*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)
Raspunsuri - Pagina 21
Alyna24 spune:
Fetelor, lipsesc si eu vreo 2 ore!Plec sa bantui prin city mall cu sora mea!Poate nu terminati capit asta pana atunci!![]()
Si cand revin....va povestesc si eu cum l-am cunoscut pe sotul meu!
Puteti incepe si voi cu povestirile !
Alyna
30+cu
ralucami spune:
Eleteka uite aici un link cu poza referitor la chilotii speciali de care vorbeam (si ziceam ca sunt ca niste pampersi
).
www.bellne.com/shp/srvlt/PBelProductDisplay?storeId=10001&catalogId=10001&langId=-10&productId=501252869&orderKbn=2&slk=" target="_blank">Chiloti-pampersi
Dai click pe poza si se mareste.
Si aici jos un link de la Wacoal-maternity. Ei au facut un fel de listuta cu lucruri necesare pt gravidute. In partea de sus: pt prima parte a sarcinii, apoi de la mijlocul sarcinii- pana la final, in momentul internarii la spital si ultimul tab: dupa nastere. Dai click si vezi produsele . www.wacoal.co.jp/products/maternity/chek/top.html" target="_blank">AICI
Am inteles ca se recomanda dupa nastere si centura lata , pt a-ti reveni la forma initiala. In spital iti ofera ei , unele de-ale lor, dar ar fi bine sa ai una a ta.
La tampoane te uiti la dimensiune. Sunt Ok cica si cele de noapte, ideea e ca astea de nastere sunt mai lungi si mai late. O sa caut sa vad daca gasesc poze cu tampone de-astea. ![]()
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Alyna24 spune:
Eimotto, am vazut burtik ta!![]()
Si asa ma gandeam si eu:o sa fie cam cald pt ca bebelusii sa poarte ceva tricotat in perioada de vara!POate spre toamna incolo!![]()
Alyna
30+cu
alynta27 spune:
Alynta uite ce am facut (la semnatura)....altfel cum?!
PM Alina-Mirela
23+ cu
DAVID
Pozele mele
poohy spune:
:))) sigur ca e cald vara :)) D'asta le-am facut pe toate pentru marimi de la 5-6 luni in sus :)) Si Andrada intreba de 6-12 luni.
Ma gandesc ca dupa ce vine bebe nu o sa mai am timp de tricotat...
Si probabil cu bebe 2 in burtica sigur nu o sa mai am timp - ca tot timpul liber o sa il petrec cu bebe 1 :)
Anca
28+ 
poze
bebelusa
dianalaura spune:
Am intrat si eu repede repede sa raspund pana nu uit:
Mica, leurda e o planta ce creste in padure (s-ar putea sa o gasesti prin piata),are frunzele asemanatoare cu frunzele de lacrimioare, insa are un miros intepator de usturoi. Eu fac din ea salata cu ulei si otet, langa cartofi prajiti sau orice alta mancare. E foarte sanatoasa, cica ar curata sangele, e buna pentru o cura de dezintoxicare acum primavara... Are o gramada de proprietati, daca dai cautare pe google sigur gasesti ceva.
Si e buna la gust, mai ales daca va place usturoiul.
Elteka, am ras de m-am prapadit...mi te si inchipuiam cum gesticulai...ai fi buna la un concurs de mima, la cat mimezi de cand esti in Japonia ![]()
diana
28+
STEFAN
asa creste bebe
poze
cristinamaria spune:
Eimotto si eu am dureri groaznice de bazin! Dimineata cd m-am dat jos din pat nu mi-am putut misca piciorul drept de durere!! Mi-au trebuit cateva minute bune pana am putut merge 
Andrada unde esti! Ai vazut poza??
cristina
31+
eimotto spune:
M-am linistit cu costumasele
. Dar timp o sa fie si dupa cand o sa iesim cu bb prin parc. Ei dorm frumos, noi tricotam
. Sunt fete care stau in zona Iancului?
Poohy - am inteles eu gresit sau deja il planifici pe bb2![]()
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze
eimotto spune:
Cristinamaria - am prelucrat eu poza si am pus-o in album. Eu nu mai tin mine, si tu trebuie sa stai inpat sau esti burtik activ![]()
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze