Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata

raportam inca o noapte beton, culcat la 22, trezit masa 5,30 si dormit iar pana la....9! ieri a mancat ca in zilele lui bune, cu spor si drag de tzitzi....imi venea sa l mananc...

miro bine ati venit, sper ca s a rezolvat cu bine si problema cu apendicita

dandusa va tinem pumnii la spital, sa ne spui cum a fost

noi ieri am fost vizitati de o colega din facultate care are un soricel de o luna jumate. toate bune si frumoase, el un dulce, dar... cred ca d a fost gelos, desi nici n am pus mana pe bb2...a mancat prima oara la 2ore desi balotase super bine inainte. dupa inca 2 ore am zis sa il incerc ca iar dadea semne si voiam sa iesim.a zis nu. cum am iesit, cand l au pus pe bb2in masina si a inceput sa planga...d a inceput sa si suga mainile de ziceai ca n a mancat de 2zile...ne am intors si nu a mancat decat cu tzatza-n gura, eu in picioare mergand si leganandu ma in acelasi timp....a, si alex fluturand jucariile lui preferate....a mancat fix o ora fara intrerupere... a doua: pe mama o stiu de vreo 4ani si aveam o parere superbuna de ea. cand mi a zis ca l ridica de cap si de abia asteapta intarcatul, ar vrea si acum daca se poate....imi venea s o bat...si un copil fara colici....of, iar m am suparat...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

asiza, bamboletta, ruxandra_sb multumesc pentru urari...se pare ca imi serbez ziua cu voi pe net...va astept la un vin!!!

Multumesc si tuturor fetelor care mi-au votat ingerasul care acum se afla in top 100 cand nu are omul de lucru participa la concursuri!!!

Va pup!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

gata chem taxi
masina e pe post de garaj pentru carut

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Carla, ti-am votat si eu ingerasul.......si eu am tot vrut sa trimit poza lui Denis, dar n-am avut tiiiiimp...si cand am stat mai bine cu timpul, ori n-a mers netul ori am uitat ...da' tot trimit eu...pupici...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

S-a facut un pic ca mananca..,.100 ml, dar decat deloc. Apoi mi-a tras si o bucurie mirositoare, sper sa-l fi calmat.

Ruxandra, nu ma stresez nici eu cu stafilococul....si noua ne-a zis pediatra ca daca era numai ala nici nu ne baga in seama. Dar ma amagesc si eu ca are un efect tratamentul asta...ca de dureri de burta vad ca inca n-a scapat.

A, sa va zic de teoria mea ca "mama stie cel mai bine ce e cu copilul ei", chiar daca e total novice si incepatoare. De mai mult de o luna, David cerea foarte mult ceai. Mai ales in crize, nu se potolea decat cu ceai. Ajunsesem si pe la 150 ml pe 24 de ore, ca mai foloseam si noaptea in crizele de colici. Desi va auzisem pe voi ca ceai nu e bine deloc, mi-am zis "asta e, atata timp cat imi ia in greutate ca la carte in fiecare saptamana, e ok". Mai haios e ca uitam sa o intreb pe pediatra la vizita, iar sa o sun pentru asa ceva mi se parea cam exagerat. Am cumparat ieri din Cora o carte, "Cand se imbolnaveste copilul. Ghid de simptome si ingrijiri", scrisa de un medic britanic. Frumos structurata si scrisa pe intelesul tuturor. Si ce credeti ca gasesc la infectiile urinare? "dati copilului cat de multe lichide se poate, pentru a ajuta la curatarea rinichilor". Nu o sa ma credeti ce linistita m-am simtit, ca aveam un pitic pe creier ca bea fiu-meu prea mult Tummy Tea.

