*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)
Raspunsuri - Pagina 20
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by cristinamaria
'Neata!!
Fetelor am trimis poza de la eco pe mail-ul comun!! N-am reusit s-o pun in album..
Sa aveti o saptamana excelenta!!
cristina31+
Cristina, acum iti fac eu album pe adresa noastra comuna si pun pozica trimisa de tine!

Alyna
30+cu
alynta27 spune:
Alyna nu stiu aum sa-l activez! De obicei scriu mesaje private! Mi s-a spus ca e unul si acelasi lucru! Poate ma lamuresti tu!
Alina-Mirela
23+ cu
DAVID
Pozele mele
Alyna24 spune:
Cristina, nu merge!Trebuia sa ai o poza in jpeg!Altfel nu merge!Salveaz-o in jpeg, nu ca doc.!
Alyna
30+cu
pauly spune:
alyna24is super costumasele
...abia astept sa cumpar si eu bebelinei.![]()
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by pauly
alyna24is super costumasele...abia astept sa cumpar si eu bebelinei.
25+
Riana Alessya
bebelina mea
poze
Mersic!Si mie imi plac!
Ti-am dat detalii despre album pe PM!
Alyna
30+cu
eimotto spune:

Imi pare asa de rauuuuuu ca nu pot veni si eu la intalnealaaaaa...

Pe mine a inceput sa ma doara asa de tare spatele, si imi coboara si pe picior durerea...abia ajung la baie...
Am facut si eu foldaras pentru pozele mele, acum o sa ma pozez la 32 de saptamani
ca sa mai actualizez...
Pauly - incearca sa manac o mancare cu orez, s-ar putea sa te ajute.
Fetelor, am inteles eu bine va apucati sa tricotati costumase pentru bb-i? Dar nu sa sa fie prea cald ca sa le poarte?
Arturana - succes la analize. Si eu trbuie sa imi fac zilele astea glicemia dar o fac pe aia simpla din sange. Nu mai stiu tu ce injectii faci, eu fac Clexane (care e low molecural weight heparin) si pe prospect scrie ca se intrerupe cu 48 de ore inainte de rahianestezie/epidurala. Acum, daca tu vei naste natural nu ai cum sa stii cand vei naste si probabil de aceea le opresti mai devreme. Eu fac cezariana si voi stii exact cand nasc (asta daca nu ma apuca pana atunci)
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze