Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura13 spune:
salutari fetele!
raportam si noi o noapte excelenta... de la 22 pana la 5/30, pauza de masa si apoi somnic pana la 8.30. sunt super frsh! bebe a mai tras un puiut de somn de vreo 1/2 de ora pe la 10, numai bine sa pap si eu si sa ii pun niste rufe la spalat! deci suntem ingrafic!
miro bine ai revenit!!! ufff, ce dor ne-a fost de voi! stai linistita, chiar daca nu mai e loc langa Dani pt poza Karinei, el o poarta mereu in suflet! ma bucur ca aerul de munte i-a facut bine Karinei, cat despre kg nu-ti fa griji, vrea sa fi fotomodel de mititica! va pupam!
flore si eu alaptez exclusiv (inca, deoarece vad ca Dani iar face greva foamei..... nu prea mai suge), dar pana la 5 luni nici nu ma gandesc sa ii dau suculet (mai ales ca al meu nu e chiar grasut... 6kg la 3 luni1/2) eventual ii voi da cereale pe la 4 luni1/2, dar mai trebuie sa ma consult cu pediatra.
flavia ioana bine ai venit! sa iti traiasca fetitele!
carla! sa fii sanatoasa si fericita!!
fug ca s-a trezit si nu mai are stare sigurel!
sper sa nu mai lipsesc..... adica vreo cateva zile! vorba asizei, nu ca i-art fi fost cuiva dor de mine
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
OanaCat spune:
Alexandra eu folosesc spray nazal Humex cu apa de mare ii dau numai dimineata in nasuc si nu mai am probleme toata ziua.L-am folosit si eu si nu mi se pare asa puternic.Incearca-l si tu poate...este mai bun.
Poze Nicole
Nicole Oana Cat
iasmi spune:
Buna fetelor!
Doamne ce ati mai scris!
Vreau si eu pe site. Dar sa ma anuntati cum voi plati mai ales ca sunt singura din Slatina. Asta daca nu ajung prin Craiova sa-i dau banii lui angi. Aaa si sa-mi spuneti cat - ca pe tati il conving eu sa fie de acord cu noi fetele - eu si bebelina.
Fatima - cum ai tuns bebe la 0. Vreau si eu dupa botez s-o tund dar nu stiu cum si cu ce
Ma duc sa citesc ca ieri nu am intrat deloc - am rezervat ziua familiei.
Va .
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguleti
poze bebelina
iasmi cu Gabriela Bianca - 27.11.2006
Dbunny spune:
Fetelor nu va mai stresati cu greutatea bebeilor. cata vreme mananca si-s sanatosi...ce mai conteaza 200 gr in plus sau in minus. Noi am crescut 10 cm in 2 luni !! s-o speriat pediatrul...si avem greutate foarte buna.. la 2 luni: 5,600 si 62 cm, la 3 luni: 6,640 si 65cm. Chestia-i ca toata lumea ne vede rotunjori, ca avem fata tare rotunda, dar corpul... inca n-avem bulanase nici funduletz gras si nici burtica !
Sa nu uitati sa-l cantariti la aceasi ora si cu aceleasi haine pe el, ca eu odata m-am derutat. Eu l-am cantarit la farmacie, si la pediatru avea 200 gr mai putin... hainele, scutecul...ca doar nu-l dezgolesc la farmacie.
Pupacesc
Ah...si n-a coborat din greutate mai nimic dupa nastere, vreo 50 gr.
Dbunny
poze Daniel
Ralumat spune:
De ce se sperie mai pediatrii astia? Si noi am crescut 15 cm in 3 luni! Nu e normal asa? Ca doct nu ne-a zis nimic ca ar fi in neregula.
Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia
dianocica spune:
va invitam sa va delectati cu poze noi de la ziua noastra si nu numai
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
dianocica spune:
acum si la semnatura
ralumat eu stiuca 3-5cm/luna in primele doua si 2-3 in a 3a
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
acum si la semnatura
ralumat eu stiuca 3-5cm/luna in primele doua si 2-3 in a 3a
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
10 cm tb sa ia pana la sf. lunii a-3-a ... da' si noi am luat 10 cm in 2 luni ... de aia ziceam ca ii lungana ... sunt curioasa cat a luat acuma, la 3 luni, ca mi se pare tare mare
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Teutz spune:
Salutare, mamici si bebici!
Flore26, nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme in legatura cu greutatea lui bebe. Alexia avea la doua luni 4,800 kg (s-a nascut cu 2,600) si 53 cm (la nastere a avut 45). Sunt curioasa sa vad cat a mai luat luna asta in greutate. Mergem saptamana viitoare la controlul de trei luni.
Iasmi, si eu am tuns-o 0 pe Alexia. Mai intai am taiat cu foarfeca parul mai lungut si pe urma am ras-o cu al meu Gillette for women. Cand am terminat, am uns-o cu ulei de masline si gata.
Dianocica, vazut poze cu Davidutu! Chipes tare si haios flacaul tau!
La multi ani si la multe lunisoare sarbatoritilor zilei!!!
Carla2005
Emma de Danidani
Andrei Daniel de Radu.anca
Sorana de Carliema
Calin Ioan de Ziggy
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri