*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutam voios burticutele!

ELTEKA ce mult ma bucur ca ai revenit!!! Pui de cuc m-am simtit fara tine ! (m-am obisnuit ca dimineata - la noi- sa-ti vad mesajele si apoi sa apara restul "trupei": andrada, pauly, dianalaura, mica, poohy etc etc).

De chestia cu lucratul in echipa la nasteri , stiam si eu. Dar se aplica doar la spitalele de stat. Cand am auzit ca acelasi sistem or sa-l bage si in Ro , nu m-am mirat pt ca ....mi s-a parut ceva normal (am inteles ca si in State e la fel). Si eu sunt de acord cu tine cand spui ca exista si parti bune ale sistemului asta. Dar la clinica unde o sa nasc eu voi fi asistata de dr care mi-a monitorizat sarcina (nu este o clinica foarte mare, paciente sunt destul de multe , dar am inteles ca dr isi face timp pt fiecare).

Apropo de gripa aviara: aici vad ca lumea nu prea se sinchiseste. Se mananca pui in continuare, se cumpara oua la greu. La inceput a fost un pic de panica, dar in maxim 2 saptamani treburile au revenit la normal.

In Kyoto am fost si noi in excursie ("noi" insemnand trio imbatabil: frate-meu , sotulica si cu mine) si ne-a placut enorm: am vazut si noi o gramada de temple (dar nu o sa uit niciodata Kinkakuji-"pavilionul de aur", mai ales ca in primul semestru la facultate, la literatura japoneza, am avut examen dupa cartea lui Mishima - "Templul de aur" si puteam sa revad cu ochii mintii paragrafe intregi din descrierile lui). Si alt loc care ne-a placut - Eigamura: acolo se filmeaza majoritatea filmelor jp cu samurai. Super super! Sotulica chiar imi spunea ca daca ar putea sa-si cumpere o casa de vacanta, atunci in Kyoto ar fi.)
Merci pt lamuriri si in privinta costumului de baie. Acu` daca-mi dai si reteta impotriva lenevelii si a lipsei de chef de mers la piscina, chiar iti ramand indatorata.

Pauly super haios sotul tau! Si pe mine ma dor ovarele- cred, dar eu am ramas cu piticul pe creier de cand a fost problema cu apendicul buclucas si mereu mi-e frica sa nu ma apuce o noua criza! Despre muschii spatelui, nici nu mai spun, mai ales ca eu stau FOARTE mult in fund (3/4 din zi cred ). Mai nou am constat ca ma doare spatele si cand stau cu fata in sus, la televizor!

Vali ma bucur ca ne mai scrii cand ai timp! Cand intri in prenatal?

Cristinamaria dar ce matinala ai fost duminica asta!

Eu azi am facut curat peste tot , am facut si ceva de mancare si acum astept sa vina sa ma dea la gazeta , ca asa harnica de MULT nu am fost. Ca recompensa ma duc sa-mi iau o bucata de ciocolata . (despre kg refuz sa vb. Am zis ca nu vreau sa iau mai mult de 10kg toata sarcina, dar in ritmul asta...)

O duminica frumoasa in continuare!

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Elteka am vazut pozicile tale de la Yuki Matsuri. De cand imi doresc sa ajung si eu pe-acolo, dar vad ca nu am deloc bafta! Super frumoase!!! Si mi-au cazut ochii si pe kani (crabs). Ce festin e acolo! Cat despre burtica: e maricica. Cred ca doar eu am ramas "pui" la categoria asta.

Andrada eu am vazut poza cu Antonio de cand ai pus-o. Ba chiar am fost si impresionata de cat de fain l-a surprins.

Waaw maine e marea intalnire!!

POZE BEBE
Film eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ralucami stiu ca mai era cineva care zicea ca nu reuseste s-=o vada... si cum memoria m-a cam lasat in sarcina.. .am facut si eu asocieri... ma gandeam ca fiind amandoua in Japonia... Sorry...

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Vaaai ce ma enerveaza week-end-urile.. ca e si mai multa liniste ca de-obicei...

Dar nu-i nimik...maine in jur de ora 17:30 (a Romaniei) o sa fie cam pustiu FORUMUL.... Si noi cateva... o sa ne vedem LIVE, o sa ne gandim la cele care sunt departe si o sa ne intoarcem cu poze pentru cele ramase pe forum

PS: Eu una de-abia astept!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, fetelor!

da, andrada, ai dreptate, e cam pustiu pe aici, dar poate e si week-end-ul de vina, majoritatea stau mai mult cu sotii, familia, mai iese omul la soare, la plimbare (asta intenzionez si eu sa fac mai tarziu, ca e asa de fain afara!!!).

la mine nimic nou. aseara m-am simtit cam rau, am avut burta pietroi cateva ore (si stiu ca nu e deloc indicat sa dureze asa de mult) dar pana la urma s-a calmat. altfel toate bune si frumoase (cu exceptia durerilor de spate, de solduri, dar despre ele cica nici nu are rost sa mai vorbesc pana nu se termina sarcina).

pe mine ma mananca-n degete sa ma duc la cumparaturi...nu stiu cat mai rezist pana dau iama-n magazine

ralucami (sau altcineva care are cartea), imi poti scrie si mie exact cum se cheama cartea doctorului spock, si la ce editura a aparut? vreau sa dau comanda acasa, dar frate-meu are nevoie de indicatii precise, ca sa stie ce sa caute / comande. multumesc anticipat.

eu refuz sa mai vorbesc despre kilograme. m-am vazut intr-o zi in oglinda si m-am deprimat crunt. arat fix ca un luptator de sumo...mica, cu burta mare....crunt..cel putin asa mi s-a patur mie la ora aia, si apoi nu m-am mai obosit sa ma "admir". dar lasa, scap eu de kilele in plus, sanatosi sa fim noi.

va pup acum si va urez o duminica minunata (si distractie placuta maine la inalnire, daca nu apuc sa mai scriu).

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Fetelor, care intra pe aici , va rog sa-mi raspundeti ca m-am speriat rau de tot.
O sa va povestesc fara ocolisuri: eu de prin sapt 16-20 am o scurgere mai abundenta decat am avut pana acum ( fara miros, albicioasa).Am inteles ca e normal pt gravidute. De ieri seara am constatat ca imi curge si mai mult decat pana acum, ba mai nou mi-am pus tampon zilnic si vad ca e pe 1/2 patat ( e o scurgere incolora , fara miros). Mie ingrozitor de frica sa nu fie vorba despre lichidul amniotic. Se poate sa pierd lichid amniotic?? Adica ce cantitate trebuie sa fie ca sa ma panichez? cum imi dau seama daca e o scurgere normala sau e lichid amniotic? Nu mai pot de frica, mai ales ca azi sunt singura acasa!
Maine daca vad ca e tot asa ma duc la doctor. Nu sunt genul panicos, ipohondru, dar cred ca mor daca pateste ceva bebelina mea.
Vad ca papusa mea misca, e activa. Pot sa stau linistita??

Va rog sa-mi raspundeti daca stiti ca stau ca pe ace!

POZE BEBE
Film eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

am revenit.., am fost la soacra in vizita am papat, am fost la plimbare in parc si am venit acasa.azi e ziua socrului meu si am fost sa-i luam si un cadouas.cam atat.

micuta o fost activa tot timpul, iar cand se misca mai fortos se muta burta in toate partile... poate mai pe seara reusesc sa pun poze cu burtica mea de aproape 26 de sapt.

elteka faci ravagii printre barbati asa graviduta cum esti...bravo!!...si chiar ca ai un bebe excursionist, ca ai tot fost in excursii...ii super bine ca faci miscare.

fetelor va invidiez asa de tare ca va puteti intalni..da va rog sa faceti si o poza de grup, care sa se vada clar ptr ca vreau sa o scot pe cd si sa o duc la fotograf, am de gand sa o pun in albumul meu dea gravida ...doar fceti parte din odiseea sarcinii mele, nu?

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Miniuta cartea se numeste asa: "Ingrijirea sugarului si a copilului de Dr Spock" , autori: SPOCK Benjamin, NEEDLMAN Robert. E aparuta la editura ALL si costa 500.000.
Uite aici un link ca sa vezi si coperta si primele pagini din carte cu cuprinsul: www.all.ro/default.asp?ecdl=0" target="_blank">CARTE DR SPOCK

POZE BEBE
Film eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

andrada ai fost totala cu sandy belle si cu lidia
mi-ai adus aminte demicile bucurii ale copilariei si cum trepidam de emotie cand stiam ca mai urmeaza un episod.......
traiam fiecare moment la mxim
in caz ca nu mai intru azi cu mesaje vreau sa va urez DISTRACTIE PLACUTA tuturor burticutelor care merg maine la intalnire
sa va simtiti bine, sa depanati amintiri, sa schimbati impresii, sa faceti poze, sa filmati............
SI SA VENITI REPEDE SA LE POSTATI PE FORUM CA SA LE VEDEM SI NOI CELE MAI DE DEPARTE
am fost si eu la eco
bb are 25 de sapt si 740 de gr
totul este in regula
totusi voi negocia cu doctorii concediul
pentru ca ma cam omoara in ultima vreme durerile de spate
si obosesc atat de repede
si cand vorbesc la ora simt ca incep sa gafai
cred ca e din cauza ca

michigan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Raluca - eu am asa ceva de aprox. o saptamana. Dr. mi-a spus ca este o secretie mai abundenta si oricum imi facusem analizele si nu am nik (nici o candida macar). Mi-a spus ca pentru linistea mea as putea sa caut la farmacii niste kituri speciale de verificat daca este lichid. In principiu se bazeaza pe ph-ul secretiei (daca ph este 6-7 atunci e lichid, daca e mai putin e alta secetie). Dupa cum iti inchipui in Romania la farmacii nu am gasit ... ma gandeam la un moment dat sa incerc cu hartie ph simpla dar nu am timp sa cat iar saracul meu sot cred ca numai asta nu facuse in ultimul timp.
Asa ca eu convietuiesc cu aceasta secretie. Ca sa iti dai seama cat de mult este la mine cred ca schimb pe zi 4-5 tampoane zilnice (si stii ca alea nu is waterproof si de multe ori trece si ud si chilotii). Din cand in cand mai gasesc si niste "mucisori" dar marea parte e aceasta secretie ff lichida si aproape incolora.

Edit: am citit ca daca s-au fisurat membranele char si ff putin, dupa ce faci pp simti ca mai curge ceva si nu poti opri (chiar daca strangi din muschi).

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+

Fasolica din burtica si Poze

Mergi la inceput