Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
desiree spune:
avem si poze proaspete
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu
varsta Octavian
slideshow fulguletz
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Ploaie de stele
dianocica spune:
dandusa mai chiar toti dr din constanta sunt tampiti? bine macar ca nu sunt vesti proaste...
alexandra- tema noi doar desfacem un pic si spalam bine
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
fatima spune:
uite poze cu chelioasa mea ...
cheliuta
cu cine trebuie sa ma pun si eu bine sa ne afiseze si pe noi la "panoul de onoare"..in site-ul cu fulguletzi..??!!!
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
bulisor spune:
Mai am si eu o intrebare, pediatra ne-a recomandat calciu gluconic 10%, de la farmacie mi-au dat fiole injectabile si am uitat sa intreb dc pot sa le administrez oral,stie cineva dc se poate?MUltumesc ca m-ati trecut pe lista pt site.Fatima ce haioasa e fetita ta, scumpica foc.La multi ani! sarbatoritilor de azi.Bulisor
de
Mara (28.12.2006)Mara
fatima spune:
bulisor, multumim..sigur ca se da oral..pediatra a uitat sa-ti spuna..vorbim despre bebe, nu? dar eu am schimbat cu calciu siropel de la pharco, 2 ml pe zi..de la fiole mi-am facut niste rani la degete..si nu au nici gust bun..bleah..
fatima
de
eva ioana
eva ioana (08.11.2006)
angi_m spune:
Am venit de la servici. Cam pierdui timpul, ca eu nu am mai pus mana pe softul cu care lucram acolo de 11 luni. Asa ca azi ma relaxai un pic si de maine o iau incetisor.
Calculator nu avusei sa va citesc ca erau ocupate, lucrau (chiar si calculatorul meu).
Vrusei sa arat si eu fulguletii la servici, dar era site-ul blocat 
. Eu banuiesc ca fiecare din noi vrea sa intre pe site de cateva ori pe zi. Eu cred ca daca fiecare din noi deschide site-ul si nu mai inchide fereastra respectiva nu s-ar mai bloca asa des (asta ca sa nu accesam site-ul de 2-3-4 ori pe zi in fereastra noua) - imi dau si eu cu parerea
, nu stiu daca e corect ce spun, sotzul lui mayaione poate ne confirma sau nu daca e asa.
Acasa i-am lasat sotzului laptic de mama pentru o masa. Fie-mea il papa multumita (bine ca nu e mofturoasa si pune boticul si pe biberon). Se descurca tati foarte bine azi. Ii gasi in parculetz la soare; Iulia dormea de 2 ore. Acasa in dormitor gasi patul plin de pampersi folositi si neimpachetati 
. Raspunsul sotzului fu: eu sunt babysitter nu menajera.![]()
Ajunsei acasa cu sanii plini ochi. Se infipse Iulia flamanda in ei.
Acu trebuie sa ma mulg, sa pregatesc masa de maine.
Carla, La multi ani! 
Scoate vin si pentru mine ca vin acum 
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
iasmi spune:
Multumesc Teutz si Fatima ca mi-ati raspuns! 

Doamne - nu v-a fost frica sa-i dati pe fontanela cu lama?
Eu cred ca n-o sa am curaj asa ca mai astept sa vedem poate-si face tati curaj sa o tunda!
Fatima - o sa ne distram in aceeasi zi
27 noiembrie. Ma bucur ca-ti place de bebelina mea - pacat ca nu e asa vesela ca printesa ta.
Fetelor - cine v-a fi responsabil cu site-ul nu trebuie sa fie persoana juridica? (asa am auzit si eu daca vorbesc prostii va rog sa nu-mi dati nana la fundulet sau sa
)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguleti
poze bebelina
iasmi
cu
Gabriela Bianca - 27.11.2006
angi_m spune:
quote:
Originally posted by asiza
Propun sa folosim ideile lui Angi, aici ma refer pe langa aparitia bb-ilor vedeta, sa apara si poza mamelor si chiar si a taticilor, dar fara trimitere la linkul nostru comun de pe yahoo!
Eu zic sa punem link catre pozele pe care le are fiecare (daca nu sunt pe mailul comun). Daca este cineva care nu vrea sa-i apara link-ul sa spuna. Eu una vreau.
Cat despre pozele de pe mailul comun, mi se pare normal sa hotarasca fetele care au postate acolo poze.
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
angi_m spune:
Dia, nu te mai stresa cu greutatea fetei. Daca faci click pe link-ul cu "greutatea Iuliei" de la semnatura mea, vei vedea ca greutatea standard la 3 luni este de 5400 g. Voi ati crescut ca la carte.
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
Laura13 spune:
quote:
tema a zilei pentru mamicile de baietei...
"Voi faceti decalotarea"?????...
.am intalnit mai multe mamici
de baietei care au peste un an si au probleme cu ei ca
nu le-au facut cat erau mici...si acum au fost operati de fimoza.....ce ati fost sfatuite sa faceti?....
eu am fost sfatuita de 2 doctorite sa nu fac nimic, sfatuita de o asistenta sa decalotez. pt ca nepotelul meu a fost operat de fimoza (nu ca as sti exact ce e aia
) eu decalotez, cam de 2 ori pe sapt si il spal cu vata sau betisor de ureche ffff fin. nu a plans niciodata, chiar rade cand ii fac chestia asta. prima data mi-a aratat tatal meu cum trebuie sa fac (lui Florin ii era frica 
) si atunci avea multa secretie albicioasa pe acolo. acum nu mai are decat putintel, nu e nevoie de cine stie ce curatire.Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006