Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
flore26 spune:
quote:Nu am inlocuit o masa, ii dadeam intre mese, intre masa de 9 si 12.pai nici nu ma gandeam sa/i inlocuiesc vreo masa de lapte cu suc.probabil voi renunta si incepem si noi dupa 4 luni.
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by flore26
Nu m-ai speriat, doar m/ai pus pe ganduri, si asta e foarte bine.oricum ii dau doar de cateva zile, am ajuns la 4 lingurite si pot sa nu/i mai dau.M/am gandit ca ar fii bine sa/i dau pentru ca nu sunt sigura ca ia destul in greutate.doctorul spune ca e bine, dar....poate ma ajutati voi cu niste dimensiuni: Alessia acum 2 saptamani, adica la 2 luni, avea 58.5cm si 5150 grame.Oricum accept orice fel de sfat, avand in vedere ca e primul copil si creste doar cu mami si cu tati.Multumim
Pai daca vrei sa-ti ia mai mult in greutate in nici un caz nu-i inlocuiesti o masa de lapte cu suc de fructe/legume.. puterea lor calorica este muuuult mai mica decat a laptelui. Adica asa "slabesti" copilul, nu-l "ingrasi".
Iar de luat in greutate in primele 2 luni a luat ca la carte, peste 1500 g (plecand de la 3600 g - scaderea fiziologica) => peste 750 g/luna.
.. mai am un pic si fac 4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
http://new.photos.yahoo.com/gosaflorentina/albums
Dia1609 spune:
am fost ieri la cumparaturi sa-i reinnoiesc garderoba fetei , ca de... a crescut si nu mai incape in costumul de iarna ... si i-am luat de la Premaman (magazinul meu de shopoping pt Oana) o pereche de pantaloni matlasati lila si o jachetica ... la pantaloni m-am orientat bine, stiam ca mi-e fata cu picioarele lungi si i-am luat pt 6 luni ... si bine am facut.... dar jacheta am luat-o pt 3-6 luni ca am zis ca si aia pare mare ... si ii era mica! m-am dus inapoi si am schimbat-o cu una pt 6 luni ... si ma intrebau fetele de acolo ca eu nu am copil de 3 luni? cum sa nu-mi incapa fata in jacheta de 3-6 luni? na, uite ca nu incape! si cand am fost seara cu Oana si cu tati sa-si ia costum ne-am oprit si acolo sa le arat lungana si mi-au zis: da' asta nu e bb de 3 luni... arata ca de 4-5!
of, copilul meu de 5400 g arata ca unul de 5 luni
poate din cauza ca e asa de lungana, nu stiu .... ca grasa nu e ... da' adevarul e ca nici slaba nu pare...
na, v-am chinuit destul cu piticii mei de 5400 g
si am mai vb cu dorsilia mai devreme si mi se plangea de fetita ei care e cu vreo 3 saptamani mai mica ca Oana si ei i se pare ca e mica la 5900 eu ce sa mai zic atunci??? ...
da' mie nu mi se pare mica /slaba Oana , zau ca nu pare.... ati vazut-o si voi in poze nici dezbracata nu e slaba .... doar cantarul se incapataneaza sa arate altceva
acu' m-am inveselit ca m-am gandit ca o fi stricat cantarul
la toata lumea
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Ruxandra cu parere de rau bebelina a papat ca la carte doar in prima saptamana de munte - in a doua ... aveam mese si de 60 ml ... asa ca ieri la cantarul duminical am constatat ca a luat 400 g in 3 saptamani. Deci are acum 5350 si are cu un cm in plus fata de plecare. Deci - ma declar nemultumita ... insa aerul tot i-a priit si a dormit mult acolo, a si mancat bine - chiar daca numai in prima saptamana... deci mai repetam faza.
Neaparat s-o repetati, mai ales la vara cand o da canicula. Apropo de schimbat aerul, am citit ca atunci cand plecam cu bb undeva => e bine ca sa stam in noul loc cel putin 10-14 zile pt ca bb sa profite la maximum de schimbare. Mai ales la munte si la mare.
Si las c-a luat o.k. in greutate, pesemne ca asa-i stilul ei.. mai fulguletz. Pe total in primele 4 luni a luat 3 kg; pediatra mea s-ar declara f multumita.