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Raportam scurt si la subiect: am facut caca
Sambata am fost la urgente, acolo ne-au stimulat aia de-am scos besinute si ceva caca, si ieri am fost linistiti dar caca n-am facut. Asa ca ieri l-am lasat toata ziua fara sa-l stimulez.De 3 zile am inceput sa-i dau cereale fara gluten, dar ieri i-am dat si dimineata. De obicei o lingurita mica-n lapte, si-s d'alea cu efect bifidus... ah, ieri a baut suc de mandarina, inmultit cu apa in bibe, azi continuam la fel, sa vedem daca ne regulam stomacelul.
Azi ii cumpar picaturi contra gazelor de la homeopati ca celalate nu functioneste.
Fetele care dati deja cereale in lapte, ati schimbat tetina ? ca cerealele noastre-s foarte fine maruntite, dar parca nu trage bine bb...masa cu cereale intarzie si 40 minute la papat 180 ml, pe cand laptucul gol il bagam in 10-15 min.
Pupacesc toate mamicile, si va dorim o saptamana cat mai placuta
Dbunny cu bebe Daniel(23.11.2006)

poze Daniel

Mergi la inceput

asizoi cum adica nu ti s a simtit lipsa? pai erai cu denis, lasati mesaj.... nici o petrecere nu are voie sa intrerupa asa ceva...
yagmur
angi servici usor si laptic la greu sa ajunga
daphna baga si tu cateva mesaje sa scapi de moderare ca apar in urma mesajele si trec nevazute. pana faci 10 ca dupa....foarte frumusica elisa, nu ii trebuie cercei sa vezi ca e fetitza, e o dulcica

am terminat si noi de taiat unghiile la a doua manutza, la prima reusisem ieri....

carla la multi ani!

de cateva zile imi vine sa mi mananc copilul. mi e atat de drag de el ... cred ca de cand suntem singuri.. dia nici eu nu fac absolut nimic in casa in afara de pupat bb in fund. si asa bine imi e...de foame nu mor si cand ma apuca sterg un praf si dau un mop cat doarme el in carucior la pranz. in bucatarie nu calc (eh, ce ar merge o tigara...iar balesc...) iar sambata dimi mai trag o tura rapida peste tot. de calcat imi place si ii place si lui d sa ma urmareasca...

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ralumat noi bem ceai pt bebe de la 1 saptamana...acum avem zile cand bagam 200 ml... in 4 -5 reprize. Daca vine vara. plus ca incepem cu suculeturile...vom bea mai putin. In schimb apa...ioc.
Se zie pe-aici ca bebe alaptat nu are nevoie nici de ceai nici de apa, dar nu face in nici un caz rau. Si si formula este pregatita in asa fel incat bb n-are nevoie de apa... de la teorie la practica...estem mult de parcurs...
Pupici
Dbunny

poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

Ruxandra, noi avem deja 3 luni si 8 zile. Aici in Spania revistele specifice spun ca de la 3-4 luni se poate da copilului suc de portocala sau mandarina inmultit cu apa 1:1.Am mai citit pe net ca daca copilul incepe devreme cu laptele praf diversificarea se poate face mai repede, si mali ales la copiii cu colici. Pe mine alte sucuri ma intereseaza, cel de mar de exemplu.
cu constipatia ai dreptate, cata vreme caca nu-i tare, sau copilul nu face cu dureri, nu exista constipatie. chit ca revistele spaniole spun ca daca bb sub 3 luni nu face de 2 ori pe zi caca e constipat. si noi facem tot la 35-42 ore(si asta dandu-i prafuri speciale). Copiii mai mari daca fac caca tot la 3-4 zile, atata timp fac fara deranjuri, e ok.
Vitamina C ajuta la desconstipatie ?

Dbunny

poze Daniel

pediatrii americani sustin ca sucurile de portocala/mandarine nu tb sa se dea decat dupa varsta de 1 an pt ca sunt puternic alergene ..... pe langa ca stomacul lor nu e pregatit pt ele ca sunt f acide si strica flora, dau arsuri, etc... te mai poti trezi ca peste cativa ani copilul tau are o gramada de alergii la tot felul de chestii si o sa te intrebi de ce ... raspunsul este: de la portocala data inainte de 1 an!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

dolores hai, ma, te lasi rugata... cum a fost la botez?

_

Mergi la inceput