Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
doradora spune:
quote:
Originally posted by chris80
1. mayaione
2.chris
3.avdanaarhire
4.dianocica
5.carla
6.flore 26
7.alexandra 25
8. angi
9. bebinuta
10.dbunny
11.aka
12.oanacat
13.auras v
14.teutz
15.marani
16.saryta
17.dandusa
18.laura 13
19.miki 04
20.miro
21.porumbita
22.desiree
23.yagmur
24.asiza
am scris in continuare in lista, dar daca se hotaraste sa ramanem undeva unde e gratis, eu ma supun majoritatii.propun sa mai dezbatem cateva zile, apoi sa supunem la vot.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">bebeii nostri
miraco spune:
Neata!iar n-am intrat 2 zile si iar citesc din urma...si ce vad...mamica de baietel intreaba de poze cu alessia...roxanica ca mi-ai amintit ca mereu intru citesc, vizionez si weewaa se aude din dormitor si de raspuns sau trimis poze...pe alta data.Asa ca acum m-am invrednicit si tot pun poze doar doar ne-o curta si pe noi cineva...ma rog pe-a mica ,"io-s" capra batrana si cu barbat acasa.Am profitat de vremea frumoasa si ne-am cam plimbat ...ia logati-va voi si ne vedeti ce am mai batut aleile parcului sambata...(deh noi suntem pe privat).Fug sa mai citesc si sa incarc poze ...ca acus se face 10 si iar fug...
Va pupez...citesc si raspund si eu temelor ca vad ca vbeati de site-ul cu poze,dar mai intai sa ma dumiresc ca nu-s la zi cu subiectul...Intrebare: noi putem sa aparem daca avem albumul pe privat?
Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)
angi_m spune:
quote:
Originally posted by bebinutaquote:
Originally posted by angi_m
iti forwardez eu toate pozele de le-am primit pana acu
Pai tu nu esti la serviciu azi??/
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
Ba da, dar eu incep serviciul cand ajung acolo. Acum ma mulg si astept sa se trezeasca zuza sa o satur.
Dar oricum si de la serv sunt cu ochii pe voi, ca alta treaba nu am (deocamdata).
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
Ralumat spune:
Buna tuturor! Nu am reusit sa va citesc decat pe diagonala, ca ma supara tare fiu-meu, care de la ora 4 s-a hotarat sa faca greva foamei.Pe la 7.30 urla din greu ca vrea mancare- l-am mai pacalit pana la 8 (cand era ora pt antibiotic), am bagat repede antibioticul (ca daca apuca sa manance nu mai deschide gura), si cand sa-i dau laptele....tipete ca din gura de sarpe. Si da-i si urla, si chiuie, etc...pana s-a hotarat sa se culce. Iar eu mor de ingrijorata, ca practic a luat antibioticul pe stomacul gol. Cred ca la noapte renunt la BFree (le foloseam numai noaptea). Dupa ce ca imi mananca doar jumatate din cat mananca cu Chicco, mi-a facut si super colici de la 4 la 9. Hmmmm....in rest, singura imbunatatire dupa 4 zile de tratament este ca nu mai are muci verzi. De fapt, nu prea mai are muci. Acum am scos niste mini-lilieci, la 2 zile! Inainter scoteam in fiecare dimineata cate unul mai barosan din fiecare nas. Oare sa insemne ca am dat gata stafilococul??? Crize in continuare- in carut urla ca ars, in scaunul de masina la fel. Ieri am cam riscat niste puncte de amenda, ca l-a tinut ta-su in brate sa taca in masina. Nu stiu ce sa ma mai fac......inca mai sper ca isi va face efectul tratamentul.
Am vazut prin urma ceva cu contributia pentru site. Ma inscriu si eu, treceti-ma pe listuta.
Ce ma enerveaza vremea asta, ma impiedica sa circul pentru a-mi depune dosarul de CIC....
Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia
bamboletta spune:
Neata
Nu stiu ce a avut mandra mea azi noapte s-a trezit pe la 3.30 si a inceput sa se joace sa rada sa chiuie a tinut-o asa pana i-am dat sa pape la 4.30apoi a adormit
Votam si noi pt site
Carla2005
Emmade Danidani
Andrei Danielde Radu.anca
Soranade Carliema
Calin Ioande Ziggy
Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Site Fulguleti
asiza spune:
Carla...Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familie! Pupici speciali de la Cluj de ziua ta!!!
Temele zilei:
1. De acord cu site-ul propus de mayaione......particip si eu la plata...cearta nu vad de ce ar exista (ca doar avem atata cap sa ne rezolvam problemele pasnic), deoarece suma e chiar infima chiar daca nu platesc toate cel 116 mamici! propun sa folosim ideile lui Angi, aici ma refer pe langa aparitia bb-ilor vedeta, sa apara si poza mamelor si chiar si a taticilor, dar fara trimitere la linkul nostru comun de pe yahoo! Apoi, sunt si eu de acord ca sa avem parola sa putem adauga/modifica pozele bb-ilor nostri...astea-s doar idei...culorile propun sa fie cat mai vii...Multumim sotului lui Mayaione care ne gazduieste free...
2. Jucariile de plus le spal in maisna de spalat cu detergentul lui bb, Dermalin.
3. Sudamina am avut si noi si nu am tratat cu unguent. Doar am redus temperatura in camera si nu am mai uns pielicica cu ulei vreo saptamana pana au trecut bubitele.
Dolores, FELICITARI pentru increstinarea micutului David. Asteptam poze si impresii neaparat!!!
pentru toti bbii care au adaugat lunisoare cat am lipstit noi...am fi vrut la petrecere dar nu s-a putut...oricum nu ni s-a observat lipsa!
Asaaaa...daca-mi mai amintesc mai scriu!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
asiza spune:
Flavia Ioana, bine ai venit in ...sper sa te simti bine printre noi si sa postezi des......
Raluca si Adinuta, pupici...
Alex, Dandusa, Bambo, Yagmur, Desiree, Dbunny, Aura, miraco, Miro, bebinuta...si restul... ca mai am putin si nominalizez listuta de mamici de la inceputul capitolului......
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
ruxandra_sb spune:
.. mai tot uit sa-i zic Diei ca si aseara m-am trezit razand de una singura, cand mi-am amintit de ce ne povestea ea despre Oana. Cum int-o pauza de biberon se uita in oglinda.. pesemne sa verifice daca nu s-a ingrasat. Tare haioasa faza!
Flavia Ioana sunteti in lista.
Ralumat, parerea mea e ca acel stafilococ nu dispare asa, cu una, cu doua. .. si de multe ori se reactiveaza singur.. Multa lume este purtatoare. Ideea e sa nu te stresezi prea mult, vorba pediatrei noastre "nu e decat un amarat de stafilococ".
.. si bafta la depunere dosar.
Mirona, welcome back. "Sperie-ne" cu cat a crescut Kara dupa ce-a papat ca la carte.
Flore26, nu vroiam sa te sperii/stresez sau mai stiu eu ce. Numai ca daca citesti putin pe-aici o sa realizezi ce binecuvantata esti ca-ti poti alapta puiul fara probleme. Si diversificarea extrem de precoce nu duce neaparat la probleme, dar poate duce. Iar acele potentiale probleme nu se vad neaparat acum ci, posibil la maturitate cand va putea avea necazuri cu stomacul, digestia, etc. De ce sa risti si, mai ales, de ce sa nu profite bb la maximum de bogatia de la mami?
Dbunny, mey da ce stresati cu constipatia sunt spaniolii astia.. auzi, de 2 ori/zi??
.. mai am un pic si fac 4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore