*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)
Raspunsuri - Pagina 7
lbelciug spune:
http://www.dropshots.com/lbelciug filmulete cu party Matei si mami cu burtica
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
25s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
ralucami spune:
Elteka din cate stiu eu, pe piata romaneasca sunt doar 2 carti mai complete despre cresterea copilului: asta a lui Spock si aia a lui Crapraru. Din cate am inteles cea a lui Capraru, cu putine exceptii ( de genul: pampersi in loc de scutece, un pic la "diversificare") nu s-a schimbat mai deloc, a ramas aceiasi de pe care ne-au crescut si mamele noastre. Eu am ales-o pe cea a lui Spock pt ca mi s-a parut bine structurata si bine explicata ( adica in momentele de panica, nu te apuci sa cauti printre randuri ce trebuie sa faci. Iei, deschizi cartea la capitolul cu pricina si VREI sa vezi sfaturi la obiect.) Cartea lui Spock are asa ceva: si la "primul ajutor", si la sfaturi despre alegerea unui scaun pt masina, si mi-am bagat un ochi si al diversificare .
Nu mai stiu pe unde citisem ca Spock a fost vegetarian si de aceea mai are "scapari" de genul asta si cand vb de alimentatia la copii. Poate de aici si-a atras atat de multe pareri "anti-Spock" si review-uri negative pe amazon
Mie personal cartea lui mi se pare completa; pana la proba contrarie o declar "cea mai buna". Oricum , sunt constienta , ca nu o sa urmez orbeste tot ce spune el, ca in anumite momente instinctul meu de mama o sa-si spuna cuvantul si atunci procedez cum cred eu de cuviinta. Dar ca sa ma ghideze si sa ma ajute pt o imagine de "ansamblu" e buna, o recomand.
Dianalaura vai ce multi copilasi au fost. Si voi sunteti o familie asa de unita si numeroasa!
Eu cu frate-meu suntem cei mai mici dintre verisori, avem nepoti de-o seama cu noi, deci iti dai seama cam ce relatii am eu cu verii mei. ![]()
Fetelor o sa ma cantaresc si eu maine dimineata , ca m-ati facut curioasa. Daca se deregleaza cantarul, o sa stiu pe cine dau vina.
Cat despre buric: al meu e la locul lui inca. ![]()
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
andradap spune:
ELTEKA, am luat pana acum 6 KG!!!! Dar s-au pus toate pe fund (aripioare) si picioare
...adik exact unde NU duceam eu lipsa!!!
Ca doar ati vazut ca in continuare mi se vad coastele
Cel putin in poza facuta acum 2 zile... Uite AICI
Liviana, filmuletele cu ziua lui Matei m-au facut sa-mi aduc aminte de copilaria mea...
Si brusc am simtit ca am imbatranit!
E un scump Matei... am revzut si filmuletul cu poezioara... Sa-ti traiasca sa te bucuri de el si sa va bucurati cu totii impreuna si de cel ce trebuie sa apara si de luni incolo sa se rezolve toate cu bine!!! 
PS: Maine fac o poza de-apropae la BURIC... ca sa vedeti cum arata...
Si eu il aveam asa de "in adancuri" 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
pauly spune:
fetele am pus doua poze cu burtik meu de 26 de sapt.![]()
ii maricica, nu?
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
pauly spune:
liviana super filmuletul...m--am emotionat si am si varsat cateva lacrimi...ma gandeam la prima zi de nastere a bebelinei.
sa-ti traisca baietelul si sa fie sanatos.
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
mica0307 spune:
Liviana foarte frumos filmuletul cu Matei. E un scumpic
. Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat in ultima vreme. CU casa, parca era semnat un precontract ceva? Ce ati prevazut acolo daca se razgandeste cineva? Nu te despagubeste cu nimic???
Mica
29+
Maya Alexandra
Poze
Sobi spune:
Buna fetelor,
Andrada multumesc ca m-ai linistit cu explciatiile despre igg si igm la rubeola
; cred ca ieri am avut un atac de panica la spital cand m-am dus sa iau rezultatele - nu reuseam sa-mi aduc aminte care din analize arata trecutul si care prezentul...
florentina, in ce saptamana ai facut cerclajul?
elteka bine ai revenit - ti-am admirat si burtica dar si figurile de gheata de la hokkaido. la modul cel mai serios nu mi se pare ca ai burtica mare; cred ca ar trebui sa va uitati la pozele cu mamicile dinaintea noastra sa vedeti ce ne asteapta. dragutele noastre japoneze elteka si ralucami sa stiti ca la mamicile iulie-august au si ele 2 mamici japoneze, nu stiu din ce zona insa, cand aveti timp poate va uitati voi si va gasiti noi prietene gravidute...
liviana, imi pare rau ca nu vii maine, sper sa te linistesti si totul sa fie bine si cu matei si cu bb2. nu inteleg care a fost rolul pre-contractului - spre ca proprietarul va da avansul inapoi, nu?
pup fetele...
Andreea 23+
Vladut
POZE
Vali5 spune:
Am revenit... dupa o masa copioasa... Asa m-a luat o toropeala, dar nu ma duc sa dorm ca la noapte iar ma uit pe pereti. Mai stau un pic pe aici si dupa aia ma duc sa ma rasfat cu un dus cald.
Valentina
30+
Andrei
Poze
Vali5 spune:
M-am uitat pe pozele voastre pana acum, ca nu v-am mai vazut de multa vreme.
Doamne, Andradap, chiar ti se vad coastele... Dupa ce am vazut poza ta am pus si eu cu teama degetele sa vad daca macar mai imi simt coastele. Pfiu, le mai simt. M-am facut o 
Liviana, ce mult mi-a placut tortuletul lui Matei. Tu l-ai facut?
Elteka, ai o burtica tare draguta! De ce nu ai poze si cu fata ta?
Pauly, ce ti-a crescut si tie burtica!
Oare cum om arata toate pe la 37-38 de saptamani. Cred ca Andradei tot or sa i se vada coastele
.
Fetelor, eu am lipsit cateva capitole bune si nu prea am timp sa le citesc, asa ca nu stiu daca s-a mai discutat, dar ma puteti lamuri si pe mine cu ceva? Dr mea de familie mi-a spus sa imi fac vaccinul antitetanos. Voi il faceti sau l-ati facut? Cred ca de abia peste 2 saptamani ajung la dr gine sa-l intreb. Voi ce stiti, trebuie facut sau nu?
Valentina
30+
Andrei
Poze
Vali5 spune:
Nu mai e nimeni pe aici? Sunt singurica?
Mi-am schimbat semnatura - mi-am adus aminte ca azi implinesc 31 de saptamani
Am inceput numaratoarea inversa ![]()
Valentina
31+
Andrei
Poze