..mai am un pic si fac 4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
fatima spune:
off, ce ma oftic ca pierd atatea...sper sa recuperez, desi nu prea am timp..vad ca vorbiti despre nu-stiu-ce site...nu am inteles prea bine ce si cum, dar ma inscriu si eu..
am tuns si eu bebelusa 0, ca arata tare ciudatel..ca o hitlerista..avea par doar ca o calota, in crestetul capului..in plus, ii cadea masiv..mi-era teama sa nu-l inghita..acum e tare haioasa..ca un ousor..o sa fac niste poze...
dianocica...despre ce site cu hainute era vorba?
si inca ceva..vorbeati acum cateva capitole, nu mai stiu, de o adresa yahoo cu carti despre copii..o mai puneti o data, please..??!!
mersi mult. pupici pt. toti bebelusii minunati si mamicile lor...
fatima de eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
slideshow eva
Dia1609 spune:
alexandra, am vazut ca ai intrebat de sprayul ala cu apa de mare ... eu am luat Marimer, dar zau ca nu pot sa-l folosesc pe Oana ca are asa un jet puternic .... l-am incercat pe mine prima data si am avut senzatia ca-mi strapunge nasul .... mai exista si altele, poate nu au asa jet puternic, intreaba la farmacie
ps: asa e bun, nu mai am nasul uscat
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
dianocica spune:
despre hainutze: la
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95823
puteti sa ajutati copii cu posibilitati reduse cu hainutze sau orice altceva v a ramas de la bb. noi le mai dam o tura unei mamici si dupa le postam la liber, pt cine are nevoie.
pe desprecarti@yahoo.com cu parola 000000 (6 de zero) gasiti multe carti pt copii.
in viit apropiat punem poze cu dmic pt delectare
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
bulisor spune:
Buna,vreau si eu sa cotizez la formarea noului site si sunt de acord in toate cu cele care se ocupa de el, pt asta va multumesc.Va pup ma duc sa ma culc cat doarme si Mara.Iesiti afara azi, dc este asa urat (umezeala)? Noi am mai iesit cand era si mai urat dar ma intrebam cum sa fac azi.Bulisor de Mara (28.12.2006)Mara
OanaCat spune:
La multe lunisoare sarbatoritilor de azi
Fetelor trebuie sa va poavestesc ceva poate este doar o coincidenta, dar eu nu cred.Sotul meu a fost plecat din Bucuresti in weekend si vreau sa va spun ca bb a fost super agiatata.Deobicei de pe la ora 17 nu mai doarme eu cred ca il asteapta pe el fiindca dupa ce vine si vorbeste putin cu ea adoarme, vineri seara se uita spre locul unde doarme tati in pat si ofta daca intra cineva in camera zambea catre usa si cand vedea ca era mama sau tatal meu incepea sa ofteze, sa nu mai spun ca nu a mai vrut sa pape, plangea cand vroiam sa ma joc cu ea, cand a sunat sotul meu i-am pus telefonul la ureche si cand i-a auzit vocea a inceput sa rada in hohote si se uita foarte dezorientata de unde se aude vocea ca de vazut bineinteles ca nu il vedea si uite asa vineri ne-am culcat pe la 4 dimineata si sambata la fel.Duminica cand sotul meu s-a intors acasa a fost toata un zambet a papat a dormit s-a jucat.
Dupa cum v-am mai spus i-am dat sa pape cu biberoanele Bfree a inceput sa dureze mai putin o masa dar papa prea putin din aceste biberoane maxim 90ml la o masa, i-am pus laptic intr-un biberon normal si papa 120 ml la o masa.Nu mai inteleg nimic sunt convinsa ca trage greu.
Daca ii iau tetine level 2 nu curge prea repede, nu se ineaca cu laptele?
Nu se mai trezeste la ora 8,9 sa pape se trezeste la 10, si cu asta chiar nu stiu ce sa fac fiindca sare peste o masa, ea nu mananca noaptea, are zile cand nu mai mananca nici la ora 1 noaptea .
Voi ce parere aveti sa o trezesc dimineata sau noaptea sa-i dau papa?
Va rog sa ma luminati chiar nu stiu ce sa fac.
Un lucru bun este ca nu mai vomita deloc.
Angi servici usor
Dandusa iti tinem pumnii la spital
Poze Nicole
Nicole Oana Cat
Flavia-Ioana spune:
RUXANDRA_SB , multumim frumos...
Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006
Pozicile noastre
dianocica spune:
oana cat ia pune tu mana si ia o . nu trezi copilul, e normal sa si mai scoata din mese...si atunci tu tre sa te bucuri . iar cu dorul de tati sunt convinsa ca ai dreptate si stiu ca ei inteleg muult mai multe lucruri decat credem noi....
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti