*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)
Raspunsuri - Pagina 5

mica0307 spune:
Florentina ai simtit ceva cand ti s-a deschis colul? CUm ai aflat? AI mers pur si simplu la control???
Mica 29+
Maya Alexandra
Poze

pauly spune:
ralucami nu te necaji, si eu mai am asa ceva...cateodata scurgerea ii mai subtire, cateodata ii mai groasa si alb galbuie...am fost la doctor si totul e ok, deci cred ca ii normal...eu chiar i-mi faceam probleme ca nu ii asa abundenta, eu nu trebuie sa port tampon.
daca si maine esti asa nelinistita atunci vorbete cu doctorul dar cred ca nu ai de ce sa-ti faci probleme.25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze

andradap spune:
Ralucami.... e o scurgere normala in sarcina... Dar oricum pentru linistea ta, poti sa te duci maine la medic, ca sa ai si confirmarea lui!!!
ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu
Antonio

andradap spune:
Michigan, felicitari pt. BEBE ... o sa vezi ca intr-o
luna o sa aibe aproape de doua ori greutatea asta ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu
Antonio

dianalaura spune:
Salutare fetelor!
Am revenit si eu...m-am trezit pe la 8, dar pana acum am avut treaba,am mai pove pe mess, si pana am citit si paginile scrise de voi de ieri de la amiaza.a durat ceva.
Ralucami, nu are rost sa te panichezi! Eu folosesc tampoane zilnice de mai multe saptamani, si asa cum zicea si eimotto, se mai uda si chilotii! Si practic din cate am inteles eu "apa" care se rupe la nastere, lichidul amniotic cred ca e, e de culoare rozalie....deci daca tu ai secretie incolora nu e nici o problema de genul asta.
Andrada, frumoasa povestea ta cu sotul...poate voi avea timp si chef sa va povestesc si eu despre formarea familiei noastre...
Elteka, bine ai revenit!
Mama, ce memorie scurta am! De abia am citit si deja am uitat ce si cui sa mai raspund!
Imediat revin si cu poze de la petrecerea de aseara!
diana 28+
STEFAN
asa creste bebe
poze

andradap spune:
Dianalaura... iti sugerez sa tii NOTEPAD-ul deschis si cum citesti ceva, notezi acolo.... ca si cand deja scrii mesajul... apoi cand ai ajuns la sfarsitul mesajelor.... pui in ordine mesajul tau si doar dai COPY-PASTE...
Eu am abordat metoda asta dupa ce mi-am terminat toate POST-IT-urile pe care le aveam pe birou, scriind cui si ce trebuie sa raspund :D ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu
Antonio

ralucami spune:
Fetelor acum ca v-am citit raspunsurile, m-am linistit!
E prima oara in viata mea cand am scurgeri de genul asta , si facand o asociere cu ce am mai citit pe net (uite ca uneori nici prea multa informatie nu e buna) am reusit sa ma panichez aiurea.
Eimotto dupa ce am citit raspunsul tau (cu 4-5 tampoane zilnice) m-am calmat total. Deci inca sunt "mica" cu un sg tampon. Chiar o sa ma interesez si eu de kiturile respective si daca le gasesc iti dau se veste.
Fetelor am mare noroc sa fiu impreuna cu voi la odisee! Si asa cum spunea si Pauly: maine faceti si o poza de grup , clara si cu multi pixeli
, caci vreau sa o printez si sa o pun in jurnalul meu de graviduta.
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

ELTEKA spune:
Scuze ca v-am abandonat, dar azi a fost asa un soare la Tokyo, o adevarata zi de primavara...Asa ca sotulache iarasi m-a pus la mars fortat Numai ca de data asta n-am mers decat exact 2 ore jumate
Ralucami, eu am mai auzit povesti cu scurgeri abundente (la mine situatia e modesta), dar daca gasesti un test de ala, mai bine fa-l. Sunt convinsa ca astia au tot ce vrei la farmacii. Pana maine insa, zic sa nu te panichezi -asta face cel mai rau! (Si acuma spun ca bebel al meu fie o sa aiba parul cret, fie o sa iasa chel, de atita stres cat a tras cand am crezut ca mi-l termina pe motive de rubeola...of, sa nu imi mai amintesc..
)
Cum e cu Spock asta, e cam controversata figura - ma gandeam sa mi-l iau si eu de pe amazon, vad ca e si la japonezi...Dar daca te uiti in US, are niste comentarii 100% pozitive si 100% negative, ceea ce m-a cam derutat. Cred ca face niste comentarii de psiho, pe acre nu le accepta toti, ca daca ar da numai sfaturi practice - cum sa infasezi si etc - toti ar zice "e util" si atat...Tu ce zici, e util? Ca nici eu nu ma pricep la absolut nimic, si nu va fi nimeni pe aici sa ma indrume, numai fetele de pe forum, si ma gandisem sa iau si vreo carte.
La Yuki Matsuri a fost frumos (n-am pus decat cateva poze ca mam plictisit), dar nu merita sa mergi tocmai atunci, ca e monstruos de scump. Sculpturile oricum mai stau niste saptamani. Noua ne era dor de zapada, ca al meu sot, nordic cum e el...tanjeste dupa gheturi ca ursul polar Cred ca unele imagini sunt din Noboribetsu (onsen faimos) si crabii sunt la Otaru...dar tot Hokkaido e faimos pt crabi...La inceput m-am abtinut dar apoi am mancat
Tu mananci peste? Ce fel? Cat de des?
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea

Vali5 spune:
In sfarsit am dormit bine azi-noapte - si am dormit si pana la ora 12. A fost super bine Si bineinteles m-am trezit cu burta in sus - pozitia mea preferata de somn.
Cum m-am trezit am pus la cuptor o fripturica de pui si acum ne pregatim sa papam.
Andradap, multumesc pentru poza trimisa pe mail. Inca nu am apucat sa o vad, dar sigur ma uit azi.
Nu mai stiu cine m-a intrebat - eu intru in prenatal pe 1 aprilie (sper sa nu fie pacaleala ). Si astept aprox o luna si apare bebeto
E gata friptura, ma duc sa pap. Mai intru mai pe seara.
Pupici!
Valentina 30+
Andrei
Poze