*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Mi-am facut si eu album da o sa pun pozele de acasa ca la serviciu nu le am.

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Pauly si eu tot o data pe zi ies. Incearca cu cateva fructe de kiwi daca e prea tare. La mine functioneaza.

Fetelor mi-am luat aparatul foto la mine ca o sa vin direct de la serviciu la intalnire .

Mica 29+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Sobi, am facut cerclajul la 28 de spt.

28+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Pauly, nu stiu ce ar trebui sa iei pt...probl ta dar....ai grija de tine!

Elteka, tu ai zis ca pui poze diseara, nu?

Andrada, spor la cumparaturi!Si uitasem sa-ti zic ca am citit povestioara voastra!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica eu patesc exact inversul...ies "prea" usor.sper sa nu fie ceva problema.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare la toate -ele!
Iata ca revin si eu dupa wekeend! Va doresc o saptamana cu multe ! Felicitari fericitelor care se intalnesc azi, la o pitza! Sa nu prea mult!
Pentru cele ce se intreaba de ce nu am pus poze cu burtica, o voi face in viitorul apropiat!
Pauly multumesc pentru aprecierea pozelor!
Lauracatu felicitari pentru gemeni! Si eu ma plimb foarte mult si ma simt foarte bine! Sunt de acord sa ne intalnim cele din Iasi!
Elteka se pare ca suntem in aceiasi situtie cu Rh-ul. Eu nu am avut pana acum nici o problema legata de el! La 28 de saptamani merg sa-mi dozez anticorpii! Pentru imunizarea de la 28 de saptamani tu platesti? Sau iti faci o internare atunci! Da-mi si mie cateva detalii, te rog!

Alina-Mirela 23+ cu DAVID

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

'Neata!!
Fetelor am trimis poza de la eco pe mail-ul comun!! N-am reusit s-o pun in album..
Sa aveti o saptamana excelenta!!

cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici!!

Liviana, imi pare rau de problemele tale Sper sa se rezolve

Iri, multa sanatate sotului! Poate reusesti sa ajungi dupa-amiaza :)

Tocmai voi care ati initiat ideea sa nu puteti sa veniti :(

Florentina, numai bine
Chestia asta cu controlul ma sperie... Ca mie nu prea imi face control doctorul. Dar am fost sa fac colectare de secretie - imi zicea - chiar daca era asistenta - daca am colul deschis, nu?

Elteka, de ce a trebuit sa pomenesti de Haagen Dazs ? :((( Inghetata asta si pepenele rosu sunt poftele mele normale :D Fara legatura cu sarcina - care nu mi-a adus nici o pofta. As manca haagen dazs zilnic :D Numa' ca in Romania nu exista. Cand ajung intr-o tara unde se gaseste, fac skip la masa de pranz si mananc o inghetata maaaaare cu multe cupe :D

Andrada, scuze de intarziere cu raspunsul - abia acum am ajuns. In general 200g ajung si ras-ajung (din cate am vazut) - andrelele depind de tipul lanii (scrie in general pe etichete ce andrele sunt recomandate - eu aleg intotdeauna pe cele din mijloc - dar depinde cum lucrezi - larg, strans etc)
In Obor vroiam sa iti sugerez si eu. Drept sa spun eu cred ca am luat lana cam scumpa (de pe la Universitate, dar e si in Obor, Cocor) :D Chiar de la cei care au scos revista. Dar pentru fetita... Era cam 12RON 100g (bumbacul e cam 8RON 50g) - dar am auzit niste babute zicand ca sunt scumpe si exista si mai ieftine.

Mica, si mie mi-a fost foarte greu sa imi conving sotul ca sunt insarcinata - si asta pentru ca am avut un fel de ciclu - dar mult mai putin abundent - exact in perioada in care trebuia. De fapt si fara sange rosu (cred ca de la aerobicul meu - acum ma gandesc ca am fost inconstienta si poate mi-am pus in pericol fetita - dar nu ma asteptam sa fiu insarcinata chiar daca incercasem - sunt mai pesimista din fire). Si apoi, nici el nu prea credea ca a iesit asa din prima (eu am fost sigura dupa ciclul ala ciudat ca sunt insarcinata :D - desi dupa cum ziceam nu ma asteptasem sa reusim asa de usor). Eu sunt dintre cele norocoase... Nu am avut nici o problema sa raman insarcinata sau sa tin sarcina. Sper sa fie asa si de acum inainte, sa fie fetita bine. Ca tot panicata sunt - sa vedeti ce am inghiontit-o aseara ca nu vroia sa mai miste. Si bineinteles ca nu a miscat incapatanata. Dar acum cand va scriu a inceput sa ma gadile
Eram foarte calma pana m-am dus la doctor (nu cel la care sunt acum) sa imi confirme sarcina si 1/4-1/2 de ora mi-a insirat tot ce se poate intampla rau - si m-a sfatuit sa nu ma bucur foarte mult pana la nastere - ca se poate intampla X si Y si Z. M-a panicat total, asa am inceput sa caut pe net, sa ma sperii si mai tare si asa am gasit si forumul...

Anca 28+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor, va rog, sa-mi trimita si mie careva parola de la mailul comun!
Cu multumiri!

Alina-Mirela 23+ cu DAVID

Pozele mele

Mergi la inceput