...). aveam vreo doua genti de diafilme, dintre care vreo 20 erau diverse ecranizari a lu' alba ca zapada, ca tare-o mai iubeam :) da' stiu ca era super, mai ales iarna, facea mama o budinca la cuptor, inchidea lumina in bucatarie, si incepea proiectia... eee, ma rog, am eu asa un feeling in sufletu' meu cand mi-aduc aminte...
si tot apropo de feelinguri, ca daca tot e vremea pe-aicea propice nostalgiilor (sta sa ploua...), de discurile cu povesti ce ziceti?? offff, ce misto era... iubeam si acu' ala de la pick-up care se rupea sau sarea cand ti-era lumea mai draga, si sunteu' ala harsait al discului ascultat si ras-ascultat... la noi acasa asa era traditia: de mos nicolae primeam niscaiva dulciuri, dar mai slabut ca productia maxima era de craciun, o cutie cu globuri si obligatoriu un disc cu povesti. bai, si ma bucuram tot timpul de parca era cea mai mare surpriza din viata mea.... avem noi un prieten tare drag care-a tras pe cd-uri nush cate povesti, inregistrate direct de pe discuri, si se-aude tot, si haraitu' si paraitu', si scartaitu' acului la inceput, cand lasai bratul ala cu acul pe disc... super fain, o sa-l rog sa-mi copieze si mie, macar pt sufletu' meu, ca nush cat or mai aprecia astia nascuti in era ultra-tehnologiilor :) da' io o sa-ncerc, poate prinde si la motan :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
fatima spune:
iasmi, si eu ca si teuz..a ras-o..cu aparatul lui tati mach3 si cu spuma de la samponelul ei..la mine n-a fost nevoie sa o tund, ca-l avea scurt..
e dulcica foc grasunica ta..ce obrajori are...si e nascuta in aceeasi zi si luna cu mine..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
slideshow eva
porumbita80 spune:
Buna mamici
Felicitari la sarbatoritii de azi
CARLA2005
Emma
Andrei Daniel
Sorana
Calin Ioan
Fetelor referitor la lungimea bebeilor fiecare copil are ritmul lui nu va faceti probleme noi de ex. la nastere am avut 53cm acum avem 70cm deci fiecare cu ritmul sau, nu e oregula pentru toti teoriea bate practica.
MAMICA FERICITA DE
MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
aka spune:
Carla
Emma de Danidani
Andrei Daniel de Radu.Anca
Sorana de carliema
Calin Ioan de Ziggy
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
dandusa spune:
Am venit si de la control cu informatiile cu care plecasem...,n-am aflat nimic ,pentru ca este prea devreme...,cica...![]()
Dupa ce ne-a plimbat de ne-a venit rau ,prin spital si dupa ce l-am asteptat de ne-a venit si mai rau...,a pus-o la un"observator" si a constatat ca este prea devreme sa vada daca pitika, are sau nu probleme...Trebuie sa revenim dupa doua luni,ca poate va putea sa vada ,daca este ceva de vazut...

Offf,imi venea sa-l pun la zid...si sa-l fortez sa-mi raspunda la ce intrebari mai aveam...,cind l-am vazut ca dupa 1 minut de consult,pleaca efectiv din cabinet...,dupa ce vorbise numai la pereti...,ca eu eram invizibila...deh'.
M-am saturat de fetzele astea acre de doctori infumurati...si as emigra si eu...,dar unde...Dumnezeului?!?Aveti vreo idee?![]()
Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
alexandra_25 spune:
Buna fetelor....mamici cu pitici...
In primul rand vreau sa-ti urez Miro...
bine ai venit acasa...acum vei fi mai des cu noi...nu?...
...
Dia,OanaCat,Asiza,...multumesc din suflet
pentru raspunsul referitor la sprayul nazal...

Dolores...de ce nu vrei sa ne spui cum a
fost la botez?????...
...a fost cuminte David???
Yagmur....e bine Luca????...
Roxanica....iar ne-ai parasit???....unde esti??...
Asiza......

Restul fetelor cucuiete....
....Danita,Dandusa,Donia,Aelita,
Kokorina,...
...pentru toate!
Mayaione..am si eu o idee pentru site...
nu trebuie neaparat sa o luati in considerare....
dar stii cum e,cand sunt mai multe ai de unde alege...
.ma gandeam ca pe langa albumul pe care o sa-l avem fiecare
,sa fie albume unde sa fie cate o poza cu bebeii la 1 luna
,la 2...si tot asa....de ex:fulguletii la nastere....
si trimitem fiecare cate o poza...apoi.."fulguletii la o luna"
...ce zici?...

Stiu ca am mai discutat despre asta....dar propun o
tema a zilei pentru mamicile de baietei...
"Voi faceti decalotarea"?????...
.am intalnit mai multe mamici
de baietei care au peste un an si au probleme cu ei ca
nu le-au facut cat erau mici...si acum au fost operati de fimoza.....ce ati fost sfatuite sa faceti?....
Urez si eu 
...sarbatoritilor de azi...sa creasca mari si frumosi!
Si un 
....pentru mamica noastra Carla2005
...
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
desiree spune:
Alexandra,
pe Octavian ne-a decalotat tati vreo 2 saptamani la inceput pana am citit eu ca poate sa faca fisuri pe acolo, si ne-am oprit, dar se pare ca a fost suficient, l-au vazut mai multi doctori la putzulica si s-au declarat satisfacuti nici urma de fimoza la baiatu'
in spital ne-au sfatuit sa nu ne atingem de putzulica lui..cica daca nu stim mai bine sa nu ne bagam...
Miro, bine ai venit! Trebuie ca ti-a fost tare greu sa vezi fata ta data la o parte, cu toate ca e mai mica si mai dulcica si pustoaica pline de fitze..ma gandesc ca o sa ii vina tare greu in viata cand s-o intampla sa invete, sa lucreze sau sa intre in medii unde nu i se mai acorda atata atentie..ca nu toti sunt ca mama si ca tata..asa aleg unii parinti sa insufle copiilor ca sunt unici pe pamant ! Mii de 
Doloreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssss !!!
asiza, si tie
..cate kilograme mai aveti? noi avem 7100 gr !!!
..si 64 cm...
cu fericire va spun ca am scapat de icter..am terminat si fenobarbitalul, analizele au iesit super, nu avem nimic cu ficatul si miercuri vom face vaccinul de 2 luni la 3 luni !!!
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu
varsta Octavian
slideshow fulguletz
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Ploaie de stele