*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)
Raspunsuri - Pagina 6
ELTEKA spune:
Ia uite cum am scris "m-am" in mesajul anterior, pffffff
Andrada, si eu l-am vazut pe Antonio
Peste 2 saptamani am si eu programare la 3D, pt prima data, abia astept...
Pauly, pe mine ma doare la incheietura piciorului si in jos, insa nu ovarul...De asta ziceam ca am sindromul ala. Cel mai rau ma doare cand ma intorc noaptea in pat de pe o parte pe alta 
Chiqui, am uitat sa te felicit pentru fetita
Prima data am vazut pe lista de pe prima pagina, plus vad si nume...si stiam ca atunci cand am plecat erai in dubii...asa ca m-am grabit sa citesc prin capitole despre rasturnarea de situatie.
Miniuta - grasun bebel!
Al meu avea 640 de gr la 23,5...Acum o fi de o tona deja, ca de asta am burtoiul asta...
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Vali5 spune:
Am vazut si poza cu Antonio. Ce dragalas e cum zambeste! Andradap, sa-ti fie copilasul mereu asa zambitor! Ufff, abia astept sa ne tinem puiutii in brate.
Aseara era o emisiune cu copilasul Sandei Ladosi pe Pro Tv International. Ce dragut era Bogdan, asa mititel si cu ochisorii mari.
Gata, acum chiar plec sa pap.
Valentina
30+
Andrei
Poze
dianalaura spune:
Multumesc Andrada de sugestie!
Ieri la petrecere m-am simtit minunat, am mancat o gramada (se vede si din poze
) si asa bine m-am simtit inconjurata de copii..si stefy al meu se juca si el cand auzea atatea glasuri de copilasi...au fost asa: Luca - sarbatoritul (2ani), Serban 2ani in 13 martie, Stefan - 1an si 9 luni, Daria - 1 an si 6 luni, Alexia - 3 ani in 5 mai, Stefan - fratele Dariei, 9 ani. Plus eu si var-mea 2 gravidute, plus parintii celorlalti copilasi, plus Nicky - var-mea, care e mama tuturor ranitilor si baby sitter in caz de nevoie
. Am mancat 2 felii de tort, dar vine acusi 8 martie si o sa fac si eu unul si pt mine, mama si sora mea. Uite am pus si niste poze, inclusiv cu burtica mea..daca sunt asezata nu se vede asa bine, fiind si in negru, cine vede poza zice ca sunt doar grasa, nu gravida. De aceea am facut si niste poze in picioare, sa se vada si burtoiul meu :).
poze petrecere
diana
28+
STEFAN
asa creste bebe
poze
andradap spune:
ELTEKA, Vali5 
Eu plang de cate ori ma gandesc ca nu mai am rabdare sa-l tin o data in brate, sa ma chinuie si el pe mine o data... sa stau 12 ore in travaliu (ca deh.. .asa e la prima nastere
)... etc... Chiar nu ma gandesc cu teama la nastere... ma astept sa fie niste dureri infioratoare... dar nu ma streseaza gandul lor, sau cel putin NU atat cat IMI DORESC sa-l tin in brate... Acum pe ultima suta de metri, parca s-a dus toata rabdarea mea!!! 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
andradap spune:
Dianalaura, am vazut si burtik
, FRUMOASA (mai ales buricul!!! La mine incepe sa iasa
). Am vazut si tortul, mi-a placut cum arata, desi recunosc ca eu SUNT FAN CIOCOLATA ![]()
A fost o multime de copii pe-acolo... cred si eu ca Stefanutzu' tau s-a distrat pe cinste!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
pauly spune:
dianalaura super pozicile.
ai o burticuta frumoasa.
nici nu ma mir ca bebeu o fost agitat la gramajoara de copii care au facut galagie...vroia sa fie si el bagat in seama.![]()
vali5 pofta buna.
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
ELTEKA spune:
Hai Andrada, pai nu ti-a iesit? La mine a explodat din luna a 3a...Si era asa bagat inauntru de am zis ca n-o sa iasa in veci...
Nu mai zi de cioco ca mooooooooor, de 2 zile am taiat "dulcele", ca prea erau multe 9 kilograme...Tu cate ai luat?? (ps. Sa stii ca la mare erai prea slaba, dar sunt 100% convinsa ca maternitatea o sa te rotunjeasca numai cum e mai bine, uuuuuuuh 

)
Asa creste bebe
ELTEKA spune:
Pauly, cand te cantaresti? Hai ca de ieri am dat 500 gr jos. Daca urci tu la 8, e numai bine 
Ma duc si eu sa mananc ceva. Pe mai tarziu!
Asa creste bebe
pauly spune:
elteka
maine dimineata ma cantaresc....am emotii
simt ca am facut falcute..
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze