Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by flore26
dbunny eu alaptez, dar doctorita pediatra mi/a spus sa incep sa/i dau suc de morcovi, apoi de mere, apoi alte feluri.cica sucurile au vitamina C.am citit si in mama si copilul si scrie sa dai sucuri incepand cu saptamana 6.pe alessia nu o constipa, din contra, acum face caca zilnic si chiar de mai multe ori pe zi.pana acum nu facea.
in Mama si copilul versiunea veche scrie asa... eu am versiunea noua si se reconada dupa 5 luni!
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salutari!
m-am mai lamurit cu site-ul... m-ar interesa, ma anuntati ce suma si vedem.
despre probleme la ochisori.... nu stiu daca mai e de actualitate sau nu... mie doctorita mi-a spus sa nu abuzez de tobrex, adica pana la 9 luni (cand se rezolva problemele de la sine) nu e bine sa pun de mai mult pe 4-5 ori. sa il folosesc doar in cazuri de maxima urgenta (secretii ffff multe, cand se umfla ochiul, etc). carla poti sa il foloseste (eu i-am pus o picatura in ambii ochi o data la 6 ore timp de 2 zile)
fug la baita
pupici
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
dc folosesti tobrexul vreo sapt o sa vezi ca nu mai da rezultate, se obisnuieste cu antibioticul si tb sa-l schimbi ... nettacinul e o alta varianta
noi stim ca le-am incercat pe toate ... of, bine ca am scapat
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
flore26 spune:
quote:Nu m-ai speriat, doar m/ai pus pe ganduri, si asta e foarte bine.oricum ii dau doar de cateva zile, am ajuns la 4 lingurite si pot sa nu/i mai dau.M/am gandit ca ar fii bine sa/i dau pentru ca nu sunt sigura ca ia destul in greutate.doctorul spune ca e bine, dar....poate ma ajutati voi cu niste dimensiuni: Alessia acum 2 saptamani, adica la 2 luni, avea 58.5cm si 5150 grame.Oricum accept orice fel de sfat, avand in vedere ca e primul copil si creste doar cu mami si cu tati.Multumim
Originally posted by ruxandra_sb
.. mai tot uit sa-i zic Diei ca si aseara m-am trezit razand de una singura, cand mi-am amintit de ce ne povestea ea despre Oana. Cum int-o pauza de biberon se uita in oglinda.. pesemne sa verifice daca nu s-a ingrasat. Tare haioasa faza!
Flavia Ioana sunteti in lista.
Ralumat, parerea mea e ca acel stafilococ nu dispare asa, cu una, cu doua. .. si de multe ori se reactiveaza singur.. Multa lume este purtatoare. Ideea e sa nu te stresezi prea mult, vorba pediatrei noastre "nu e decat un amarat de stafilococ".
.. si bafta la depunere dosar.
Mirona, welcome back. "Sperie-ne" cu cat a crescut Kara dupa ce-a papat ca la carte.
Flore26, nu vroiam sa te sperii/stresez sau mai stiu eu ce. Numai ca daca citesti putin pe-aici o sa realizezi ce binecuvantata esti ca-ti poti alapta puiul fara probleme. Si diversificarea extrem de precoce nu duce neaparat la probleme, dar poate duce. Iar acele potentiale probleme nu se vad neaparat acum ci, posibil la maturitate cand va putea avea necazuri cu stomacul, digestia, etc. De ce sa risti si, mai ales, de ce sa nu profite bb la maximum de bogatia de la mami?
Dbunny, mey da ce stresati cu constipatia sunt spaniolii astia.. auzi, de 2 ori/zi??
.. mai am un pic si fac 4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
http://new.photos.yahoo.com/gosaflorentina/albums
Mirona spune:
buna de dimineata,
fetele - nu mi-o luati in nume de rau - dar asta e parerea mea - prietenie prietenie - dar cand e vorba de bani - se lasa intotdeauna cu cearta. Sunt patita!!!
Sper sa aveti dreptate si sa nu fie si cazul nostru. Doamne ajuta!
repede pana nu se trezeste:
Ruxandra cu parere de rau bebelina a papat ca la carte doar in prima saptamana de munte - in a doua ... aveam mese si de 60 ml ... asa ca ieri la cantarul duminical am constatat ca a luat 400 g in 3 saptamani. Deci are acum 5350 si are cu un cm in plus fata de plecare. Deci - ma declar nemultumita ... insa aerul tot i-a priit si a dormit mult acolo, a si mancat bine - chiar daca numai in prima saptamana... deci mai repetam faza.
dianocica merci de intrebare - apendicita nepoticei mele arata bine ... ea a venit home putin mai rasfatata decat era (eu care credeam ca nu se poate mai rasfatata decat este ... iote ca merge si mai mult) - toata lumea ii canta in strune - ca de fata are dureri ... pana am observat-o fugind prin curte .
Ce am mai suferit eu pe acolo ... pe langa faptul ca mi-au obisnuit fata in brate (am mult de lucru acum sa o dezvat), ca mi-au obisnuit fata sa doarma cu galagie ... sufeream de faptul ca in momentul in care aparea Adnana - nepotica mea .... Karina nu mai exista pt nimeni.
Plus ca Adnana nu dadea prin camera Karinei - a fost la inceput ... si in 5 minute a plecat - ca ea se plictiseste (de... nu era ea in centru atentiei).
De atunci ... nu a mai trecut pe la noi - am incercat s-o captez in jocul de-a mamicile - ea cu o papusa si marsupiu ei ... eu cu Kara si marsupiu nostru, aveam si carucioare ... dar nu a durat mai mult de juma de ora. Can venea ma-sa la noi ... la baita, sau s-o ia pe asta mica in brate - se azea un "OOOOO DOAMNE!!!" din gura Adnanei.
Asa copil egoist .... nici macar frate sau surioara nu-si doreste ... ca i-ar lua din jucarii si i le-ar strica.
Are in pod saci intregi de jucarii decare a si uitat - noroc cu mama ma care le mai coboara pe unele si le suie pe altele - sa nu se plictiseasca fata ...
Pot spune si eu un OOOOO Doamne???
deci fetelor - faceti doi copii - ca unul la parinti e JALE!
hai ca m-am descarcat si eu nitel.
fug sa scot hainutele din masina.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Dia1609 spune:
flore, mai mare pacatul dc alapatezi sa te apuci sa-i dai sucuri si alte tampenii .... copiii alatati la san nu au nevoie de nimic altceva pana la 6 luni, nici macar de ceai sau apa!
eu zic sa inri si tu pe eite-urile pediatrilor si nutritionistilor amercani sa citesti si tu acolo ce si cum despre alimentatie la bebei, ca-s cei mai tari in domeniu
dianocica, ce topic de hainute? ca eu am ratat .... ce-mi mai face ginerele? .... azi pun si eu poze noi cu Oana ca am facut multe zilele trecute ... sper sa am timp
ruxandra,
Dbunny, mai mananca Daniel lapte dc ii dai ceai? eu ceaiul pt kk il bag in lapte in loc de apa (cate 30 ml de apa din biberon o inlocuiesc cu 30 ml de ceai) ... si sa stii ca functioneaza metoda ... mi-a recomandat=o pediatra, ca sa nu umflu copilul cu ceai aiurea ( Oana oricum nu il bea separat )
era o tema a zilei candva, am ramas restanta: jucariile de plus le spal in masina cu hainutzele Oanei, cu detergentul ei ... si fac asta destul de des ca le moflaie tare ... alea de plastic le spal cu apa si sapun, iar alea cu mecanism cantator le spal numai la suprafata cu apa si sapun, fara sa le inmoi in apa , e mai superficial, dar asta e...
treceti-ma si pe mine pe lista aia cu site-ul fulguletzilor...
am cam citit pe diagonala, dar am cam recuperat
ieri am cam stat toata ziua pe afara, am socializat ... ne-a prins ploaia in parc, am fost seara in mall sa-si cumpere tati costum si pantofi, Oana a adormit acolo de numa' ... i-a placut multitudinea de lumini de numa'... si oamenii multi ... am copil sociabil, rade la toata lumea
de vineri pana marti vom fi singurele, ca tati pleaca la Viena... ma apuca o jaleeeeeee!!!!!!!!!!!
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
doradora spune:
quote:
Originally posted by chris80
[quote]Originally posted by chris80
1. mayaione
2.chris
3.avdanaarhire
4.dianocica
5.carla
6.flore 26
7.alexandra 25
8. angi
9. bebinuta
10.dbunny
11.aka
12.oanacat
13.auras v
14.teutz
15.marani
16.saryta
17.dandusa
18.laura 13
19.miki 04
20.miro
21.porumbita
22.desiree
23.yagmur
24.asiza
25.dia1609
26.lorym
27. lavinia
am scris in continuare in lista, dar daca se hotaraste sa ramanem undeva unde e gratis, eu ma supun majoritatii.propun sa mai dezbatem cateva zile, apoi sa supunem la vot.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri
Dbunny spune:
Dia1609
Am inceput cu ceai anticolici, si bem la greu si-n lapte si separat. Nu refuzam nimic, doar sa fie caldut. Si intre mese cand e marait sau mai nelinistit imediat inhatza bibe cu musetelul. Ne si ajuta la constipatie... cel putin asa credem
Dbunny
poze Daniel
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by flore26
Nu m-ai speriat, doar m/ai pus pe ganduri, si asta e foarte bine.oricum ii dau doar de cateva zile, am ajuns la 4 lingurite si pot sa nu/i mai dau.M/am gandit ca ar fii bine sa/i dau pentru ca nu sunt sigura ca ia destul in greutate.doctorul spune ca e bine, dar....poate ma ajutati voi cu niste dimensiuni: Alessia acum 2 saptamani, adica la 2 luni, avea 58.5cm si 5150 grame.Oricum accept orice fel de sfat, avand in vedere ca e primul copil si creste doar cu mami si cu tati.Multumim
Pai daca vrei sa-ti ia mai mult in greutate in nici un caz nu-i inlocuiesti o masa de lapte cu suc de fructe/legume.. puterea lor calorica este muuuult mai mica decat a laptelui. Adica asa "slabesti" copilul, nu-l "ingrasi".
Iar de luat in greutate in primele 2 luni a luat ca la carte, peste 1500 g (plecand de la 3600 g - scaderea fiziologica) => peste 750 g/luna.
.. mai am un pic si fac 4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Yagmur spune:
La Multi Ani! Carla
Asiza, vad ca si tu ai fost ocupata... ne vedem zilele astea? Azi e baba mea si e destul de frumos afara...
Eu sint prinsa cu botezul; desi nu fac chef mare dupa el.. tot imi ocupa ceva timp...
In fine, o sa vina si ai mei in weekend, il mai vad si ei pe Luca.. sper sa fie bine....
Luca maraie... trebuie scos afara..
Pupam
Si.. Bine ati venit.. noilor membre...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
bamboletta spune:
Si noi vrem pe lista pt site
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti